maritbet girişmaritbet
Bodrum Güllük'te yapılan Vadi Konakları, bir ilke imza atacak

Bodrum Güllük'te yapılan Vadi Konakları, bir ilke imza atacak

Ekba Holding tarafından Bodrum Güllük’te yapılan Vadi Konakları’ndaki evler özel bitkiyle kaplanacak ve bu alanda Türkiye’de bir ilk olacak.

1990'lı yıllardan beri turizm, ticaret, enerji, bilişim ve savunma sektörlerinde faaliyet gösteren Ekba Holding, Bodrum'daki yeni projesine başladı. Bodrum Güllük'te hayata geçirilen Vadi Konakları projesinin dış cephesi özel bitkiyle kaplanacak ve bu alanda Türkiye'de bir ilk olacak. Projeyi Türkiye'nin ünlü mimarlarından Eren Talu'nun tasarladığını ifade eden Ekba Holding Yöneticileri, projeyi VIP olarak hayata geçirdiklerini söyledi. Bunun için de Türkiye'nin en iyi mimarlarından biri olan Eren Talu ile çalışmaya karar verdiklerini anlatarak, Türkiye ilk kez bir konut projesinin binalarını bitki ile donatacaklarını vurguladı. Ekba Holding Yöneticileri, projedeki maliyetin bu nedenle yükseldiğini belirterek, “Projedeki tüm evlerimiz deniz görüyor. Lokasyonumuz çok iyi. Buna ek olarak projeyi farklı kılmak için peyzaj tasarımına önem vereceğiz” dedi. Projenin bölgenin dokusuna ve imar planlarına göre tasarlandığını kaydeden Bayram, “Vadi Konakları'nın temelini attık. 2015 sonunda teslimleri yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Satışlara başladı

Ekba holding yöneticileri, 5 tanesi 324 metrekarelik villa, 30 tanesi de 166 metrekarelik dubleks olmak üzere toplamda 35 bağımsız bölümden oluşan projenin satışlarına başladıklarını açıklayarak, dublekslerin 355 bin euro, villaların ise 690 bin euro'dan satıldığını söyledi. Projenin bölgedeki yatırımcıların yanı sıra İstanbullu ve yabancı yatırımcıları hedeflediğini ifade eden Ekba Holding yöneticileri, “Yabancı yatırımcıların da projeye ilgisi var. Özellikle Azeri ve Rus yatırımcılardan talep alıyoruz” diye konuştu. Bodrum'da denize nazır bir arsada yapılan projede helikopter pisti, evcil hayvan oteli, yüzme havuzu yer alacak. Kapalı ve açık otoparkların yanı sıra özel havuzların bulunacağı villalarda asansör de bulunacak. İç dekorasyonunun da Eren Talu tarafından yapılacağı projede tüm malzemeler özel olarak kullanılacak ve konutlar alıcıların talepleri doğrultusunda dekore edilecek. Ekba holding yöneticileri, şimdiye kadar çeşitli taahhüt projeleri gerçekleştirdiklerini ve 2005'ten beri de Ataşehir ve Çekmeköy'de konut projeleri yaptıklarını anlatarak, şunları söyledi: “İnşaat sektöründe butik projeler yapmaya devam edeceğiz. Bu nedenle her lokasyonda olmayacağız. Şehrin merkezi yerlerinde butik projelere yoğunlaşacağız. Bu kapsamda Bağdat Caddesi'nde projelerimiz olacak. Caddebostan ve Fenerbahçe'de eskiyen ve depreme dayanıksız binaları yenilemek istiyoruz. Bu konudaki görüşmelerimiz hak sahipleriyle devam ediyor.“

Adres Bilgileri

Kültür Mah. Ahmet Adnan Saygun Cad. Akmerkez Residence No:3 Kat:10 Etiler/İSTANBUL
Tel: 0(212) 282 83 83
Fax: 0(212) 282 83 05
E-posta: [email protected]
Web: http://www.ekbaholding.com

Selen Vadi Konakları Adres
Güllük Yeni Mah. 210 Sok. 1492 Parsel 1- 7 Blok
Milas - MUĞLA
Web Adresi: www.selenvadikonaklari.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadi Konakları Bodrum'da 335 bin Euro'ya
  • 03.12.2013 08:36

Vadi Konakları Bodrum'da 335 bin Euro'ya

Bodrum'da konumlandırılan Vadi Konakları projesinde fiyatlar 335 bin Euro'dan ba ...

Bodrum Güllük'te yapılan Vadi Konakları, bir ilke imza atacak
  • 03.12.2013 08:21

Bodrum Güllük'te yapılan Vadi Konakları, bir ilke imza atacak

Ekba Holding tarafından Bodrum Güllük’te yapılan Vadi Konakları’ndaki evler özel ...