maritbet girişmaritbet
La Maison Hotel Bodrum Yalıkavak açıldı!

La Maison Hotel Bodrum Yalıkavak açıldı!

İstanbul Boğazı’nın klasiği Çırağan'da bulunan La Maison Hotel’e Bodrum Yalıkavak'ta kardeş geldi

Toplam 16 özel uniteli butik otel, restoran, plaj, teras bar ve havuzu ile konuklarına hizmet edecek olan La Maison Yalıkavak, düzenlenen bir kokteyl ile Bodrumluların hizmetine açıldı.

TURİZM SEKTÖRÜNÜN İKİ DEĞERLİ YÖNETİCİSİ

Turizm dünyasının çok yakından tanıdığı ikili İstanbul'daki La Maison kalitesini Yalıkavak'a taşıdılar. Türkiye Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa ile turizm ve spor dünyasının yakından tanıdığı Turgay Kıran'ın işbirliğiyle açılan La Maison Yalıkavak, Bodrum'a yeni bir soluk getirecek.

Deniz Anapa, "Örnek ve nitelikli bir mekân yaratabilmek için aylarca uğraştık. La Maison'un İstanbul'daki adına ve Yalıkavak'ın kalitesine yakışan butik otel oluşturmak için Turgay Kıran ile beraber çalışmalarımızı yürüttük. Bodrum'un, La Maison'un da katkısıyla önemli markaların bulunduğu yeni bir Bodrum olmaya adım adım yaklaşacağını ümit ediyoruz” dedi.

TURGAY KIRAN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Açılışa gelen misafirlerine iyi bir ev sahipliği yapan Turgay Kıran, bir zamanlar Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olmanın getirdiği popülerlikle sporla ilgili sorulara muhatap oldu. Ayrıca yıllardanberi İstanbul başta olmak üzere tatil yörelerindeki bir çok turistik tesisin kurulmasında, işletmesinde görev alan Turgay Kıran'la turizmcilerde sohbet ettiler.

La Maison Yalıkavak'ın açılışına katılanlar arasında Türkiye Skal derneklerinden gelenler, Skal Bodrum üyeleri, bölgedeki 6 yıldızlı otellerin sahipleri ve genel müdürleri, Bodrum'un ünlü aileleri vardı.

La Maison Yalıkavak'ta misafirperverliğin yanında lüksten çok, konfor ve ferahlığın ifade bulduğu odalar yer alıyor.

Tarihi, kültürel ve doğal zenginliği ile ünlü Yalıkavak'a farkı getiren La Maison Yalıkavak'ı bölgeye kazandıran Deniz Anapa ve Turgay Kıran'a turkiyeturizm.com adına başarılar diliyoruz

Türkiye Turizm

Yorum Yaz

Benzer Haberler

La Maison Hotel Bodrum Yalıkavak açıldı!
  • 24.06.2013 10:44

La Maison Hotel Bodrum Yalıkavak açıldı!

İstanbul Boğazı’nın klasiği Çırağan'da bulunan La Maison Hotel’e Bodrum Yalıkava ...