maritbet girişmaritbet
TOKİ’nin Van konutları yükselmeye başladı!

TOKİ’nin Van konutları yükselmeye başladı!

Van Valisi Münir Karaloğlu, TOKİ tarafından ihalesi yapılan Edremit İlçesi'ndeki depremzede kalıcı konutlarında incelemelerde bulundu.

Cumartesi günü tatilini depremde hasar gören Kasımoğlu ve Adıgüzel köylerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyen Vali Münir Karaloğlu, Pazar günü de yardımcısı Atay Uslu ile birlikte TOKİ tarafından Edremit ilçesinde depremzedeler için yaptırılan kalıcı konutlarda incelemelerde bulundu. 5.664 konutun yapılacağı inşaat alanına gelen Karaloğlu, TOKİ ve yüklenici firma yetkilileriyle şantiye alanında bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Proje üzerinde yetkililerden bilgi alan Karaloğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erciş meydanında vatandaşlara kalıcı konutların teslimi olan 30 Ağustos tarihini hatırlattı. Yüklenici firma yetkililerinden konutların tesliminin 30 Ağustos olarak sözünü alan Vali Karaloğlu, konutların zamanında yetişmesi için de o tarihe kadar her hafta sonu kalıcı konut inşaatlarındaki incelemelerine devam edeceğini söyledi. İncelemelerini tamamlayan Vali Karaloğlu, inşaat alanından ayrıldı.

Süleyman Çelebi/Anayurt

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor
  • 29.01.2026 14:06

İzmir Seferihisar'da 516 sosyal konut teslim ediliyor

TOKİ, İzmir Seferihisar Camiikebir Mahallesi'nde tamamladığı konutları teslimata ...

İzmir'in ilk millet bahçesi vatandaşların hizmetine açılıyor
  • 16.01.2026 10:42

İzmir'in ilk millet bahçesi vatandaşların hizmetine açılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Adana Kozan'da 487 sosyal konutun teslimatı devam ediyor
  • 15.01.2026 15:26

Adana Kozan'da 487 sosyal konutun teslimatı devam ediyor

TOKİ, Adana'nın Kozan İlçesi Şevkiye Mahallesi'nde inşa ettiği sosyal konutların ...

TOKİ 2025 yılında 1 milyona yakın talebe yanıt verdi
  • 08.01.2026 15:34

TOKİ 2025 yılında 1 milyona yakın talebe yanıt verdi

TOKİ, 2025 yılı içerisinde iletişim kanallarından gelen 976 bin 332 soruya çözüm ...

TOKİ 40 şehirde 531 gayrimenkulu satışa çıkarıyor
  • 19.12.2025 11:27

TOKİ 40 şehirde 531 gayrimenkulu satışa çıkarıyor

TOKİ 89 konut ve 442 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. ...