maritbet girişmaritbet
‘Köyceğiz’ İstanbul’da yarısı ön taleple satıldı

‘Köyceğiz’ İstanbul’da yarısı ön taleple satıldı

Sinpaş Yapı, yeni projesi Köyceğiz ile köy hayatını İstanbul’a taşımayı amaçlıyor

Köy meydanına, köy çeşmesine ve köy kahvesine yer verilen projede konutların yüzde 50'si şimdiden satıldı. Bu yıl 40. yılını kutlayan Sinpaş Yapı, Sancaktepe'deki 6. projesi için çalışmalara başladı. Satış değeri 180 milyon lirayı bulan projede köy hayatı İstanbul'a taşınacak. Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, 291 konuta yer verilen projede dış cepheden sosyal alanlara kadar her alanda doğal bir hayat özlemi çekenlerin düşünüldüğünü söyledi. Çelik, inşasına başlanan Köyceğiz'de konutların yüzde 50'sini sattıklarını belireterek, projeyi Mayıs 2016'da tamamlayacaklarını ifade etti.

Köyceğiz'de diğer projelerinde olduğu gibi yeşil alana ve su öğelerine geniş yer verdiklerini anlatan Çelik, “Projeyi 2500 metrekarelik biyolojik bir gölün etrafına yerleştirdik. Köy kahvesi, çeşmesi, meydanı, taş dokusu ve çınar ağaçları ile sıcak bir ortam yaratacağız” dedi.  Çelik, şunları söyledi:

“Sunduğu doğal yaşam olanakları, geniş bir biyolojik gölet etrafında geliştirilmiş doğal yaşam konsepti, meyve bahçeleri ve orta kahvesiyle, büyük ilgi gören Köyceğiz projesinde, dairelerin % 50'si ön talep döneminde şimdiden satıldı” diye belirtti.

Sinpaş bünyesinde faaliyet gösteren Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, ise 5 ila 11 katlı bloklara yer verdikleri projede yaklaşık 1200 kişinin yaşayacağını ifade etti.  

Göl manzaralı

Sancaktepe'de 26.000 metrekare arazi üzerine inşa edilen Sinpaş Köyceğiz, 5 ila 11 katlı bloklardan oluşuyor. Tüm blokların 2500 metrekarelik biyolojik göl ve peyzaj manzarasına hâkim olması ve arka cepheli konut bulunmaması, Köyceğiz evlerine ayrı bir değer katıyor. Yeşil alanı 8 bin 600 metrekare olarak projelendirilen Köyceğiz'de, 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Lansmana özel % 10 indirim

1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri bulunan Köyceğiz'de, daire fiyatları 317 bin 400 ile 913 bin 900 TL arasında değişiyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı projede, Sinpaş Yapı'nın ilgi ile karşılanan Nefes Aldıran Ödeme Planı kampanyası Liva ve Altınoran projelerinde olduğu gibi Köyceğiz'de de geçerli. Kampanyada, yüzde 10 peşinat sonrası yüzde 10'luk bölüm 12 ay taksitle vade farksız ödeniyor. Geri kalan kısım için 14 ay sonra, gerekirse banka kredisi kullanarak, 120 aya varan vade gibi seçenekleri sunuluyor.

Teslimler bu yıl başlıyor

Ahmet Çelik, Ankara'da hayata geçirdikleri Altınoran projesinde bugüne kadar 2.600 konutu satışa sunduklarını ve bu konutların yüzde 83'ünü sattıklarını söyledi. 1 milyon 850 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçen projenin Türkiye'deki en büyük konut projesi olduğunu söyleyen Çelik, “Çankaya Oran'daki projemizde 2 milyon metrekare inşaat yapacağız. İlk etap teslimlerine bu yıl ağustosta başlıyoruz. Projedeki kayak pisti inşaatına bu yıl başlayacağız. Proje içinde ulaşımı sağlayacak teleferik hattı ise bu yaz tamamlanacak” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe foto galerisi yayında
  • 14.04.2014 16:20

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe foto galerisi yayında

Sancaktepe'de Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Köyceğiz, köy konseptiyle ...

Sinpaş Köyceğiz'e bir de örnek dairesinden bakın!
  • 24.02.2016 10:03

Sinpaş Köyceğiz'e bir de örnek dairesinden bakın!

Sinpaş Yapı, ev almak isteyenleri Sancaktape'de hayata geçirdiği 'köy' konseptli ...

Sinpaş Köyceğiz'de yılın son fırsatı
  • 11.12.2015 14:37

Sinpaş Köyceğiz'de yılın son fırsatı

Sinpaş Yapı Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Sancaktepe'de hayata geçirdiği Si ...

Sinpaş Köyceğiz’de fiyatlar ne kadar?
  • 29.05.2015 14:59

Sinpaş Köyceğiz’de fiyatlar ne kadar?

Sinpaş Yapı güvencesiyle İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz ...

Sinpaş Köyceğiz'de örnek daire hazırlandı!
  • 28.05.2015 09:54

Sinpaş Köyceğiz'de örnek daire hazırlandı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Güneydeki o huzurlu hayatı İstanb ...

Hayalinizdeki eve kavuşmaya az kaldı!
  • 26.04.2015 10:32

Hayalinizdeki eve kavuşmaya az kaldı!

Sinpaş Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz şehrin gür ...