maritbet girişmaritbet
TOKİ Kayaşehir 2+1 kura çekiliş sonuçları açıklandı!

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura çekiliş sonuçları açıklandı!

Yüzlerce vatandaşın ev sahibi olmak için hayalini kurduğu TOKİ Kayaşehir kura çekiliş sonuçları isim isim liste olarak açıklandı.

Günün en çok araştırılan ve merak edilen konularından biri olan TOKİ Kayaşehir kura çekiminde heyecan doruktaydı. Dün birinci aşaması gerçekleştirilen TOKİ çekilişlerinin bugün ikinci aşaması yapıldı. Toplamda 4 bin 467 konut için çekiliş yapılacak olan TOKİ'de bugün 2+1 konut kura çekilişi gerçekleştirildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarıyla başlanan toplu konut projeleri kapsamında TOKİ, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde 4 bin 467 konut ile vatandaşlara ev sahibi olma fırsatı veriyor.

Bugün Başakşehir Kayabaşı 3+1 çekilişleri noter huzurunda yapılacak. Özellikle TOKİ evlerine yoğun bir başvuru bulunuyorken, bireyler de kendilerine çıkıp çıkmadığını öğrenmek için araştırma yapıyorlar.

Toplu Konut İdaresi tarafından gerçekleştirilen 50 bin sosyal konut projesi kapsamında birçok vatandaşı ev sahibi yapmayı amaçlıyor. İstanbul'daki konutlar için başvurularda bulunan bireyler kura sonuçlarını da yakından takip ediyorlar.

Binlerce aile tarafından merakla beklenen kura töreninde, 26 Haziran Çarşamba günü Başakşehir Kayabaşı projesinde yer alan 2 1 nitelikli 2 bin 338 konutun, 27 Haziran Perşembe günü ise 3 1 nitelikli 2 bin 129 konutun kurası çekildi. Alt gelir grubunda satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere, yüzde 10'u şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, yüzde 5'i ise engellilere ayrıldı.

İSTANBUL KAYAŞEHİR 2+1 KURA SONUÇLARI!

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz