maritbet girişmaritbet
Wyndham otellerinden Türkiye’deki en iyi tatil rotaları!

Wyndham otellerinden Türkiye’deki en iyi tatil rotaları!

Bu sonbahar aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmek isteyenler, Türkiye’nin ailelerin her yaştan üyesinin keyif alabileceği güzelliklerle dolu noktaları arasından tercih yapabilirler.

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye genelinde, hem yeni yerler keşfetmek, hem de sevdiği yerleri tekrar ziyaret etmek isteyenlerin tercih edebileceği 80’in üzerinde oteli bulunuyor. Aileler, esnek rezervasyon ve iptal politikaları, güçlendirilmiş hijyen önlemleri ve geniş oda seçenekleri sayesinde tatillerinin tadını en iyi şekilde çıkarabiliyor.

30 Eylül 2021 tarihine kadar yapılacak konaklamalar için 28 Eylül 2021 tarihine kadar rezervasyon yaparak, Wyndham Hotels & Resorts’un “İki Gece Kalın, Bir Gece Ücretsiz Konaklama Hakkı Kazanın” kampanyasından da yararlanabilirsiniz. Kampanyaya katılan aileler iki veya daha fazla gece konakladıklarında, binlerce Wyndham otelinde bir gece ücretsiz konaklama hakkı kazanmaya yeterli olan 6.500 Wyndham Rewards ek puanının da sahibi oluyor. 

Bir sonraki tatil planınıza ilham verecek aile dostu otel ve ziyaret noktalarından altısı aşağıda sıralanıyor:

Ramada Hotel & Suites by Wyndham Kuşadası ile yazdan kalma bir tatil

Türkiye’nin en sevilen tatil bölgelerinden olan Kuşadası, yazdan kalma bir tatil geçirmek için ideal seçenek. İlçe merkezine ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na yakın bir konumda bulunan 143 odalı Ramada Hotel & Suites by Wyndham Kuşadası, ailelerin her yaştan bireylerinin tatilin keyfini çıkarmasını sağlayacak açık havuz, çocuk havuzu ve fitness merkezi gibi olanaklar sunuyor. Adaland Su Parkı ve harika bir manzaraya sahip bir golf sahasına da yakın olan otelin misafirleri, yalnızca 15 dakika mesafede yer alan Efes Antik Kenti’ni de keşfe çıkabilirler.

 

Ramada by Wyndham Van ile keşif alternatifi

Kalabalıklardan uzak kalmak ve Türkiye’nin saklı kalmış noktalarını ziyaret etmek isteyenler, Türkiye’nin en büyük gölüne ev sahipliği yapması ve mutfağıyla meşhur Van’ı tercih edebilirler. Van Gölü kıyısında ve Akdamar Adası yakınlarında bulunan 74 odalı Ramada by Wyndham Van, bölgenin kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerini keşfetmek isteyen aileler için ideal bir konaklama seçeneği sunuyor. Van Kalesi, Van Müzesi ve Hoşap Kalesi’ne yakın bir konumda bulunan bu göl kenarı otel, Van Ferit Melen Havalimanı’na da araçla ulaşım mesafesinde yer alıyor. Ramada by Wyndham Van, çocuklar için bir oyun bahçesi ve bir restoranın da dahil olduğu olanaklarıyla, misafirlerine modern konaklama hizmetleri sunuyor.

La Quinta by Wyndham Bodrum'da güneşin tadını çıkarın

Türkiye’de tatil denince pek çok kişinin aklına ilk olarak Bodrum gelir ve La Quinta by Wyndham Bodrum, en sevdikleri tatil merkezini güzel havaları kaçırmadan aileleriyle birlikte tekrar ziyaret etmek isteyenler için iyi bir seçenek sunuyor. Bardakçı Koyu’nda harika bir noktada bulunan La Quinta by Wyndham Bodrum, ailenizle birlikte tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda tesis içi olanağın yanı sıra yarım adadaki diğer ziyaret noktalarına da kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Deniz kenarındaki bu otelin 175 şık odası, açık havuzu, çocuk havuzu, saunası ve iki restoranı bulunuyor. La Quinta by Wyndham Bodrum; Bodrum Kalesi, Sualtı Arkeoloji Müzesi ve Halikarnas Mozolesi’ni ziyaret edebileceğiniz ilçe merkezine yalnızca birkaç dakikalık, Milas-Bodrum Havalimanı’na ise araçla ulaşım mesafesinde yer alıyor.

