maritbet girişmaritbet
Yalıkavak'ta kiralık villa fiyatları rekora koşuyor!

Yalıkavak'ta kiralık villa fiyatları rekora koşuyor!

Bodrum Yalıkavak bölgesinde havuzlu villaların aylık kiralık fiyatları Temmuz-Ağustos döneminde 1 milyon liraya kadar çıkıyor.

Pandemi etkisiyle artan kira fiyatları, yazlık evleri de vurdu. Son dönemde meydana gelen yangın afetiyle Muğla'da bazı turistlerin ayrıldığı ifade ediliyor. Ancak yangından etkilenmeyen çoğu bölgede fiyatlar yüksek seviyelerde seyretmeye devam ediyor. Yalıkavak lokasyonunda aylık villa kiralama fiyatları 1 milyon liraya kadar ulaşıyor. Son 5 yıllık süreçte satılık ve kiralık villa fiyatlarının hızla yükseldiği Bodrum'da özellikle Yalıkavak bölgesi, premium konsepte sahip tarzıyla öne çıkıyor. Magazin dünyasının da gündeminden düşmeyen Yalıkavak lokasyonunda aylık kiralık villa fiyatları 1 milyon lirayı buluyor. Ayrıca bölgede satılık villaların fiyatları 100 milyon liraya yaklaşmış durumda.

Bodrum'un pahalısı Yalıkavak

Bodrum'da yüksek fiyat politikasıyla adından sıkça söz ettiren Yalıkavak bölgesine ziyaretçi akını devam ediyor. Pandemiyle birlikte otel tatilinden ziyade kiralık havuzlu villalar yoğun talep görüyor. Artan talep neticesinde fiyatlar rekor seviyelere ulaştı.

Aylık kira 1 milyon TL

Bodrum Yalıkavak'ta havuzlu villaların fiyatları Temmuz-Ağustos döneminde aylık 1 milyon liraya kadar ulaşıyor. 1 milyon lira fiyatı olan villa 5+2 tasarıma sahip. Bölgede 5+1 büyüklüğüne sahip havuzlu villalarda ise aylık fiyatlar 500 bin TL ile 700 bin TL arasında değişiyor. Yalıkavak Marina'ya uzak olan daha geniş evlerde fiyatlar daha düşük seviyelerde seyrediyor. Bölgede marinaya olan mesafeye göre fiyatlar değişiklik gösterebiliyor.

Satılıkta 100 milyon lirayı aşan villalar var

Villalarda fiyatlara göre hizmet farklılıkları da olabiliyor. Yüksek kiraya sahip villalarda temizlik hizmeti için ücret alınmazken, kısmen düşük bütçeli villalarda bu tarz hizmetler için ek ödeme gerçekleştirilebiliyor. Öte yandan Yalıkavak bölgesinde satılık villa fiyatları da lokasyon ve büyüklüklerine göre 100 milyon lirayı aşıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz