maritbet girişmaritbet
Hillside Beach Club, 19 Nisan’da kapılarını açıyor!

Hillside Beach Club, 19 Nisan’da kapılarını açıyor!

Beklentileri aşan kaliteli ve gönülden hizmet anlayışı, ünü dünyaya yayılan yemekleri, güleryüzlü ekibi ve muhteşem manzaralı kendine özel koyu ile misafirleri ve turizm otoriteleri tarafından her sene dünyanın en iyileri arasında gösterilen Hillside Beach Club, 19 Nisan’ da kapılarını açıyor

 

Bu sene Hillside Beach Club misafirlerini, dünya şampiyonlarıyla su sporları yapma, yeni hazırlanan zengin şarap mönüsünü ve imza kokteylleri deneme, konsepti yeniden hazırlanan “Full Moon” partiler ile eğlenme ve daha birçok tüm detayları düşünülmüş, adrenalin ve dinginlik dolu yenilikler bekliyor.
 
Spor ve adrenalinden hoşlananlar için…
 
Hillside Beach Club, tatilini spor yaparak geçirmek isteyen misafirlerine benzersiz ve yepyeni seçenekler sunuyor. Türkiye'deki ilk resmi su kayağı ve wakeboard okulunun bulunduğu Hillside Beach Club' da farklı spor dallarını keşfedebilirsiniz. Bu sene kurduğu ”Hillside Watersports Club” ile  kulüp ruhunu oluşturan Hillside Beach Club sezonda dünya wakeboard ve su kayağı şampiyonlarını ve dünyaca ünlü su kayağı show ekibi Don Buffa Stars of Florida' yı ağırlayacak. Misafirler dünyaca ünlü eğitmenlerin hem showlarını izleme hem de onlardan ders alma fırsatını yakalayacaklar. Ayrıca sezon boyunca su altının heyecan verici dünyasını, uluslararası sertifikalı dalış derslerinden birini seçerek turkuaz suların derinliklerinde yapılan gündüz ve gece dalışlarıyla keşfedebilir, Türkiye'nin en büyük batığını görebilir ve yelkenli su sporları ile de unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. 
 
Eğlenceden vazgeçmeyenler için…
 
Hillside Beach Club ile trend haline gelen “Full Moon” partileri, yenilenen sıradışı konseptiyle her ay misafirlerine farklı bir eğlence sunacak. Hillside Beach Club' ın 10 farklı milletten oluşan ekibiyle Broadway showlarını aratmayan yeni ve çok özel gösterileri ile misafirler geceye enerji dolu anlarla devam edebilecekler. Bu sene Fethiye bölgesindeki bitkilerden Hillside Beach Club' a özel olarak hazırlanan (infüzyon) birbirinden lezzetli ve şık sunumlu kokteyllerini yudumlayabilir, güneş battıktan sonra Beach Party, Exclusive Friday ve Pasha Party ile eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz! 
 
Eşsiz bir sinema keyfi için…
 
Bir çok premiere ve galalara ev sahipliği yapan Hillside Beach Club, “Movie Night on the Beach” ile misafirlerine en iyi vizyon filmlerini ay ışığı eşliğinde, denizin üzerine kurulan sinema perdesinde izleme ayrıcalığı sunuyor. Bu sene misafirler özel hazırlanan gala konsepti ile sürprizlerle dolu eşsiz bir sinema deneyimi yaşayacaklar. Ayrıca, ilk defa çocuklu aileler için hazırlanan “Kids Movie Night” lar ilgi odağı olacak.
 
Dingin bir tatil geçirmek isteyenler için…
 
Hillside Beach Club'da denizin sesini dinleyebilir ve nefes kesici manzaranın tadını çıkarabilirsiniz… Sadece yetişkinlere özel “Silent Beach” ve “Serenity Beach” alternatifleri sessiz bir ortamda kitabını okuyarak uykuya dalmak isteyenleri, sakin bir tatilin hayalini kuranları eşsiz doğa ile başbaşa bırakıyor. “Silent Beach” de çam ormanlarının arasında yapılan yoga ve pilates dersleri ile hem oksijen depolayıp hem de ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Eşsiz bir doğa ile iç içe, Uzakdoğu ve Akdeniz sentezi ile tasarlanan SANDA NATURE SPA ve yoğun bir dinginliğin hakim olduğu, aromatik kokular arasındaki SANDA DAY SPA da Balili terapistlerin dokunuşlarıyla kendinizi şımartabilirsiniz.
 