Wyndham Çerkezköy'de huzurlu bir hafta sonu

Şehir hayatının temposuna İstanbul’dan uzaklaşmadan mola vermek isteyen aileler, Trakya’nın sakin ilçesi Çerkezköy’de sessiz ve huzurlu bir hafta sonu geçirmeyi tercih edebilirler. Araçla kolayca erişim imkanı sunan 120 odalı Wyndham Çerkezköy’de açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, oyun bahçesi, spa ve restoran gibi zengin olanaklar bulunuyor. Bahçesinin harika manzarasıyla göze çarpan bu otel, bir aile pikniği için yakınlarındaki Kıyıköy’ü veya tarihini keşfetmek için Edirne’yi günübirlik ziyaret etme fırsatı da sunuyor.

La Quinta by Wyndham Giresun ile Karadeniz'i keşfedin

Karadeniz bölgesinin sonbaharda ayrı bir güzelliğe bürünen doğası, ailece çıkılacak tatiller için harika bir alternatif oluşturuyor. Deniz kenarında bulunan 86 odalı La Quinta by Wyndham Giresun, Ordu-Giresun Havalimanı’na yakın bir konumda yer alıyor ve açık havuz, çocuk havuzu, fitness merkezi, hamam, sauna, dört restoran ve hatta bir kütüphanenin de yer aldığı geniş bir yelpazede olanaklar sunuyor. Kıyının tam karşısında yer alan ve efsanelere konu olan Giresun Adası’nda gezilecek tarihi harabeler ve ören yerleri bulunuyor. Giresun Müzesi, Giresun Kalesi, Meryem Ana Manastırı gibi pek çok tarihi keşif fırsatının yanı sıra Mavi Göl, Kuzalan Şelalesi ve Kümbet Yaylası gibi doğa harikaları da bu bölgede yer alıyor.

Yeni açılan Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir’de konaklama fırsatı

Eskişehir’de konaklamak için hem incelikle düşünülmüş olanaklar, hem de bölgedeki ziyaret noktalarına kolayca erişim imkanı sağlayan bir otel arayanlar 105 odalı Ramada Plaza by Wyndham Eskişehir’i tercih edebilirler. Araçla seyahat eden aileler için ideal bir seçenek olan ve çağdaş bir tasarıma sahip bu otelde, misafirlerin ücretsiz yararlanabileceği otoparkın yanı sıra, bir restoran, lobi barı ve hediyelik eşya mağazası da bulunuyor. Eskişehir’in kalbinde yer alan bu otelde kalan aileler, harika bir koleksiyon hazinesine sahip Eskişehir Eti Arkeoloji Müzesi’ni veya hayvanat bahçesi, planetaryumu, korsan gemisi, kalesi ve minyatür demir yollarıyla çocuklar için bir eğlence cenneti olan Sazova Park’ı ziyaret edebilirler. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Wyndham otellerinden Türkiye’deki en iyi tatil rotaları!
  • 13.09.2021 15:55

Wyndham otellerinden Türkiye’deki en iyi tatil rotaları!

Bu sonbahar aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmek isteyenler, Türkiye’nin ai ...

Wyndham Hotels & Resorts'tan kış tatili için en iyi fırsatlar
  • 22.12.2020 17:10

Wyndham Hotels & Resorts'tan kış tatili için en iyi fırsatlar

Wyndham Hotels & Resorts, misafirlerine "İki Gece Konaklayın, Bir Gece Ücretsiz ...