maritbet girişmaritbet
TOKİ, Sulukule’deki konutları satışa çıkarıyor!

TOKİ, Sulukule’deki konutları satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), mülkiyetinde bulunan toplam 23 gayrimenkulü satışa çıkardığını açıkladı.

Toplu konut uygulamaları ile birçok vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ, kentsel dönüşüm çalışmaları ile de çevre düzenlemesi yapıyor. 

Söz konusu Sulukule Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 23 konutu satışa çıkaran TOKİ'nin ihalesi 10 Şubat'ta yapılacak. Sivil mimari örneği taşıyan taşınmazlar açık ihale usulü ile satılacak.    

Fiyatlar ne kadar olacak? 

Açık artırmada yüzde 25 peşin 120 ay vade seçeneği ile vadeli olarak satılacak olan konut fiyatları 297 bin liradan başlayacak olup 1 milyon 759 bin lira arasında değişecek.

Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek. Başvuru ve teminatlar bankanın Vatan Caddesi Şubesi aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma gününde de banka şubesinde başvuru kabul edilecek. Bununla birlikte, teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yine aynı şube aracılığı ile yürütülecek.

Satış işlemlerine yönelik tanıtım ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap A.Ş. tarafından yerine getirilecek.

Açık artırma Şişli Plaza, Ofis Blokları E- Blok, Turyap Müzayede Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleştirilecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Manisa Yunusemre'de konut teslimatı başladı
  • 05.12.2025 17:34

Manisa Yunusemre'de konut teslimatı başladı

TOKİ'nin Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde tamamladığı sosyal konutlar hak ...

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da
  • 10.11.2025 11:00

İki kentsel dönüşüm projesinden biri İstanbul’da

İstanbul Ataşehir’de düzenlenen Şerifali İmar-İskan Blokları Kentsel Dönüşüm Kon ...

Yüzyılın konut projesi’ne başvurular bugün başlıyor
  • 10.11.2025 10:03

Yüzyılın konut projesi’ne başvurular bugün başlıyor

TOKİ tarafından 81 ilde 500 bin sosyal konutun inşa edileceği “Yüzyılın Konut Pr ...

500 bin sosyal konut için başvurular başlıyor
  • 06.11.2025 11:45

500 bin sosyal konut için başvurular başlıyor

Ev Sahibi Türkiye sloganıyla TOKİ tarafından gerçekleştirilen 500 bin sosyal kon ...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi vatandaşların hizmetine açıldı
  • 03.11.2025 10:35

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi vatandaşların hizmetine açıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Yüzyılın projesinde konutlar işte böyle olacak!
  • 27.10.2025 14:15

Yüzyılın projesinde konutlar işte böyle olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep T ...