maritbet girişmaritbet
Kayı Group, Adam&Eve Hotels ile Turizm Oskarları'nı topladı!

Kayı Group, Adam&Eve Hotels ile Turizm Oskarları'nı topladı!

Kayı Group, Adam&Eve Hotels, GTI Travel ve Sky Airlines ile WTA 2012’de 6 ödül alarak Turizm Oskarları'nı topladı

WTA (World Travel Awards) Ödülleri 2012'de Adam&Eve, Avrupa'nın “En İyi Tasarım Oteli”, Türkiye'nin “En İyi Tasarım Oteli”,  Avrupa'nın “En İyi Çift Oteli” ve “Türkiye'nin En iyi Oteli” seçildi. Ayrıca Kayı Group bünyesinde hizmet veren Sky Airlines “Avrupa'nın En İyi Charter Havayolu”, “GTI Travel ise “Avrupa'nın En İyi Tur Operatörü” ödüllerine layık bulundu. Böylece Kayı Group, Portekiz'de düzenlenen WTA Gala Gecesi'nde altı ayrı ödül birden kazanmış oldu.

Turizmin Oskarları olarak kabul edilen WTA (World Travel Awards) ödülleri, 6 Ekim 2012 tarihinde Portekiz'de Conrad Algarve'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kayı Group, Adam&Eve Hotels, GTI Travel ve Sky Airlines ile WTA 2012'de 6 ayrı ödül birden kazandı. 
 
 
Her yıl dünya genelinde büyük bir heyecanla beklenen ve turizm sektörünün lider markalarını belirleyen WTA (World Travel Awards) Ödülleri'nde, bu yıl da yüzlerce rakibini geride bırakan Adam&Eve Hotels, 2012 yılında da liderliğini elden bırakmadı. WTA 2012'de de Avrupa'nın “En İyi Tasarım Oteli”,  Türkiye'nin “En İyi Tasarım Oteli”, Avrupa'nın “En İyi Çift Oteli” ve “Türkiye'nin Lider Oteli” ödüllerine layık bulunan Adam&Eve, mimarisinin ve hizmet kalitesinin farkını bir kez daha tüm dünyaya kanıtlamış oldu. Kayı Group bünyesinde hizmet veren Türkiye'nin ilk Yeşil Havayolu Şirketi olan ve daha önce de defalarca Avrupa'nın En İyi Charter Şirketi seçilen Sky Airlines bir kez daha “Avrupa'nın En İyi Charter Havayolu”, Avrupa'nın tek büyük Türk tur operatörü olan GTI Travel ise “Avrupa'nın En İyi Tur Operatörü” ödüllerine layık bulundu.
 
Adam&Eve Hotels, hizmete girdiği 2006 yılından bu yana uluslararası platformda kazandığı ödül sayısını 38'e yükseltmiş oldu. 
 
Kayı Group şirketlerinin dünya çapında kazandığı her ödülle büyük gurur duyduğunu belirten Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, sözlerine şöyle devam etti. “WTA başta olmak üzere sektörün en prestijli ödüllerine her yıl layık bulunduğumuz için ayrı bir gurur duyuyorum. Çünkü bu ödüllerin her biri, Kayı Group bünyesinde bulunan tüm şirketlerimizin öncelikli hedefi olan yüksek hizmet kalitemizi hiçbir şekilde ödün vermeden sürdürebildiğimizin en güzel kanıtıdır.”
 
Adam&Eve Hotels Genel Müdürü Alper Uçar
 
Adam & Eve Hotel:  
2007 yılında Fashion TV tarafından “Türkiye'nin En İyi Dizayn Oteli” seçildi. “World Travel Awards” tarafından, dört yılda tam 12 kez “en iyi otel” ödülünü almaya hak kazandı. Bu 12 ödülün dördünü “Dünyanın En İyi Dizayn Oteli” dalında dört yıl üst üste kazandı. Dördünü ise, yine dört yıl üst üste olmak üzere “Avrupa'nın En İyi Dizayn Oteli” dalında elde etti. 2009 ve 2010 yıllarında, yine “World Travel Awards” tarafından “Avrupa'nın En İyi Çift Oteli” unvanına layık görüldü. WTA 2011'de “Europe's Leading Design Hotel” (Avrupa'nın En İyi Dizayn Oteli), “Europe's Leading Couples Resort” (Avrupa'nın En İyi Çift Oteli) ve “Turkey's Leading Hotel” (Türkiye'nin En İyi Oteli), Turkey's Leading Design Hotel (Türkiye'nin En Dizayn Oteli) ödüllerini kazandı. Ayrıca TÜV Rheinland tarafından ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir.
 
