maritbet girişmaritbet
Setur'dan kar tatili ve sömestir için öneriler!

Setur'dan kar tatili ve sömestir için öneriler!

Setur, yarıyıl tatili öncesinde kayak, termal-doğa otellerinin yanı sıra sıcak destinasyonları tercih edecekler için tatil rotalarını paylaştı.

Setur açıklamasına göre, özellikle çocuklu ailelerin yoğun talep gösterdiği kayak tatilinde öne çıkan bölgeler Kartalkaya, Uludağ, Erciyes, Palandöken, Sarıkamış olurken, kış mevsiminde yazı hatırlatan güneşli günlerin özlemini çekenler ise Kıbrıs, Şarm el-Şeyh ve Dubai'yi tercih ediyor.

Setur, yarıyıl tatilini termal-doğa otellerinde şehrin stresinden uzakta huzurlu bir ortamda geçirmek isteyenler için Sapanca, Bursa, Afyonkarahisar, Ağva gibi bölgelerde bulunan otelleri öneriyor.

Setur müşterileri, seçili termal ve doğa otellerinde 10 bin lira ve üzeri rezervasyonlarda 300 lira, 15 bin lira ve üzeri rezervasyonlarda ise 500 liralık indirimden yararlanabiliyor.

Yurt dışı seyahatlerde ise bu yıl, Laponya, Dubai ve Tayland turları büyük ilgi görüyor. Yüzmekten ve dalış turlarından keyif alan aileler ise Şarm el-Şeyh ile Dubai'yi tatil planları içerisinde değerlendiriyor. Daha yakın bir yurt dışı deneyimi arayanlara Kıbrıs otelleri öneriliyor.

Yarıyıl tatilinde cruise turları da tatilseverlerin ilgi odakları arasında bulunuyor. Özellikle Birleşik Arap Emirlikleri ve Basra Körfezi gibi sıcak destinasyonlar en çok tercih edilen cruise turları arasında yer alıyor. Karayipler ve Güney Amerika cruise turları da öne çıkan destinasyonlar arasında bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz