maritbet girişmaritbet
TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi

TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi

Yozgat'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve belediye iş birliğinde yapılan 484 konut sahiplerine teslim edildi.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Mutafoğlu Mahallesi 4. Etap TOKİ konutlarının anahtar tesliminde yaptığı konuşmada, konutlarının hak sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapımına 2011 yılında başlanılan konutların yapımının yüklenici firmalardan dolayı biraz geciktiğini ifade eden Arslan "Bu konutlar Yozgat'ın önemli sorunlarından bir tanesiydi. Yozgat'ta daha önce 3 etap TOKİ konutları yapıldı. Bu konutların diğerlerinden tek farkı dar gelirli ailelere hitap eden bir konut projesi olmasıydı. Dar gelirli olmalarından dolayı hemşehrilerimizin çeşitli sıkıntıları vardı. Bu sıkıntıları belediye olarak biz, milletvekillerimiz, TOKİ yetkilileri ile birlikte yaşadık. Sıkıntıları atlattık ve şu anda anahtar teslimini yapıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin, hak sahipleri güle güle evlerinde otursunlar" dedi.

Ailelere huzur, refah ve mutluluk içerisinde konutlarında oturmasını dileyen Arslan, 484 konutun yer aldığı Yozgat 4. Etap TOKİ konutlarında 2+1 ve 3+1 evlerin bulunduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından konutların açılışı yapılarak hak sahiplerine evlerinin anahtarları teslim edildi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Manisa Yunusemre'de konut teslimatı başladı
  • 05.12.2025 17:34

Manisa Yunusemre'de konut teslimatı başladı

TOKİ'nin Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde tamamladığı sosyal konutlar hak ...

Bakan Kurum: “Onbir ilimizin tamamında son tuğlalar koyuluyor”
  • 03.12.2025 14:22

Bakan Kurum: “Onbir ilimizin tamamında son tuğlalar koyuluyor”

Kahramanmaraş’ta afet konutlarının inşa edildiği Doğukent şantiye alanında basın ...

Kiralık sosyal konut sistemi nasıl işleyecek?
  • 19.11.2025 11:18

Kiralık sosyal konut sistemi nasıl işleyecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yüzyılın Konut Proje ...

350 bininci deprem konutu teslim edildi
  • 17.11.2025 10:12

350 bininci deprem konutu teslim edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’da 350 Bininci Afet Konutu Anahtar Teslimi Tören ...

Ekim ayında 164 bin 306 konut satıldı
  • 13.11.2025 11:28

Ekim ayında 164 bin 306 konut satıldı

Konut satışları Ocak-Ekim döneminde %16,2 artarken, geçen sene Ekim ayına göre i ...

Yüzyılın Konut Projesi’ne ilk gün 936 bin 159 başvuru yapıldı
  • 11.11.2025 11:44

Yüzyılın Konut Projesi’ne ilk gün 936 bin 159 başvuru yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuruların 905 bin 640'ı e-Devlet, 30 bin 519'u bank ...