 
Lezzet festivali yaşamak isteyenler için…
 
Hillside Beach Club, tatilde özel tatlar denemek isteyenlere Türk ve dünya mutfağından oluşan birbirinden lezzetli seçenekleriyle farklı alternatifler sunuyor. Hillside Beach Club, misafirleri için bu sene zengin bir şarap mönüsü hazırladı. Özel olarak eğitilen bar ekibi misafirlerinin damak tadına uygun öneriler sunarak yemek zevklerini katlıyor. Güne geç başlamak isteyenler için brunch keyfinin yanı sıra başbaşa romantik bir akşam yemeği için de ideal bir ortam sunan  “Pasha On The Bay” restaurantı muhteşem manzarasıyla konuklarını bekliyor. “Beach Bar & Restaurant” ise öğle saatlerinde plajdan uzaklaşmak istemeyenler için snack büfe olanağını sunarken Akdeniz akşamlarında İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini geniş şarap mönüsü ile zenginleştiriyor.
 
 
Keşfetmeyi sevenler için…
 
Hillside-Outside aktiviteleri ile antik kentler, nefes kesici kanyonlar, göz alıcı körfezler ve olağanüstü doğal güzellikler keşfinizi bekliyor. Tekne turları ile Fethiye ve Göcek' in gözlerden uzak körfezlerini ve adalarını keşfederken, Moonlight ve Sunset turları ile güneşin doğuşu ve batışına tanıklık edebilir, “Denizde Brunch” turu ile masmavi denizin keyfini çıkarabilir, uzman rehberler ile Anadolu tarihinin en gizemli kilometre taşlarından biri olan Likya medeniyetini keşfederek tatilinize farklı bir boyut katabilirsiniz. Binicilik, jeep safari ve trekking gibi aktiviteler ile de farklı deneyimler yaşayabilirsiniz.
 
Çocuklar ve gençler için…
 
Hillside Beach Club “KidSide” ın güvenli ortamında, profesyonel eğlence koçlarının eşlik ettiği çok çeşitli aktivitelerle minik ve genç  misafirlerine bir çok alternatif sunuyor. “Junior Club” da 8-12 yaş arasındaki misafirler için astronomi semineri, “Teen Club” da 13-15 yaşındaki misafirler için yelken kursu, “Young Club” da 16-17 yaşındaki misafirleri Dj lik dersleri Hillside Beach Club'ın sunduğu  bir çok aktivite içinden sadece bazıları...
 
VipMag

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Turizmin en iyisi Hillside Beach Club seçildi
  • 27.11.2020 11:49

Turizmin en iyisi Hillside Beach Club seçildi

Hillside Beach Club; prestijli turizm ödülleri Haute Grandeur’de, Dünyanın En İy ...

Hillside Beach Club, 19 Nisan’da kapılarını açıyor!
  • 08.03.2013 08:34

Hillside Beach Club, 19 Nisan’da kapılarını açıyor!

Beklentileri aşan kaliteli ve gönülden hizmet anlayışı, ünü dünyaya yayılan yeme ...

Hillside Beach Club'ta çocuklu elitler tatili!
  • 15.06.2012 11:17

Hillside Beach Club'ta çocuklu elitler tatili!

Özellikle çocuklu elitlerin Güney'deki tatil mekanı Fethiye'deki Hillside Beach ...

Hillside Beach Club güneş enerjili şarj ünitesi kurdu!
  • 15.05.2012 10:57

Hillside Beach Club güneş enerjili şarj ünitesi kurdu!

Yazın sosyetenin buluşma adresi olan Fethiye'deki Hillside Beach Club'ın bir 'il ...