maritbet girişmaritbet
Muhafazakar tatilde yeni trend islami tatil villaları!

Muhafazakar tatilde yeni trend islami tatil villaları!

Elçi Tur; Alya Piynar Villa, Alya Villa Butik ve Alya Sierra villalarında muhteşem bir tatil yapmanıza imkan tanıyor.

Son dönemlerde villalara talep arttı. Otellerdeki yemek kuyruklarından, yoğunluktan ve bazen de hizmet kalitesinden şikayet eden tatilciler daha özel, ayrıcalıklı hizmet için villaları tercih etmeye başladı. Villalardaki hizmetin kişiye özel oluşu ve villaların kapasitesinin aile için uygunluğu bu tercihin en büyük nedenleri arasında yer alıyor.

Otellere nazaran lüksü daha yüksek kalitede sunan villalar islami koşullara uygun bir şekilde dekore edilmiş olup, hem konfor hem de lüks beklentinizi en üst düzeyde karşılamanızı sağlayabiliyor.

Birbirini görmeyecek şekilde dizayn edilen villalar, yüzme havuzunun yanı sıra zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Muhafazakar aileler için tasarlanan bu konsept, tatilciler tarafından büyük ilgi görüyor.
Marmaris, Bodrum gibi Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinde de hizmet veren Elçi Tur; Alya Piynar Villa, Alya Villa Butik ve Alya Sierra villalarında muhteşem bir tatil yapmanıza imkan tanıyor. Firmanın www.islamiotel.com web sitesinden online olarak rezervasyon ve bilgi alınabiliyor. 

BAŞARIR; “BODRUM'DA MUHAFAZAKAR KESİME YÖNELİK YENİ VİLLALAR AÇTIK”

Türk Turizmine katkı sağlamak amacıyla yeni yatırımlara devam edeceklerini belirten Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır; “Sektörde villa konseptli tatili geliştirmek adına çalışmalarımızı hızlandırdık ve muhafazakar kesime yönelik yeni villalar açtık. Alya Sierra Villamız Türkiye'nin gözde tatil beldesi Bodrum Torba'da yer alıyor. Bu bölge dört mevsim huzurla tatil yapabileceğiniz yeşili içinde barındıran sakinliğin, konforun bulunduğu Ege'de seçkin bir lokasyon. Sierra Hills Villa, 10 bin metrekare üzerine kurulmuş, 12 adet lüks villadan oluşmaktadır. Villalarımız; 3+1 ve 4+1 tipte olup keyifli ve lüks bir konfora sahiptir. Butik villa otelimiz yeşil yamaçlardan Torba koyuna bakmaktadır. Dilerseniz özel villanızın salon, oda, teras ya da havuz başından deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz” dedi.
 
İslami tatil villalarını özellikle Türk, Arap ve Avrupalı Turistlerin tercih ettiğini ifade eden Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır, sektör olarak muhafazakar ailelere yönelik alkolsüz otel ve villa konseptinin dünyaya tanıtılması rolünü üstlendiklerini, marketing çalışmalarına da önemli katkı sağladıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Muhafazakar tatilde yeni trend islami tatil villaları!
  • 19.06.2018 16:08

Muhafazakar tatilde yeni trend islami tatil villaları!

Elçi Tur; Alya Piynar Villa, Alya Villa Butik ve Alya Sierra villalarında muhteş ...

Şimdi termal ve şehir içi olan ‘muhafazakar oteller’ revaçta!
  • 30.05.2018 12:38

Şimdi termal ve şehir içi olan ‘muhafazakar oteller’ revaçta!

Vizyon Grubu Yönetim Kurulu Üyesi M.Talha Çizmeci, muhafazakar otellerin aileler ...