SKY Airlines:
12 yıllık bir havayolu işletmeciliği geçmişi olan ve 12 milyonu aşkın yolcu taşıyan Sky Havayolları, 2010-2011 yıllarında turizm Oskar ları olarak kabul gören WTA tarafından “Avrupa'nın En İyi Charter Şirketi” seçildi. Ayrıca Avrupa'nın en prestijli seyahat ve turizm dergisi Business Destinations tarafından, tüm dünyada yaklaşık 96.000'i aşkın şirket sahibi, üst ve orta düzey yönetici okuru tarafından verilen oylar sonucunda yine “Avrupa'nın  En İyi Charter Havayolu Şirketi” ödülüne layık bulundu. Ayrıca, Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2009'da başlatılan Yeşil Havayolu projesi kapsamında belirlenen tüm kriterleri yerine getiren Sky Havayolları, Türkiye'nin ilk “Yeşil Havayolu” lisansına sahip firması oldu. 
GTI Travel: Avrupa'nın en büyük Türk tur operatörü olan GTI (German Travel International) Almanya'nın Düsseldorf kentinde bulunan yönetim merkeziyle hizmet veriyor. Almanya ile birlikte Hollanda ve Polonya'da da faaliyet gösteren GTI, aynı zamanda Avrupa'nın en büyük ilk 6 tur şirketi arasında yer alıyor. Antalya'yı, 1995-96 sezonunda ilk kez kış turizmi ile tanıştıran GTI, aynı yıl 120 bin Alman turisti Türkiye'ye kış turizmi amaçlı gönderdi. Aynı zamanda Avusturya, Belçika, İsviçre ve Güney Fransa' dan da son iki yıldır tur operatörlüğü yapmaya başlamış olup; yoğun uçuş programları gerçekleştiren GTI, önümüzdeki yıldan itibaren tüm Avrupa Birliği ülkelerine hizmet vermeyi hedefliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adam&Eve'in de sahibi olan Kayı Group iflas etti!
  • 09.06.2013 09:09

Adam&Eve'in de sahibi olan Kayı Group iflas etti!

Geçtiğimiz hafta faaliyetlerini durduran Sky Airlines ve GTI Travelı bünyesinde ...

James Bond Skyfall filminin Türk turizmine olumlu yönde katkı yapması bekleniyor!
  • 31.10.2012 08:50

James Bond Skyfall filminin Türk turizmine olumlu yönde katkı yapması bekleniyor!

Turizmciler 101 ülkede gösterilecek olan James Bond serisinin 23'üncü filmi Skyf ...

Kayı Group, Adam&Eve Hotels ile Turizm Oskarları'nı topladı!
  • 09.10.2012 14:30

Kayı Group, Adam&Eve Hotels ile Turizm Oskarları'nı topladı!

Kayı Group, Adam&Eve Hotels, GTI Travel ve Sky Airlines ile WTA 2012’de 6 ödül a ...

Adam&Eve Hotels, Quality Selection 2012 ödülüne layık görüldü!
  • 11.09.2012 09:45

Adam&Eve Hotels, Quality Selection 2012 ödülüne layık görüldü!

Adam&Eve Hotels'e, Avrupa'nın en büyük seyahat tavsiye sitelerinden biri olan Ho ...

Talha Görgülü: Yeterli desteği alırsak Avrupa’da turizmi yönetiriz!
  • 21.08.2012 09:34

Talha Görgülü: Yeterli desteği alırsak Avrupa’da turizmi yönetiriz!

Türkiye 2023'te 50 milyon turist ve 50 milyar dolar turizm geliri hedefliyor. Ka ...

Talha Görgülü: Arap Baharı turistleri Türkiye’ye çekti!
  • 07.07.2012 09:03

Talha Görgülü: Arap Baharı turistleri Türkiye’ye çekti!

Tur operatörlüğünden otelciliğe ve havayolu şirketine kadar turizm alanında faal ...