maritbet girişmaritbet
Hektaş, Ağva’da devre mülk inşaatı için harekete geçti!

Hektaş, Ağva’da devre mülk inşaatı için harekete geçti!

Hektaş İnşaat, Ağva'nın Göçe Köyü'ne 200 bin metrekare arsa üzerine devre mülk yapacak.

Ağva'da yatırım hareketi başlatan Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve YES Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ekşi, bölgenin en trend tatil yerlerinden biri haline geleceğini ifade ederek, “Ağva, İstanbul'un Bodrum'u olacak” dedi.

Ağva'daki çalışmalarına 3 yıl önce başladığını belirten Yüksek Ekşi, “Ağva'yı görünce aklıma ilk olarak Bodrum geldi. Gerek koyları, gerek doğal yapısı gerek havası ile burası İstanbul'un Bodrum'u olabilirdi” dedi. İstanbul'a yakınlığının Ağva'yı daha iddialı bir hale getirdiğini söyleyen Ekşi, “Karadeniz Otobanı projesinin yakından geçeceğini öğrendikten sonra 3. Köprü'nün de buradan geçeceği açıklandı. Sonrasında bu köprünün Karadeniz Otoyolu'yla birleştirileceği ifade edildi. Ben de bölgedeki çalışmalarıma hız kazandırdım” diye konuştu.

200 dönümlük arazi aldı

200 dönüme yakın bir arazi alarak bölgenin ciddi yatırımcılarından biri olduğunu belirten Ekşi,  “Ben bunu yaparken birçok kişi beni tenkit etti. Ancak gelinen noktada yaptığım işin ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. Şuan belediye Ağva bölgesini İstanbul'un Bodrum'u yapma planını bizzat belediye başkanının ağzından açıkladı” dedi.

Göçe Köyü'ne yatırım yapacak

Şile Belediyesi ile görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Ekşi, şu ifadeleri kullandı:

“En kısa zamanda şartları uygun gördüğümde buraya bir devre mülk konut projesi hazırlamayı düşünüyorum. Ancak benim düşüncem biraz daha farklı. Ben Ağva'da özellikle şehrin stresinden kaçmak isteyen müşterilere yönelik bir proje istiyorum. Bu sebeple Ağva'nın Göçe Köyü bölgesini seçtim. Burada doğa ve deniz iç içe, kendine has güzelliği ile insanların kendilerini özel hissedecekleri alanlar oluşturmak istiyorum.”

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hektaş, Ağva’da devre mülk inşaatı için harekete geçti!
  • 25.10.2013 08:22

Hektaş, Ağva’da devre mülk inşaatı için harekete geçti!

Hektaş İnşaat, Ağva'nın Göçe Köyü'ne 200 bin metrekare arsa üzerine devre mülk y ...