İSMOB 28 Ocak 2014’te CNR Expo’da ziyaretçilerine kapılarını açıyor!

İSMOB 28 Ocak 2014’te CNR Expo’da ziyaretçilerine kapılarını açıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından, her yıl, Asya ve Avrupa’nın incisi İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünya mobilya sektörünü bir araya getiren, İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB), bu yıl yeni ismiyle kapılarını açıyor. İstanbul’u anımsatan en uygun isim olarak düşünülen “İSMOB” bundan böyle İstanbul Mobilya Fuarı’nın yeni adı olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzbinlerce yerli ve yabancı ziyaretçinin beklendiği fuara katılımcı firmaların da ilgisi büyük

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) liderliğinde 28 Ocak – 02 Şubat 2014 tarihlerinde 10. su organize edilecek,  “İstanbul Mobilya Fuarı” İSMOB 2014, bu yıl da Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olacak. İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo'da gerçekleştirilecek İSMOB 2014, 173 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örneklerini gözler önüne sermeyi hedefliyor. 

2014 yılının başında 10.su düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), yeni ismi ve yılların birikimi ile artan ivmesine hız katıyor. Daha önceki yıllarda “İMOB” ismi ile anılan İstanbul Mobilya Fuarı, bu yıl, MOSDER Yönetim Kurulu tarafından alınan karar sonucu “İSMOB” olarak değiştirildi. Yeni ismi ve yeni enerjisiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ticari ilişkilere zemin hazırlayacağı öngörülen İSMOB, katılımcı firmalardan büyük ilgi görüyor. Aylar öncesinden rezervasyonların yapıldığı ve stantların tükendiği fuar için dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akını olması bekleniyor. 

1000'den fazla marka koleksiyonlarını sergileyecek!

Fuara katılan 300'ü aşkın katılımcı ve 1000'den fazla marka, 100 bin ziyaretçi beklenen İSMOB 2014 iş alanlarını genişletecek. Toplam sekiz salonda gerçekleştirilecek olan  İSMOB 2014, Türk markalarının dünyaya sunulan vitrini olurken, Avrupa'dan Asya'ya Ortadoğu'dan Afrika'ya geniş coğrafyadaki mobilya profesyonellerinin her yıl merakla beklediği fuar olma ayrıcalığı taşıyor.

Dünyanın dört bir köşesinden alım heyetleri İSMOB 2014'e geliyor!

İSMOB fuarını ziyaret edecek ve alım yapacak heyetler; Amerika Birleşik Devletleri, Angola, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Fransa, Gana, Güney  Afrika, Hollanda, İran, Kenya, Libya, Lübnan, Mısır, Nijerya, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Ürdün ve Yunanistan olarak açıklandı.

MOSDER Başkanı Ahmet Güleç konu hakkında şu açıklamalarda bulunuyor: “Bu yıl 10. sunu düzenleyeceğimiz İSMOB 2014 ile diğer yıllarda olduğu gibi Türk mobilya sanayisine büyük katkı sağlamayı planlıyoruz. Yıllık ihracat hedeflerimizin ortalama %20'sini oluşturan İSMOB, sektörümüz için büyük bir güç kaynağı. Kurulan sağlam işbirlikleri sayesinde dünyanın dört bir yanına ürün satabildiğimiz bu platform dünyaya açılan bir kapı niteliğinde. Türk Mobilya Sektörü; 2012 yılında 1.849.467.042 dolar ihracat yaparken bu rakamın 2013 yılında yüzde 10 oranında artması bekleniyor. Şu ana kadar yılın ilk yarısında 1.020.017.453 dolarlık ihracat yapmış bulunmaktayız. Bu da yılsonunda hedeflediğimiz rakama rahatlıkla ulaşabileceğimizi ifade ediyor. Asıl hedefimiz 2023 yılına kadar dünyadaki en büyük ilk 5 ihracatçı ülke içinde olmak. 5 yıl içinde ise 10 milyar dolar ile hedefimize ulaşmayı planlıyoruz.”

Kısaca MOSDER hakkında:

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) mobilya sektörünün öncü 45 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 50'sini aşkın kesimini temsil etmektedir. MOSDER, dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olmaya aday İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) ile Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki mobilya profesyonellerini her yıl bir araya getiriyor. Sektörün global ölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDER, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güral Seramik yeni tasarımlarını Unicera’da sektörle buluşturacak
  • 28.10.2026 15:54

Güral Seramik yeni tasarımlarını Unicera’da sektörle buluşturacak

Güral Seramik, 2-6 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Unicera 2026 ...

Polat Gayrimenkul’ün Seven Pearl projesinde satışlar devam ediyor
  • 23.10.2026 10:15

Polat Gayrimenkul’ün Seven Pearl projesinde satışlar devam ediyor

Türkiye ve Avrupa’da gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Polat Gayrimenkul’ ...

Yarısı Bizden kararı Resmi Gazete’de yayımlandı
  • 20.10.2026 11:34

Yarısı Bizden kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandırmak için 22 Şubat 2024’te Cumhurbaşkanlığı ...

Bakan Kurum: “Hasar tespitleri hafta sonu itibariyle tamamlamayı hedefliyoruz”
  • 16.10.2026 11:54

Bakan Kurum: “Hasar tespitleri hafta sonu itibariyle tamamlamayı hedefliyoruz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşan ...

Ege Yapı'dan Bahçeada’da finansman fırsatı
  • 15.10.2026 10:27

Ege Yapı'dan Bahçeada’da finansman fırsatı

Ege Yapı, 699 bin TL'den başlayan peşinat ve 69 bin TL'den başlayan aylık taksit ...

2 milyon 378 bin yapının dönüşümü tamamlandı
  • 13.10.2026 11:23

2 milyon 378 bin yapının dönüşümü tamamlandı

Bakan Kurum, Türkiye geneli ve İstanbul’daki kentsel dönüşüm rakamları hakkında ...