maritbet girişmaritbet
Onduline Zigana ile çatılarda garanti çözümler!

Onduline Zigana ile çatılarda garanti çözümler!

Onduline Avrasya’nın çatılar için geliştirip tasarladığı Onduline Zigana ve Onduline Zigana Tile levhaları, su geçirmeyen yapılarıyla öne çıkıyorlar.

En ileri teknolojilerle geliştirilip üretilen, çatı konstrüksiyonuna metrekarede sadece 4 kilogram yük veren ve binanın deprem güvenliğini artıran Onduline Zigana ve Onduline Zigana Tile, dünyadaki en hafif çatı kaplama malzemelerinden biri. Sert iklim koşullarında dayanıklılığından ödün vermeyen bu levhalar, bakım gerektirmeyen kusursuz bir sistem olarak Onduline Avrasya güvencesiyle sunuluyor.

“1 oluk-1 adım” prensibine sahip olan levhalar, uygulama ekiplerinin hareket kabiliyetini en üst seviyeye çıkarıyor, çatıya kolay ve hızlı bir şekilde uygulanabiliyor. Onduline Zigana ve Onduline Zigana Tile, hem bütçeden hem de zamandan tasarruf sağlıyor.

Çevreci bir yaklaşımla üretilen, UV ışınlarına karşı dayanıklı Onduline Zigana ailesi ürünleri, atmosferdeki biyolojik ve kimyasal maddelerden etkilenmiyor. En zorlu hava şartlarında dahi sağlamlığından ödün vermeyen Onduline Zigana Ailesi, esnek yapısı sayesinde çatlamıyor. İstendiğinde ısı yalıtımına da olanak sağlayan bu ürün, çatı kaplaması olarak uzun yıllar kullanılabiliyor.

Asbest içermeyen, yüksek oranda geri dönüştürülmüş malzeme içeriğine sahip Onduline Zigana Ailesi ürünleri, uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik standartları konusunda yüksek niteliklere sahip. Ürünler, aynı zamanda renklendirme aşamasında kullanılan doğal pigmentler ve düşük karbon ayakizi değeri ile çevreye oldukça duyarlı. Onduline Zigana Ailesi, geniş aksesuar yelpazesi ile TS EN 534:2006+A1:2010 standardına ve CE belgesine sahip olma özelliği ile de ön plana çıkıyor.

Çatı kaplamaları ve su yalıtım malzemeleri üreticisi olan sektörün lideri Onduline Avrasya, zengin ürün yelpazesi ile sektöre kaliteli ve güvenilir çözümler sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Onduline Zigana ile çatılarda garanti çözümler!
  • 17.03.2021 10:57

Onduline Zigana ile çatılarda garanti çözümler!

Onduline Avrasya’nın çatılar için geliştirip tasarladığı Onduline Zigana ve Ondu ...