maritbet girişmaritbet
Conrad İstanbul Türkiye’nin en iyi konferans oteli seçildi!

Conrad İstanbul Türkiye’nin en iyi konferans oteli seçildi!

Turizm ve konaklama sektörünün küresel çapta en prestijli ödülü olarak kabul edilen Dünya Seyahat Ödülleri (WTA), geçtiğimiz Cumartesi Antalya’da yapılan gala seremonisiyle sahiplerini buldu

Turizm ve konaklama sektörünün küresel çapta en prestijli ödülü olarak kabul edilen  Dünya Seyahat Ödülleri (WTA), geçtiğimiz Cumartesi Antalya'da yapılan gala seremonisiyle sahiplerini buldu. Turizm Oscar'ları olarak bilinen ve bu yıl 20'ncisi düzenlenen organizasyonda, Conrad İstanbul, “Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli” ödülüne layık görüldü. Conrad İstanbul bu ödülle, Hilton Worldwide'ın Avrupa'da ödül kazanan 19 otelinden biri oldu.

Conrad İstanbul büyük ve prestijli organizasyonlarda lüks hizmetiyle bir marka

Conrad İstanbul'un ödülünü, Otel  Müdürü Inigo Arruti, WTA Kurucu Başkanı Graham Cooke'un elinden aldı. Ödülün mükemmeliyete ulaşmak için gösterdikleri özverinin karşılığı olduğunu söyleyen Conrad İstanbul Otel Müdürü Inigo Arruti, “Bu sonuç bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi” dedi. Arruti sözlerini şöyle sürdürdü: “ Conrad İstanbul olarak İstanbul'un marka değerine ve her geçen gün gelişen kongre turizminin dinamizmine katkıda bulunuyoruz. Bu yönde konuklarımıza sundugumuz büyük toplantı mekanları, Conrad Hotels & Resorts'un lüks hizmet kalitesi ve ekibimizin profesyonelliği ile bir bütünlük gösteriyor. Ekibim adına bu önemli ödülü otelimiz için almaktan çok memnunum.''

2013 Dünya Seyahat Ödülleri'nin “Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli” ödülünü alan Conrad İstanbul, 2004, 2005 ve 2006 yıllarında da “Avrupa'nın En İyi İş Oteli”, 2009'da ise Türkiye'nin En iyi İş Oteli ödüllerini kazanmıştı.

 Avrupa Çapında 19 Ödül

Avrupa çapında 19 Hilton Worldwide Oteli'nin ödüle layık görülmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Hilton Worldwide EMEA Bölge Başkanı Simon Vincent ise konuyla ilgili olarak; “Rekabet yoğun sektörümüzde bu kadar çok ödüle layık görülmek büyük mutluluk. Bu başarı, tüm markalarımızda sağlanan istikrarlı hizmet seviyesinin ve şu anda 30 ülkede 250'den fazla otelle hizmet verdiğimiz Avrupa pazarındaki lider konumumuzun bir kanıtıdır” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Conrad İstanbul, Türkiye’nin en iyi konferans oteli seçildi
  • 12.08.2014 11:48

Conrad İstanbul, Türkiye’nin en iyi konferans oteli seçildi

Conrad İstanbul, Dünya Seyahat Ödülleri’ne (World Travel Awards) layık görülen 2 ...

Conrad İstanbul Türkiye’nin en iyi konferans oteli seçildi!
  • 03.09.2013 11:37

Conrad İstanbul Türkiye’nin en iyi konferans oteli seçildi!

Turizm ve konaklama sektörünün küresel çapta en prestijli ödülü olarak kabul edi ...