maritbet girişmaritbet
Dap İ Ofis’te bedava ofis fırsatı

Dap İ Ofis’te bedava ofis fırsatı

Dap Yapı, ilk markalı konut projelerini ürettiği ilçe olan Kağıthane’yi son dönemde ofis yatırımlarının merkez üssü haline getirdi

Dap Yapı, ilk markalı konut projelerini ürettiği ilçe olan Kağıthane'yi son dönemde ofis yatırımlarının merkez üssü haline getirdi. Bölgedeki Z Ofis ve Bumerang projelerinden sonra İ Ofis'i devreye sokan Dap Yapı, böylece üçüncü ofis projesine de başlamış oldu.

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeyle birlikte bölgedeki ağırlıklarının gittikçe arttığını belirterek, “Bölgeyi adeta bir Dap Vadisi'ne dönüştürüyoruz. Kağıthane, dünyaca ünlü bilişim firmalarının bulunduğu Silikon Vadisi örneğindeki gibi Dap Vadisi olarak anılmaya başlandı” dedi.

Fabrikanın yerine ofis

İş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan ofis projelerine bir yenisi daha eklediklerini anlatan Ziya Yılmaz, avantajlı yönetim sistemi ve akıllı yatırım gibi özelliklerin yanında merkezi lokasyonuyla göz dolduran İ Ofis'te, ‘bedava ofis' konseptini devam ettirdiklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm bölgelerinden biri olan Kağıthane'de yükselen İ Ofis'in, eski fabrika alanından geliştirilen bir arazide konumlandığını anlatan Ziya Yılmaz, şunları söyledi:

“Avrupa yakasında ulaşım olanaklarını en yüksek seviyede değerlendirmeye dönük olarak planlan proje, şehrin tam ortasında yer alarak lokasyon avantajı sunuyor. Metrobüs hattına, E-5, TEM ve bağlantı yollarına, köprülere birkaç dakikalık mesafede bulunan İ Ofis'ten Çağlayan Adliyesi'ne yürüyerek gidilebiliyor. Tünel sayesinde Kâğıthane-Taksim arası 5 dakikada alınıyor. Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise kısa sürede ulaşılıyor.”

Dap Yapı'nın her projesinde olduğu gibi kemikleşmiş yatırımcıların daha satışa çıkmadan İ Ofis projesine rağbet gösterdiklerini vurgulayan Yılmaz, “Seçkin firmaların yanı sıra prestijli bir başlangıç yapmak isteyenler tarafından da tercih ediliyoruz. Avukatlar, muhasebeciler, danışmanlar ve diğer serbest meslek gruplarından girişimciler projeye yoğun ilgi gösteriyor” diye konuştu.

Sekreterlik hizmeti verecek

1 otopark katı, 2 mağaza - ofis katı, 1 giriş katı ve 4 ofis katı olmak üzere toplam 8 kattan oluşan projede, büyüklüğü 52-197 metrekarelik 56 adet ofis ile büyüklüğü 43-129 metrekare arasında değişen 13 adet dükkan ve mağazadan oluşan toplam 69 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Profesyonel yönetim ile birlikte her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanması hedeflenen projede kuaför, market alışverişi, eczane, terzi ve banka gibi ihtiyaçlar giderilebilecek.

Sekreterlik hizmetinden temizliğe, sinema, restoran, uçak bileti rezervasyonundan yabancı dilleri bilen lobi/ asistan ekibine kadar birçok hizmet sunulacak.

Lansmana özel fiyat

Ziya Yılmaz, faizsiz 36 ay vade ile satışa sunulan ofis alanlarının metrekare fiyatının emsallerine kıyasla yüzde 50 düşük olduğu belirterek, “Bölgede metrekare satış fiyatları 5 bin doları bulabiliyor. İ Ofis'in lansman dönemi metrekare fiyatı ise 5 bin lira olarak belirlendi” dedi.

3 milyar TL'lik projeler geliyor

Dap Yapı, 2013'ün son çeyreğinde dört yeni projenin startını vermeye hazırlanıyor. İkisini, Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirecek olan şirket, diğer iki proje içinse Asya yakasında Kartal-Maltepe bölgesini seçti. Projelerin lokasyonunun iyi olduğunu ifade Yılmaz, Kağıthane'nin ofis, Kartal-Maltepe'nin ise karma konseptte konumlandırılacağı bilgisini verdi. Projelerin toplam hacmi ise 3 milyar TL'yi bulacak.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dap Yapı İ Ofis'te 36 ay vade farksız taksit fırsatı
  • 09.11.2013 09:11

Dap Yapı İ Ofis'te 36 ay vade farksız taksit fırsatı

Dap Yapı projesi olan İ Ofis'te 36 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor ...

Dap İ Ofis’te bedava ofis fırsatı
  • 25.10.2013 08:18

Dap İ Ofis’te bedava ofis fırsatı

Dap Yapı, ilk markalı konut projelerini ürettiği ilçe olan Kağıthane’yi son döne ...

Dap İ Ofis Kağıthane’de 400 bin liraya
  • 17.10.2013 11:40

Dap İ Ofis Kağıthane’de 400 bin liraya

Dap İ Ofis projesi Kağıthane’de hayata geçiriliyor. Projenin fiyatları 400 bin l ...

Dap İ Ofis’te 36 ay vade avantajı! 393 bin TL’ye ofis!
  • 13.10.2013 12:05

Dap İ Ofis’te 36 ay vade avantajı! 393 bin TL’ye ofis!

Bedava ofis Çağlayan'da adliyenin yanı başında bedava ofis sahibi olmanız için y ...

Dap Yapı i Ofis Kağıthane fiyat listesi!
  • 07.10.2013 10:32

Dap Yapı i Ofis Kağıthane fiyat listesi!

Dap Yapı’nın i Ofis projesinde fiyatlar 300 bin liradan başlıyor. Projede teslim ...

Dap iOfis projesinde satışlar başladı! 300 bin liraya!
  • 05.10.2013 14:23

Dap iOfis projesinde satışlar başladı! 300 bin liraya!

Dap iOfis projesinde fiyatlar 300 bin liradan başlangıç gösteriyor ...