maritbet girişmaritbet
Emlak Konut GYO 2024 hedeflerini açıkladı!

Emlak Konut GYO 2024 hedeflerini açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından paylaşılan bilgilere göre, 2024 yılında devam eden ve yeni yapılacak projelerle birlikte, toplamda brüt 533 bin 77 metrekare satış alanı olacak. 

Emlak Konut GYO 2024 hedeflerini belirledi. Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaşılan bilgilere göre, şirketin 2024 yılında toplam brüt satış alanı 533 bin 777 metrekare olacak. Bu projelerle birlikte hedeflenen KDV’siz toplam gelir ise 52 milyar 37 milyon 794 bin 97 TL. 

Emlak Konut GYO’nun KAP’da paylaştığı bilgilerde net kar hedefi de yer alıyor. Şirketin net kar hedefi de 5 milyar 818 milyon TL olarak öngörülüyor.

Gelir paylaşımı ve anahtar teslim modeliyle ihaleler gerçekleştiren Emlak Konut GYO, yeni yapılacak ihalelerini de duyurdu. Bu kapsamda gelir paylaşımı modeliyle gerçekleştirilecek ihaleler arasında İstanbul’da Eyüpsultan Kemerburgaz, Sarıyer Uskumru, Esenyurt Çınar, İzmir’de Çeşme Dalyan ve Muğla’da Bodrum Ortakent projeleri yer alıyor. Aynı zamanda İstanbul’da Arnavutköy Dursunköy Etapları ve Bağcılar Demirkapı projelerinin de anahtar teslim modeliyle ihaleleri gerçekleştirilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz