maritbet girişmaritbet
Sinpaş Yapı Altınoran kulelerinde ön taleple satışa başladı

Sinpaş Yapı Altınoran kulelerinde ön taleple satışa başladı

Ankara’da yapımı hızla yapımı süren Altınoran’da satışlar devam ediyor

Başkent'e pek çok ilki  getiren Altınoran, home office satışını da ilkler listesine ekliyor. Son dönemde yaşam tarzı olduğu kadar gayrimenkul yatırımlarında da ön sıralara yükselen Home Office'lerin, Altınoran kulelerinde ön taleple satışına başlandı.

Sinpaş Yapı, kredi kullanmak istemeyen yatırımcılar için hazırladığı 48 aylık ödeme planı ile de fırsatları çoğaltıyor.  
Çankaya Oran'da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Ankaralıları ilk kez modern Home Office kavramı ile de tanıştırıyor.  

Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet Kulesi, ay ve yıldızdan esinlenilen mimarisiyle dikkat çeken kuleler, aynı zamanda Ankara'nın ilk home office'leri olacak.

Türkiye'nin önemli lezzet duraklarını buluşturacak olan Yeni trend buçuklu kullanımların da yer aldığı Altınoran kulelerinde 1+1'den 5,5+1'e, 81 metrekareden 433 metrekareye kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Banka kredisine uygun konut ve ofislerin yer aldığı projenin Kent etabındaki cafe ve mağazalar, fitness ve spor merkezi bulunuyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde teslimler başladı
  • 01.09.2025 16:24

Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde teslimler başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı 82. şubesini açtı
  • 20.08.2025 15:52

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı 82. şubesini açtı

“Faizsiz Finansmanla, Kim Evi Ya da Arabası Olsun İstemez ki” sloganıyla ekranla ...

Site yönetimlerine yeni düzenlemeler geliyor
  • 28.07.2025 13:45

Site yönetimlerine yeni düzenlemeler geliyor

5. Gayrimenkul ve Tesis Yönetim Tesis Yönetim Zirvesi Ankara'da düzenlendi. Topl ...

TOKİ Sincan'da 635 konut teslim ediyor
  • 09.07.2025 11:36

TOKİ Sincan'da 635 konut teslim ediyor

TOKİ tarafından Ankara Sincan'da yapımına başlanan 635 sosyal konut tamamlandı. ...

Başkentin yeni stadyumu yükseliyor
  • 23.06.2025 13:55

Başkentin yeni stadyumu yükseliyor

Ankara’da yıkılan 19 Mayıs Stadyumu’nun yerine 285 metreyle dünyanın en uzun çel ...