maritbet girişmaritbet
Emirates, Avrupa seferlerini artırma kararı aldı!

Emirates, Avrupa seferlerini artırma kararı aldı!

Emirates, uluslararası protokollerinin kolaylaştırılmasına ve yolcu talebindeki artışa da yanıt olarak, Avrupa ağı genelinde ek noktalara uçuşlarını yeniden başlatarak, seferlerini arttırıyor.

Uluslararası seyahate yönelik yolcu güveninin geri gelmesinin açık işaretleriyle birlikte, havayolu, yolcularının Dubai üzerinden geniş Avrupa ağıyla bağlantı kurmasını kolaylaştırmak için seferlerini ve kapasitesini artırmak üzere planlarını geliştiriyor.

Newcastle seferlerinin yeniden başlatılmasıyla Birleşik Krallık’ta daha fazla bağlantı

Birleşik Krallık’ta, Emirates operasyonlarını artırmaya devam ediyor ve 15 Ekim’den itibaren Newcastle Havaalanı’na (NCL) uçuşları yeniden başlatarak İngiltere’nin kuzeydoğusundan Boeing 777-300ER uçağı ile haftada dört uçuş gerçekleştiriyor. İlk uçuş olan EK033, Dubai Uluslararası Havalimanı'ndan (DXB) 14:30'da kalkacak ve 19:10'da Newcastle'a (NCL) varacak, EK034 uçuşu ise Newcastle'dan 21:10'da kalkacak ve ertesi gün 07:25'te Dubai'ye varacak.

Ekim sonuna kadar havayolu, en önemli küresel pazarlarından birindeki uçuşlarını kademeli olarak artırarak Birleşik Krallık’a haftalık 77 uçuş sunacak. Birleşik Krallık haftalık uçuşları; beş A380 seferiyle günde altı kez Londra Heathrow seferini, Manchester’a günde iki kez A380 seferini, Birmingham’a haftada 10 seferi, Glasgow’a günlük seferleri ve Newcastle’a haftada dört seferi içeriyor. Bu ayın başlarında BAE, Birleşik Krallık’ın seyahate ilişkin ‘kehribar’ listesine taşındı ve Dubai’den Birleşik Krallık’a gelen yolcuların artık hükümet onaylı bir otelde karantinada kalmaları gerekmiyor.

Birden çok Avrupa şehrine artan sefer sıklıkları

Yolcu talebindeki artışa yanıt veren Emirates, Birmingham, Barselona, Brüksel, Dublin, Hamburg, Londra, Lizbon, Madrid, Münih, Roma ve Zürih dahil olmak üzere 10’dan fazla Avrupa şehrine ilave uçuş ve kapasite artırımına yönelik planlarını da gündeme getirdi. Bu şehirlerin çoğuna günde bir veya daha fazla sefer yapılacak.

Emirates, Almanya’da 31 Ekim’e kadar haftada toplam 50 uçuşla Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg ve Münih’te günlük uçuşların sıklıklarını artırarak iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularının popüler noktalara bağlanmalarını kolaylaştıracak. Düsseldorf ile Dubai ve Hamburg ile Dubai arasındaki uçuşlar da iki şehir arasında daha fazla kapasite sunmak için Emirates A380 ile gerçekleştirilecek.

Avrupa’nın Ötesinde

Emirates, 1 Eylül’den itibaren Male ile Colombo arasında uçuşların yeniden başlaması dahil, küresel ağının diğer kısımlarında da uçuşların yeniden başlayacağını duyurdu. Bu da Maldivler’in turizm endüstrisini ve turizm için açılacak Sri Lanka’yı daha da destekleyecek. Emirates, Ekim ortasına kadar Male ile Dubai arasındaki seferlerini de günde dört uçuşa çıkaracak. Uçuş sıklığı artacak diğer noktalar arasında 28 Ağustos’tan itibaren haftada dört uçuşla Maskat ve 5 Ekim’den itibaren günlük uçuşların olacağı Sao Paulo yer alıyor.

Uluslararası sınırların yeniden açılmasıyla ve seyahat kısıtlamalarının azalmasıyla Emirates, ağını güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde genişletmeye devam ediyor. 120'den fazla uçuş noktasına hizmet vermeye yeniden başlamış olan havayolu, pandemi öncesi ağının %90'ına yakınını geri kazanmış bulunuyor. Emirates yolcuları, Dubai üzerinden, Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik'e rahat ve güvenli yolculukların keyfini çıkarabilirler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emirates, 123. Airbus A380 süper jumbo uçağını teslim aldı!
  • 17.12.2021 10:25

Emirates, 123. Airbus A380 süper jumbo uçağını teslim aldı!

Benzeri görülmemiş global bir salgınla mücadele edilen bir dönemde yepyeni bir u ...

Emirates, Avustralya’ya olan sefer sayısını artırıyor!
  • 06.11.2021 11:51

Emirates, Avustralya’ya olan sefer sayısını artırıyor!

Avustralya sınırları Kasım ayında yeniden uluslararası yolculara açarken , bu ge ...

"Dünyanın en büyük yolcu uçağı" İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı!
  • 01.10.2021 17:04

"Dünyanın en büyük yolcu uçağı" İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı!

Farklı konfigürasyonlarda 800'e kadar yolcu taşıyabilen "dünyanın en büyük yolcu ...

Emirates, Expo 2020 Dubai için hazır!
  • 25.09.2021 11:01

Emirates, Expo 2020 Dubai için hazır!

Expo 2020 Dubai’de Emirates Fuar Pavyonu, artık ziyaretçilerini ağırlamaya hazır ...

Emirates, İstanbul Havalimanı'na tarifeli uçuşlara başlıyor
  • 14.09.2021 10:46

Emirates, İstanbul Havalimanı'na tarifeli uçuşlara başlıyor

Her büyüklükteki uçağa hizmet verebilecek altyapısıyla İstanbul Havalimanı'nın ( ...

Emirates, Avrupa seferlerini artırma kararı aldı!
  • 28.08.2021 16:50

Emirates, Avrupa seferlerini artırma kararı aldı!

Emirates, uluslararası protokollerinin kolaylaştırılmasına ve yolcu talebindeki ...