maritbet girişmaritbet
Wyndham İstanbul Petek hizmete açıldı!

Wyndham İstanbul Petek hizmete açıldı!

İş dünyasının yeni parlayan yıldızı Basın Ekspress Yolu’nda, 120 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Wyndham İstanbul Petek, delüx otel segmentiyle bölgede yeni bir cazibe merkezi oluşturacak…

7380 oteliyle dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hoteller Grubu'nun Türkiye'de anlaştığı ilk otel olan Wyndham İstanbul Petek, Basın Ekspress Yolu'nda hizmete açıldı. 

Wyndham Hoteller Grubu'nun yeni üyesi Wyndham İstanbul Petek, iş dünyasının yeni parlayan yıldızı Basın Ekspress Yolu'nda 120 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi. Şu anda 170 kişiye istihdam sağlayan Wyndham İstanbul Petek yakın zamanda yaklaşık 250 kişiye iş imkanı sunacak. 

Otelin tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Wyndham İstanbul Petek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yusuf Büyükkıdık şunları söyledi; “Dünyanın en prestijli organizasyonları tarafından ‘En hayranlık Duyulan Şirket' ve “Çalışılacak En İyi Şirket' seçilen Wyndham markasının bir yatırımcısı olmaktan onur duyuyoruz. Farklı kültürlerin aynı potada eridiği dinamik bir şehir olan İstanbul'a yatırım yapmaktan, ülkemize dünya standartlarında hizmet veren bir tesis kazandırmış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Dünyanın en büyük otel şirketiyle birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Atatürk Havalimanı'na sadece 4,5 kilometre uzaklıkta bulunan Wyndham İstanbul Petek, kongre ve fuar merkezlerine yakın konumuyla iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte. Alışveriş merkezine sahip tek otel olma özelliği ile farklı bir konsepti ortaya koyan Wyndham İstanbul Petek, uzun vadeli konaklama imkanları ile de dikkat çekiyor. Otel'deki 307 odadan 39'u rezidans tarzında, uzun dönemli konaklamalar için ayrılmış durumda. Böylece rezidans imkanlarını delüx otel standartları içinde sunabiliyoruz. 69 metrekarelik bu odalarda misafirlerimiz isterlerse kendi mutfaklarında yemek hazırlığı yapabiliyor, otelin tüm imkanlarından da eksiksiz olarak faydalanabiliyorlar. 

Petek Grup olarak, ilerleyen dönemlerde İstanbul genelinde farklı bölgelerde turizm yatırımları gerçekleştirerek, bu sektördeki büyümemizi de sürdürmeyi hedefliyoruz.

BUSİNESS CENTER VE SPA İMKANLARI…

Wyndham İstanbul Petek'te 241 misafir odası ve 27 suitin yanı sıra, uzun süreli konaklamalar için 39 daire bulunuyor. Otelde 586 metrekarelik bir Balo Salonu ve toplam alanı 1.970 metrekareyi aşan 14 toplantı salonu yer alıyor. 4000 m2'lik SPA & Fitness salonu ve 500 araçlık otopark, sadece otel misafirleri için değil, bölgede çalışanlar ve yaşayanlar için de imkanlar sunuyor. Dinlenmek ve rahatlamak isteyen misafirler otelin 8x18 m ebadında yüzme havuzu bulunan Blue Harmony SPA & Fitness'dan faydalanabilirken, alışveriş etmek isteyenler de zemin kattaki meydanı çevreleyen mağazaları ziyaret edebiliyor.

Lobi katında bulunan Business Center günlük iş temposunun tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Odaların tümünde ücretsiz internet servisi hizmeti sunan Wyndham İstanbul Petek'te ihtiyaç duyulabilecek tüm teknik donanım ve erişim hizmetleri, en son teknolojiyle destekleniyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Wyndham İstanbul Petek kapılarını açtı!
  • 29.08.2013 16:34

Wyndham İstanbul Petek kapılarını açtı!

Wyndham İstanbul Petek otel Basın Ekspres Yolu üzerinde açıldı. Lansmanın tamamı ...

5 yıldızlı otel konforuna hazır olun! Havalimanına sadece 3,7 km
  • 20.08.2014 16:45

5 yıldızlı otel konforuna hazır olun! Havalimanına sadece 3,7 km

Wyndham İstanbul Petek’in “Rezidans Odalar” evinizdeki rahatlığı 5 yıldızlı otel ...

Wyndham İstanbul Petek hizmete açıldı!
  • 28.08.2013 15:20

Wyndham İstanbul Petek hizmete açıldı!

İş dünyasının yeni parlayan yıldızı Basın Ekspress Yolu’nda, 120 milyon dolarlık ...

Wyndham İstanbul Petek 28 Ağustos'ta basına tanıtılacak!
  • 26.08.2013 17:30

Wyndham İstanbul Petek 28 Ağustos'ta basına tanıtılacak!

Dünya genelinde 7380 oteliyle, en büyük otel zinciri Wyndham Hoteller Grubu’nun ...

Eren Yorulmazer imzası taşıyan Wyndham İstanbul Kalamış Marina hizmete girdi!
  • 21.01.2013 09:31

Eren Yorulmazer imzası taşıyan Wyndham İstanbul Kalamış Marina hizmete girdi!

İç mimarisini Eren Yorulmazer'in tasarladığı Wyndham İstanbul Kalamış Marina, hi ...

Wyndham İstanbul Kalamış Marina açıldı!
  • 17.01.2013 08:29

Wyndham İstanbul Kalamış Marina açıldı!

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduranWyndham Hotel Grup Türkiye'deki ilk Wynd ...