maritbet girişmaritbet
Sinpaş Köyceğiz'e bir de örnek dairesinden bakın!

Sinpaş Köyceğiz'e bir de örnek dairesinden bakın!

Sinpaş Yapı, ev almak isteyenleri Sancaktape'de hayata geçirdiği 'köy' konseptli projesi Köyceğiz'i örnek daireye davet ediyor.

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı'nın köy yaşamının huzurundan esinlendiği butik projesi Köyceğiz'de yaşam Haziran'da başlıyor. Sinpaş Yapı projeden ev sahibi olmak isteyenleri, Köyceğiz'in huzurlu yaşamını yansıtan örnek daireyi gezmeye davet ediyor. 

Gayrimenkulde tecrübesi, her biri birbirinden farklı konseptte yenilikçi projeleriyle liderliği üstlenen Sinpaş Yapı'nın, Anadolu yakasının yüksek kazançlı yatırım bölgesi Sancaktepe'de yükselen projesi Köyceğiz, şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşmeyi hayal edenlerden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Tüm evlerin göl ve peyzaj manzarasına hâkim olması, geniş teraslı ve az katlı mimarisi, 6 ila 20 metrekare arasında değişen geniş terasları, Köyceğiz projesine ayrı bir değer katıyor. Siz de sınırlı sayıda kalan dairelerden birine sahip olmak istiyorsanız hemen Köyceğiz'in örnek dairesini gezebilir ve huzurlu bir yaşama adım atabilirsiniz. Üstelik Sinpaş Köyceğiz'den şimdi ev alanlar, Haziran ayında evlerinde oturmanın keyfini yaşayacaklar.

Köyceğiz yaşamını örnek dairesinde deneyimleyin!

Sinpaş Köyceğiz'in modern ve samimi bir tarzda dekore edilen örnek dairenin aksesuar seçiminde estetik anlayışa vurgu yapan ürünler kullanıldı. Country tarzında dekore edilen örnek dairede rahatlığı ve keyfi yansıtan konforlu mobilyalar kullanıldı. Koltuk kumaşlarında tercih edilen doğal pastel tonlar ise tarçın rengi tekstil öğeleri ile ahenk sağlıyor ve doğada bulunan renklerin estiğini yansıtıyor. Aydınlatmasında ferforje, ham ahşap nitelikte abajur, aplik ve aksesuarları ise daha çok seramik, metal ve ahşap nitelikte seçilen örnek dairenin balkonundan Köyceğiz'in benzersiz göl, yeşil ve peyzaj manzarası da izlenebiliyor.

Güney'deki kasaba, şimdi Köyceğiz'de

Kır, Patika ve Asma Bahçeleri Evleri ile üç farklı yaşam seçeneği sunan Sinpaş Köyceğiz'de aileler, masmavi gölü, köy meydanı, mis kokulu meyve bahçeleri ile güneye inmek için sadece evlerinden çıkmanın konforunu yaşayacaklar. Sinpaş Köyceğiz'de köy yaşamının huzuru yeniden hayat bulacak. Köyceğiz'de yaşayanlar, çınar ağaçları, taş dokulu yapıları, köy kahvesi, çeşmesi, göleti, köy meydanı, mis kokulu meyve bahçeleri ile kendi evlerinde güneye inmeden güneyde yaşamanın tadını çıkaracaklar. Masmavi gölün ortasındaki yeşil alanda bulunan orta kahvesindeki restoran ve cafeler de Köyceğizlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Peyzajı 2500 metrekarelik göletin etrafında geliştirilen projede, patikalarda, yeşilin içinde saklanan yürüyüş parkuru boyunca yer yer nar ve portakal-mandalina ağaçları, zambak bahçeleri arasında dinlenme terasları, su kenarı locaları, hamaklar, salıncaklar, sakin kitap okuma köşeleri yer alacak.

Kolay ve rahat ulaşım

Köyceğiz, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe gişelere sadece 4 kilometre, Şile otoyoluna ise 5 kilometre mesafede bulunmaktadır. 3. Köprü kavşak noktasına 15 dakika mesafede bulunan projenin lokasyonu, yakın çevresindeki Atlas Park, Viaport AVM ve ticari alanlar, Özel Küçük Prens Okulları, Anafen Koleji, Bilfen gibi okullar, hastaneler ve çok yakında hizmete girmesi planlanan metro ulaşımıyla da büyük kolaylık sağlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na da yakın mesafede bulunan Köyceğiz projesinin hemen yanı başında, temelinin bu sene atılması beklenen Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi olacak Sancaktepe Şehir Hastanesi ise Köyceğiz'in yaşam ve yatırım değerini her geçen gün daha da artırıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe foto galerisi yayında
  • 14.04.2014 16:20

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe foto galerisi yayında

Sancaktepe'de Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Köyceğiz, köy konseptiyle ...

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı
  • 31.03.2021 12:59

Özbekistan Hava Yolları Fergana-İstanbul seferlerini başlattı

Özbekistan Hava Yolları, İstanbul seferini düzenleyen ilk uçağın Fergana Havaala ...

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!
  • 17.09.2020 11:17

Dubai Cityscape Fuarı beklentileri karşılamıyor!

Bir dönem gayrimenkul firmalarının yoğun ilgi gösterdiği ve dev stantlarla katıl ...

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor
  • 08.01.2018 14:10

Sinpaş Finans Şehir’de daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir, İstanbul Ümraniye’de ...

Sinpaş Finans Şehir, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor
  • 06.01.2018 10:38

Sinpaş Finans Şehir, özgün mimarisi ile dikkat çekiyor

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir İstanbul'un finans m ...

Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı güçlerini birleştirme kararı aldı
  • 09.10.2017 12:39

Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı güçlerini birleştirme kararı aldı

Türkiye’de nitelikli, markalı konutun lider markası Sinpaş, her geçen yıl konut ...