maritbet girişmaritbet
TAV Airport Hotel uçağa bir adım uzakta konaklama fırsatı sunuyor!

TAV Airport Hotel uçağa bir adım uzakta konaklama fırsatı sunuyor!

2004 yılından itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı içerisindeki benzersiz konumu ile dünyanın merkezinde bir konaklama keyfi yaşatıyor

2004 yılından itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı içerisindeki benzersiz konumu ile dünyanın merkezinde bir konaklama keyfi yaşatan TAV Airport Hotel, zamanın değerli olduğunu bilerek müşterilerine sunduğu kaliteli hizmeti ile Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel hizmet kalitesini, misafirlerinin otelde geçirecekleri zamanın önemini dikkate alarak yapılandırıyor. TAV Airport Hotel, misafirlerinin, uçak kaçırma kaygısı yaşamadan tam zamanında biniş kapısında olabilmelerini sağlamak adına, Atatürk Havalimanı'nın iç ve dış hatlarına geçişte ücretsiz shuttle servisi sunuyor. Ayrıca uçuşu bulunan ancak otel konforunun tadını sonuna kadar çıkarmak isteyen konuklar resepsiyondan veya terminalden check-in işlemlerini online olarak gerçekleştirebiliyor. TAV Airport Hotel benzersiz konumunun getirdiği avantajın yanı sıra metro, otobüs ve taksi gibi tüm şehir içi ulaşım servislerine kolayca erişim imkanına da sahip.

TAV Airport Hotel, konuklarının kullanım ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hava ve kara olmak üzere iki ayrı bölümde hizmet veriyor. Konaklama için 85 odanın bulunduğu kara bölümü, dış hatlar terminalinin ilave bölümündeki VIP salonu yanında; 46 odalı hava bölümü ise dış hatlar gidiş katında pasaport kontrol noktası sonrasındaki transit bölgede yer alıyor. Sigara içilmeyen odalardan bedensel engelliler için özel odalara, suit odalardan bağlantılı aile odalarına kadar farklı ihtiyaçlar gözönünde bulundurularak tasarlanan toplamda 131 odaya sahip TAV Airport Hotel, alternatif seçenekleriyle de göz dolduruyor.

Havalimanı'nın uluslararası transit geçiş noktası olma özelliği ile öne çıkan TAV Airport Hotel, uzun aktarma saatleri arasında dinlenmek ve havalimanı kalabalığından uzakta sakince vakit geçirmek isteyen misafirler için ideal bir hizmet sunuyor. TAV Airport Hotel, uçuş öncesinde ve aktarmalı uçuşlarda saatlik konaklama olanağı sunarak misafirlerine harika bir konaklama deneyimi yaşattıktan sonra uçuşlarına zamanında yetişmelerini sağlıyor.

TAV Airport Hotel, modern tasarım anlayışının hakim olduğu konforlu odalarında misafirlerine her detayı incelikle düşünülmüş yaşam alanları sunuyor. TAV Airport Hotel'de tüm odalar, otelde geçirilen zamanın en mükemmel şekilde değerlendirilmesini sağlamak üzere tasarlandı. İçinde havalimanındaki uçuş bilgi ekranının takip edebileceği uydu TV yayını, 24 saat kat hizmetleri, oda servisi, ücretsiz kablosuz internet bağlantısı, mini barı ve merkezi havalandırma sistemi bulunan konforlu odalarında kaliteli hizmet sunuluyor. Ayrıca silikon, ortopedik ve kuş tüyü yastık seçiminden konforlu çalışma alanlarına kadar her şey müşterilerin rahatı göz önünde tutularak tasarlanıyor.

TAV Airport Hotel konforlu ve tam donanımlı toplantı salonları ile de zaman kaybetmeden toplantılarını gerçekleştirmek isteyen iş dünyasının da bir numaralı tercihi. TAV Airport Hotel, çağdaş tasarım ile geleneksel şıklık birleştirilerek dizayn edilen ve istenildiğinde separatörleri açılarak 270 metrekarelik tek büyük salon olarak da kullanılabilen üç farklı büyüklükteki toplantı salonunu ve VIP toplantılar için özel olarak tasarlanan “Executive Toplantı Salonu”nun yanı sıra donanımlı teknik alt yapısı, kalifiye personelleri ile iş dünyasının önemli isimlerini ağırlıyor. Dünyanın her yerinden iş adamlarını birleştiren bir lokasyonda bulunan TAV Airport Hotel'in geniş, ferah ve şık toplantı salonları bir yandan konfor talebinizi karşılarken; ücretsiz wi-fi, elektronik perde, tepeden yansıtmalı barkovizyon, ses ve aydınlatma sistemleri gibi son teknoloji ürünü detaylarla toplantılarınız için beklediğiniz tüm ayrıcalıkları sunuyor.

