maritbet girişmaritbet
Yıldırım Demirören ve Fatih Terim, Hasan Doğan Tesisleri'ni gezdi

Yıldırım Demirören ve Fatih Terim, Hasan Doğan Tesisleri'ni gezdi

TFF Başkanı Demirören ile Türkiye Futbol Direktörü Terim, Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde spor müdürleriyle bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde medya kuruluşlarının spor müdürleriyle bir araya geldi. Demirören ve Terim'in gazetecilerle gerçekleştirdiği toplantıya TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı, yöneticiler Cengiz Zülfikaroğlu ile Ergün Tekin de katıldı. Toplantıda yer alan isimler, inşaatında 311. günü geride bırakan ve yaz aylarında açılması planlanan tesisleri gezdi. Demirören, yöneticiler ve Terim, incelemenin ardından toplantıya katılanlarla birlikte yemek yedi. Yıldırım Demirören, toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tesislerin yapımında emeği geçenherkese teşekkür etmek gerektiğini belirterek, "Avrupa'nın altıncı büyük spor ekonomisi olan Türkiye'nin böyle tesislere ihtiyacı vardı. Allah kısmet ederse temmuz ayında bitecek ve Türk sporuna kazandırılacak" dedi. Türk futbolundaki yeniliklerden birinin Fatih Terim'in tekrar A Milli Takım'ın başına geçmesi olduğunu vurgulayan Demirören, "Türk futbolunun yeniliklerinden biri de Fatih hocanın tekrar aramıza katılıp yeni milli takımımızı, Türk futbolunun önemli taşlarını oluşturmasıdır. Bu tesis ve hocamızla beraber Türk Milli Takımı'nın çok farklı yerlere geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Demirören, basın kuruluşlarının spor müdürleriyle yaptıkları toplantıda Türk futbolunda ve milli takımda yapmaya düşündükleri projeleri paylaştıklarını ifade ederek, "Onların da görüşlerini alarak 2023 hedefini koyduğumuz Türkiye'de, milli takımımızın yolunu çizmek için bir araya geldik" ifadesini kullandı.

Yıldırım Demirören, şike davasında Yargıtay'ın aldığı onama kararı tercümelerinin UEFA tarafından istenmesinin ardından federasyonun şike konusunda verdiği kararda bir değişiklik olup olmayacağı sorusunu, "Bu karar alındığından beri aynı şeyi söylüyoruz. Bu, kurullarımızın aldığı kararlardır. UEFA'dan bir yazı gelirse içeriğine göre federasyon yönetim kurulumuz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır" şeklinde yanıtladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise tesisi ilk gezenlerden biri olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: "Şenes Erzik'e ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Tesisi yapmak sayın başkanımız ve yönetim kuruluna nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milli takım olarak böyle bir tesise gerçekten ihtiyacımız vardı. Dünyada neredeyse kendi spor merkezi olmayan yok gibiydi. Çok görkemli ve güzel oluyor. İşin teknik kısmında bize çok faydası olacak. Bütün birimlerimiz burada olacağı için idari kısımda da faydası olacak. Ayrıca ekonomik olarak da federasyonumuzun çok önemli bir tasarrufu olacak. Biz de burada Allah nasip ederse, gönüllerin ve gönüllülerin milli takımını ortaya koyacağız."

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı
  • 26.03.2024 14:12

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının başlattığı kampanya kapsamın ...

Bakan Özhaseki:"Bakanlığımızın deprem bölgelerinde 1000’e yakın şantiyesi, 110 bin çalışanı var"
  • 27.02.2024 15:50

Bakan Özhaseki:"Bakanlığımızın deprem bölgelerinde 1000’e yakın şantiyesi, 110 bin çalışanı var"

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’da Bakırcı ...

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubatta teslim edilecek
  • 01.02.2024 13:17

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubatta teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, ...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı görüntülendi!
  • 30.01.2024 17:24

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı görüntülendi!

Türkiye'nin ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olarak tasarlanan Trabzon ...

Ümraniye'de metro hattının inşaat çalışmaları sırasında iki bina çöktü
  • 18.01.2024 13:13

Ümraniye'de metro hattının inşaat çalışmaları sırasında iki bina çöktü

Ümraniye'de, Göztepe-Ümraniye Metro hattının inşaat çalışmaları sırasında yolda ...

Elazığ'da 1374 deprem konutu ay sonunda tamamlanacak
  • 22.12.2023 18:51

Elazığ'da 1374 deprem konutu ay sonunda tamamlanacak

Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşasına başlanan 2 bin 936 d ...