maritbet girişmaritbet
Tarabya Oteli, İstanbul’un en büyük SPA merkeziyle geri dönüyor!

Tarabya Oteli, İstanbul’un en büyük SPA merkeziyle geri dönüyor!

50 yıllık efsane Tarabya Oteli; yıllar önce terapiye verdiği önemi günümüze taşıyor ve Hakan Yürüoğlu imzalıİstanbul’un en büyük SPA’sıyla geri dönüyor

50 yıllık efsane Tarabya Oteli; yıllar önce terapiye verdiği önemi günümüze taşıyor ve Hakan Yürüoğlu imzalıİstanbul'un en büyükSPA'sıyla geri dönüyor!

Türkiye'nin bir dönemine damgasını vuran,Yeşilçam sinema filmlerine de tanıklık eden, Türkiye'nin ilklerinden Tarabya Oteli'nde film başa sarıyor! Tarabya Oteli, yenilenen konsepti ile yeniden hizmete açılmak için gün sayarken en iddialı olduğu Spa bölümüilebirbirindenözelprojelereimzaatmış3R Design Factory'nin sahibi Genç Mimar Hakan Yürüoğlu'nun imzasıyla hayat buluyor.

3R Design Factory, Tarabya Oteli'nde yer alacak İstanbul'un ilk ve tek en büyük SPA'sını, teknolojik gelişmelerin ışığında, estetik çözümleri kolay yaşanır tasarımlarla birleştirerek hazırlıyor.4.500 m²'lik bir alanda konumlandırılan Tarabya Oteli Spa'sı doğunun eşsiz

Mistisizmini ve doğal terapilerini konforlu mimarisiyle birleştiriyor. SPA mimarisinde otelin tarihi geçmişi göz önünde bulundurularakkullanılan malzeme ve renk skalası ile de tarihe sahip çıkılıyor.

Boğaz'a nazır SPA keyfi!

Birçok spanın aksine otelin boğaz manzaralı üst katında konumlandırılan Tarabya Oteli'nin Spa'sı, boğaz suyunun gerekli işlemlerin ardından masajlarda kullanılması ile de dikkat çekiyor. SPA,boğaz suyunu distile ederek hamamlar da dahil olmak üzere onlarca bakım ve kürde kullanacak şekilde tasarlanıyor.

Tarabya Oteli Spa'sı 16 adet birbirinden farklı bir şekilde tasarlanmış terapi odası, 3 adet direktboğaz manzarası olan VIP terapi odası, 4 adet hamamı ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile birçok imkanı aynı anda kendi içinde barındırıyor.

Mavi ile beyazın harmanlandığı SPA'da, ‘Mavi Hamam', çiniler eve Türk usulü motiflerle bezenirken, terapi odalarında ise Çintemani desenler ve aksan duvarlar dikkat çekiyor.SPA'nın diğer yerlerinde ise dingin ancak sofistike bir dekorasyon tercih ediliyor.

3 RDF Hakkında:

30 yılı aşkın süredir aile şirketi olarak Amerika'da inşaat sektöründe başarılı projelere imza atmış ve 2008 yılından itibaren İstanbul'da faaliyet gösteren 3R Design Tasarım Factory, insane ve tasarım odaklı olan bir temeli ön görerek kurulmuştur.

3RDesign Factory Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Hakan Yürüoğlu ve dinamik ekibi, kullanıcı verileri doğrultusunda, özgün bir konsept hazırlamayı felsefe olarak benimsemiş projeler üretmektedir.Teknolojik gelişmelerin ışığında, kolay yaşanır mekân ve mobilya tasarlarken zaman tasarruflu estetik çözümler sunan 3RDesign Factory, yurtiçi ve yurt dışında ismini duyuracak bir çok proje üretmiştir.

3RDesign Factory; konut, residence, turizm yatırımları, ticari mekânlar, sosyal yapılar ve benzeri alanların fiziksel gereksinimlerini ön görerek projelendirme yapıp mekanların zemin-duvar-tavan ilişkisi içinde aydınlatma, tekstil, aksesuar gibi dekoratif unsurlar ile birlikte iç mekan mobilyalarının tasarım ve üretim sürecinde de hizmet vermektedir. Mekanların kimliğini yansıtmakta olan ürünlerin tasarlanmasında da hizmet veren firmanın amacı; sektöründe araştırma ve proje uygulama ayağı ile global rekabetin içinde var olarak yaratıcı, yenilikçi, kendine özgü ve yaşayan mekan projelerine imza atmaktır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Büyük Tarabya Oteli'nin restorasyonu tamamlandı! Otelin resmi açılışı 12 Şubat'ta yapılacak!
  • 09.02.2013 14:44

Büyük Tarabya Oteli'nin restorasyonu tamamlandı! Otelin resmi açılışı 12 Şubat'ta yapılacak!

Türk filmlerinin unutulmaz sahnelerinin çekildiği Büyük Tarabya Oteli baştan aşa ...

Sotheby's Turkey'den Tarabya'da 2.2 milyon dolara dubleks!
  • 19.10.2012 14:43

Sotheby's Turkey'den Tarabya'da 2.2 milyon dolara dubleks!

Sotheby's Turkey, İstanbul Tarabya'da bulunan 2+2 loft tarzı dubleks daireyi 2 m ...

Tarabya Oteli, İstanbul’un en büyük SPA merkeziyle geri dönüyor!
  • 09.07.2012 11:48

Tarabya Oteli, İstanbul’un en büyük SPA merkeziyle geri dönüyor!

50 yıllık efsane Tarabya Oteli; yıllar önce terapiye verdiği önemi günümüze taşı ...

Tarabya Oteli yeniden hayata geçiyor!
  • 20.05.2012 10:08

Tarabya Oteli yeniden hayata geçiyor!

Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuran Büyük Tarabya Oteli, kapılarını açmak i ...