maritbet girişmaritbet
Artemisia Evleri’nde 230 bin TL’ye!

Artemisia Evleri’nde 230 bin TL’ye!

Bodrum’un eşsiz coğrafyasında yazın tadını çıkartırken, sıcağın etkisini hissetmeden ferah bir nefes alabileceğiniz yaşam alanları Artemisia Evleri’nde

Bodrum'un eşsiz coğrafyasında yazın tadını çıkartırken, sıcağın etkisini hissetmeden ferah bir nefes alabileceğiniz yaşam alanları Artemisia Evleri'nde. Projede fiyatlar 230.000 TL ile 325.000 TL arasında değişiyor.

Pazarlama ve satış sonrası hizmetlerinin Estateinwest tarafından sunulduğu, tamamı bitmiş 30 daireden oluşan Artemisia Evleri'nde satılan dairelerin ev sahipleri dairelerine yerleşti. Genelde yılın on iki ayı Bodrum'da yaşayan ailelerin tercih ettiği gibi yaz tatilini doğayla iç içe ferah bir ortamda geçirmek isteyenler de Artemisia Evleri'ni tercih ediyor. Bulunduğu konum ve bitki örtüsü ile adeta bir dağ evi ferahlığını yaşatan Artemisia Evleri, yazlık bir evden fazlasını sunuyor.

2+1 ve 3+1, şömineli, iki banyolu, geniş teraslı dairelerden oluşan Artemisia Evleri, asırlık çam ağaçlarının hiçbirine zarar verilmeden oluşturulmuş, evlerin konumları ağaçlara göre planlanmıştır. Öyle ki bazı evlerde çam ağaçları odanızın veya balkonunuzun içine kadar uzanmaktadır. Bu ağaçların tümü binaların boylarını aşmakta ve uzaktan bakıldığında çam ağaçları arasında kalan doğal bir yaşam alanı görüntüsü vermektedir. Hem Bodrum'un içinde olup böyle bir yerde yaşamak ev sahiplerimiz için paha biçilmez bir şanstır. Doğal ve tarihsel bir doku içerisinde yer alan Artemisia Evleri bu özelliğiyle diğer sitelerin kuşatmasından hiçbir zaman etkilenmeyecek bir konuma sahiptir. Çam ağaçlarıyla içi içe mimarisiyle, üç bin yıllık Bodrum surlarının eteğinde yer alan sitemiz sizlere Bodrum Kalesi, Kos Adasıve yat limanı'nın eşsiz manzarasıyla adeta bir tatil köyü keyfini sunuyor.

 “Artemisia Evleri'nde ev sahibi olup yaşarken, aynı zamanda değeri günden güne artan bir bölgeye yatırım yapmış oluyorsunuz.”

Artemisia Evleri'nin en önemli özelliği konum itibariyle hem Bodrum'un içinde hem dışında yer almasıdır. Bu özelliğiyle size yılın oniki ayı sürecek bir yaşam imkanı sunmaktadır. Artemisa Evleri, etkileyici doğal atmosferi, muhteşem peyzajı ve 24 saat kameralı özel güvenlik sistemiyle, sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sürdürebilmeniz için ideal bir yaşam merkezi. Bodrum'un doğal dokusunun hemen yanı başındaki Artemisia Evleri, görkemli manzarası, çevredeki merkez çarşılara, sosyal, eğitim ve sağlık tesislerine olan yakınlığı, bol oksijenli havası, tamamen doğal bitkilerden oluşmuş iç bahçeleri ve açık yüzme havuzu ile sizlere dört mevsim yaşanabilecek bir yaşam sunuyor.

Artemisia Evleri'nde, emlak satışlarında en çok karşılaşılan yaklaşım olan projeden satış ve bunun getirdiği  sorunları yaşamadan tamamı bitmiş, kullanıma hazır evlerimizin satışında hemen tapu imkanı sunulmaktadır.

Artemisia Evleri iletişim bilgileri

Tel: 0252 316 11 51

Web: http://www.estateinwest.com/

E-posta: [email protected]

  • Etiketler:

Yorum Yaz