Ayrıca TAV Airport Hotel, özenle hazırlanmış kahve molası ikramları ve profesyonel sunum tarzıyla iş toplantılarınızı keyifli organizasyonlara dönüştürüyor. Bunun yanı sıra toplantılarınız için tüm profesyonel ihtiyaçlarınızı kusursuz bir hizmet anlayışıyla karşılarken ziyafet, kokteyl gibi özel organizasyonlarda da sizi ve konuklarınızı mükemmel bir misafirperverlikle ağırlıyor.

Misafirlerin rahatı ve memnuniyeti için her ince detayı titizlikle düşünen TAV Airport Hotel, seyahat ederken bile formunu korumak isteyenler için kara tarafında en son teknolojik egzersiz aletleriyle donatılmış sağlık kulübü ile hizmet veriyor. Günün veya yolculuğun yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen konuklar ise otelin sauna bölümünde rahatlayabiliyor ve güne daha zinde bir şekilde devam edebiliyor. Otel misafirlerinin ücretsiz olarak yararlanabildiği sağlık kulübünün ayrıca özel üyelik imkanı da bulunmaktadır.

TAV Airport Hotel, her zevke ve damak tadına göre zengin yemek seçkisi ile beğeni topluyor. Dünya mutfaklarından geleneksel Türk mutfak kültürüne kadar geniş yelpazede hizmet veren otel, her zaman farklı tatlar keşfetmek isteyen konuklarına vazgeçilmez lezzetler sunuyor. Ayrıca Sky Restaurant'ta aprona bakan şık masalarda keyifle yudumlayacağınız özel kokteyl ve içkiler eşliğinde seçkin yemeklerin tadına bakılabilir ya da Kokpit Bar'ın nezih atmosferinde hafif atıştırmalıklar ile keyifli anlar geçirilebilirsiniz. İstanbul Atatürk Havalimanı'nın uluslararası transit geçiş noktası olma özelliğiyle dikkat çeken TAV Airport Hotel, tüm dünyada albüm satış rekorları kıran Pussy Cat Dolls, başarılı oyuncu Kevin Costner, efsanevi futbolcu Maradona ve Gana Kralı Mama Odi Bah Grogo gibi önemli isimleri ağırladı.

TAV Airport Hotel'in belli merkezlere uzaklığı ise şöyle:

CNR Expo Kongre Merkezi             :              0,5 km

TÜYAP Fuar Merkezi                       :             18 km

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi             :              25 km

Sultanahmet                                    :             15 km

Taksim Meydanı                              :             25 km

Levent İş Bölgesi                             :             28 km

Maslak İş Bölgesi                             :             30 km

BTA hakkında

TAV Havalimanları'na bağlı olarak Türkiye, Gürcistan, Makedonya ve Tunus'taki dokuz havalimanında ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nde uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunan BTA, Bilintur, Tepe ve Akfen gruplarının ortaklığı ile 1999 yılında kuruldu ve Ocak 2000'de faaliyete geçti. Havalimanlarında ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nde 500 aşçısıyla günde ortalama 77 bin yolcuyu ağırlayan BTA, dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini konuklarına sunuyor. BTA, havalimanlarında 33 bin metrekarelik alanda, 12 bin 500 kişilik oturma kapasitesiyle 24 saat, sayıları 146'ya ulaşan kafe, bar, restoran ve büfelerde hizmet veriyor. BTA, 2011'in ikinci yarısından itibaren ise yılda yaklaşık 50 milyon yolcunun kullandığı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) iskeleleri, arabalı vapur ve feribotlarında sayıları 74'e ulaşan kafe ve büfelerde hizmet veriyor. BTA ayrıca 2004'ten bu yana İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan TAV Airport Hotel'in de işletmesini yürütüyor. BTA tarafından 2006 yılında kurulan unlu mamul fabrikası Cakes&Bakes ise bugün ayda 2,5 milyon adet üretim hacmiyle dünyaca ünlü fast-food ve kahve zincirlerinin unlu mamul ürünlerini tedarik ediyor. ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ve sektörde sayılı işletmelerin ulaşabildiği ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri ile hizmet kalitesini güvence altına almış olan şirket, yolculukları lezzetle başlatmak ve yolcuların seyahatlerini daha keyifli geçirmelerini sağlamak amacıyla, yatırım ve operasyonlarını sürekli genişletiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TAV Airport Hotel’e TripAdvisor’dan Mükemmeliyet Sertifikası!
  • 27.06.2013 11:40

TAV Airport Hotel’e TripAdvisor’dan Mükemmeliyet Sertifikası!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel, seyahat sitesi TripAdvisor tarafında ...

TAV Airport Hotel uçağa bir adım uzakta konaklama fırsatı sunuyor!
  • 04.04.2013 10:20

TAV Airport Hotel uçağa bir adım uzakta konaklama fırsatı sunuyor!

2004 yılından itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı içerisindeki benzersiz konumu ...