maritbet girişmaritbet
Özak Hayat Tepe, Tuluyhan Uğurlu’nun proje için yeniden düzenlediği bestelerle tanıtıldı!

Özak Hayat Tepe, Tuluyhan Uğurlu’nun proje için yeniden düzenlediği bestelerle tanıtıldı!

İlk lansmanını gerçekleştiren Özak GYO, Özak Hayat Tepe Bayrampaşa projesini müzisyen Tuluyhan Uğurlu’nun proje için yeniden düzenlediği besteleriyle tanıttı

Gayrimenkul sektörünün hızlı büyüyen firmalarından biri haline gelen Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 34 Portall ve İşİstanbul gibi iş merkezlerinin ardından konut projesi Özak Hayat Tepe Bayrampaşa'yı görücüye çıkardı.  Projenin lansman toplantısı  müzisyen Tuluyhan Uğurlu'nun proje için özel hazırladığı performans ile gerçekleştirildi.

Projenin ‘Eski İstanbul'un yeni yüzü Hayat Tepe' sloganıyla gerçekleştirildiğini belirten Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık,  farklı iş yapma biçimleriyle, yer aldıkları her sektörde olduğu gibi, gayrimenkul sektöründe de öncü olacaklarını söyledi.

Önce ihtiyaçları tespit ettiklerini ifade eden Akbalık, daha sonra bu ihtiyaçlara yönelik çözümler sunduklarını belirterek, “Şehrin merkezinde, modern insanın tüm ihtiyaçlarını karşılayan projemizi en uygun fiyatla sunuyoruz. Bu proje, merkezi lokasyona dönüşün başlangıcı olacak. Kreş, spor salonu, yüzme havuzu, kafeterya, alışveriş merkezi gibi tüm sosyal ihtiyaçları karşılayacak alanlarımız mevcut” dedi.

AVM de yapacak
Ahmet Akbalık, Özak GYO olarak sadece konut projelerinde değil, turizm, rezidans, ticari gayrimenkuller ve cadde tipi alış veriş merkezi projelerinde de var olacaklarını açıkladı.

İlk olarak Ataşehir Bulvar 216 projesi ve Balmumcu arazisinde çalışmaları tamamlayacaklarını söyleyen Akbalık, “İstanbul dışında, İzmir ve Antalya kentlerini de mercek altına aldık. Farklı olabilme noktasında bizimle uyuşabilecek diğer kentlerdeki fırsatları da değerlendireceğiz” diye konuştu.

Projede güneş ışığından yararlanıyor

Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk de, üçgen mimari kullanılarak her bir metrekareden maksimum fayda sağlandığına dikkat çekerek, “Eskiden lokasyon tek önemli kriterdi. Şimdi hem lokasyon, hem proje hem de fiyat çok önemli. Hayat Tepe bu üç unsurun birleştiği bir proje” dedi. Coşkuntürk, “Birbirinin görüş açısını engellemeyen ve  mimarisi sayesinde güneş ışığını her açıdan alabilen projemizin, dörtte birini sattık. Yüzde 1 KDV sunuyoruz. Fiyatlar 190 bin ile 980 bin lira arasında değişiyor” dedi.

15 farklı daire
546 daireden oluşan Özak Hayat Tepe Bayrampaşa'da 1+0'dan, 4+1'e kadar 15 farklı tipte daire seçeneği bulunuyor. Toplam arsa alanı 31 bin 828 metrekare olan projenin inşaat alanı ise 93 bin 323 metrekare. 3 bloktan oluşan projedeki dairelerin büyüklükleri ise 40 ile 230 metrekare arasında.

Özak GYO Genel Müdür Yardımcısı Tarık Gürdil ise peyzaj alanı 8 bin 340 metrekareden oluşan projede 1700 metrekarelik kapalı sosyal alan olduğunu belirtti.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özak GYO'dan kredi notuyla ilgili açıklama!
  • 25.06.2022 01:43

Özak GYO'dan kredi notuyla ilgili açıklama!

JCR Eurasia Rating, Özak GYO'nun kredi notuyla ilgili detayları açıkladı. ...

Özak GYO, Bodrum’da 347 milyon TL’ye arsa satın aldı!
  • 04.12.2021 12:21

Özak GYO, Bodrum’da 347 milyon TL’ye arsa satın aldı!

Özak GYO, Bodrum Akyarlar bölgesindeki 345 bin 492 metrekarelik arsayı Meridian ...

Ahmet Akbalık, Bulvar 216 projesini anlattı
  • 29.11.2014 16:17

Ahmet Akbalık, Bulvar 216 projesini anlattı

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Ataşehir'de hayata geçirdikleri B ...

O projede teslimler başladı!
  • 27.10.2014 09:35

O projede teslimler başladı!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Özak Hayat Tepe projesini, konut ...

Hayat Tepe Bayrampaşa reklam filmi için tıklayın!
  • 02.04.2013 16:34

Hayat Tepe Bayrampaşa reklam filmi için tıklayın!

Özak GYO'nun yatırım değeri 200 milyon dolar olan projesi Hayat Tepe'nin reklam ...

Sadun Coşkuntürk: Özak Hayat Tepe özel bir proje!
  • 29.03.2013 15:41

Sadun Coşkuntürk: Özak Hayat Tepe özel bir proje!

Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk lansmanı gerçekleştirilen Özak Hayat Tepe ...