maritbet girişmaritbet
Eşarj dinlenme noktası Deşarj'ı Aydın'da hizmete sundu!

Eşarj dinlenme noktası Deşarj'ı Aydın'da hizmete sundu!

Enerjisa Enerji'nin yüzde yüz iştiraki araç şarj istasyonu operatörü Eşarj, sürücülere seyahatlerinde konforlu bir deneyim sağlayacak dinlenme noktası 'Deşarj'ı, Aydın'ın Söke ilçesinde hizmete sundu.

Eşarj'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ilk ve en fazla hızlı şarj istasyonuna sahip olan Eşarj, müşterilerine sektöre ilham veren deneyimler sunma konusunda fark yaratan adımlar atmaya devam ediyor.

Eşarj, sürücülerin araçlarının şarjlanma süresinde dinlenebilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir dinlenme noktası olan 'Deşarj'ı ilk olarak Aydın Söke'de hizmete sundu.

Deşarj noktasının bulunduğu istasyondaki 120 kilovat gücünde 2 DC şarj cihazı ile araçlarının şarj dolumunu hızlı bir şekilde yapabilecek olan Eşarj müşterileri, molalarını yeni Deşarj Noktası'nda verebilecek.

İçerisindeki TV, internet bağlantısı, kahve makinesi ve çocuk oyun alanı gibi hizmetler ile öne çıkan Deşarj, aynı zamanda sıcak yaz aylarında sürücülerin mola verebilecekleri bir nokta olacak.

Aynı anda 10 kişiye kadar hizmet verebilecek büyüklükteki ilk Deşarj Noktası, Aydın'nın Söke ilçesinde Aydın yolu üzerindeki Koyuncu Kia bayisinde yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerji Üst Yöneticisi (CEO) ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, Eşarj'ın kurulduğu günden bu yana sektöre örnek olacak müşteri deneyimi uygulamalarını hayata geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

'İlklerin şirketi Eşarj olarak, elektrikli araç kullanıcılarının şarj istasyonlarında geçirdikleri zamanın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Batarya teknolojisinin gelişimi ile beraber araçların menzili artarken bir yandan da şarjlanma süresinin en aza indirilmesi için inovasyon çalışmaları yapıyoruz. Yeni istasyon kurulumlarında DC yani hızlı şarj istasyonunu önceliklendirerek elektrikli araç tercihinin önündeki bekleme süresi bariyerini ortadan kaldırmayı hedef biliyoruz. Bekleme süreleri kısalsa dahi o süre içerisinde müşterilerimize nasıl bir konfor yaratabiliriz diyerek çıktığımız yolda, 'Bir kahve içme süresinde aracınızı şarj edin' hayalimizi gerçekleştirdik ve seyahat severlere konforlu bir dinlenme ortamı sağlayan 'Deşarj' noktamızı Aydın Söke’de hizmete sunduk.'

Pınar, daha önce sektörde örneği olmayan bu uygulama ile ücretsiz olarak sunulan hizmetlerin, Eşarj farkını ortaya koyduğunu kaydederek, 'İdeal bir molada beklendiği üzere seyahat eden bir aile aracını hızlı şarj istasyonumuza bıraktıktan sonra Deşarj noktamızda kahvesini içip ücretsiz WiFi ve televizyondan yararlanabilecek, bu esnada çocuklar da oyun alanında keyifli vakit geçirebilecek. Deşarj noktalarının sayısını artırarak yaygınlaştırmak konusunda heyecanlı ve kararlıyız.' ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz