maritbet girişmaritbet
İşte 5 yeni Millet Bahçesi

İşte 5 yeni Millet Bahçesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirileceğini müjdelediği 'Millet Bahçeleri' için start verildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Millet bahçelerinin ihalesi Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

1-Malatya Millet Bahçesi

Malatya Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

2-Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

3-Trabzon Millet Bahçesi
Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

4-Muş Millet Bahçesi
Muş Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 23 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.
 
5-Mersin Millet Bahçesi
Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi"23 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz