maritbet girişmaritbet
Yılsan, Şanlıurfa İkinci OSB’ye yalıtım tesisi kuracak!

Yılsan, Şanlıurfa İkinci OSB’ye yalıtım tesisi kuracak!

Tüm inşaat sektörü ve yapı sektörüne hizmet veren Yılsan Şirketler Gurubu, yeni yatırımlarını sürdürüyor

 

Tüm inşaat sektörü ve yapı sektörüne hizmet veren Yılsan Şirketler Gurubu, yeni yatırımlarını sürdürüyor.

Tüm inşaat sektörü ve yapı sektörüne hizmet veren Yılsan Şirketler Gurubu, yeni yatırımlarını sürdürüyor. Bölge ekonomisine katkılarını artırmayı amaçlayan Yılsan, Şanlıurfa İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nde izolasyon tesisi kuracak.

Şanlıurfa'da 40 yıl önce perakende ile başladığı ticari hayatını yıllar içinde büyüterek, üretime geçen Yılsan, günümüzde dört ayrı şirketi bünyesinde toplayan ve yatırımda hız kesmeyen büyük bir topluluğa dönüştü. Yılsan, inşaat yapı malzemeleri ve pazarlamada Yılsan Boya, inşaat ve sanayi boyaları üretiminde Falcon Boya, yapı ve izolasyon malzemeleri üretiminde Falcon İzolasyon, inşaat yap-sat alanında ise Yılsan İnşaat şirketleriyle faaliyet gösteriyor.

Yılsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Çalışkan, “1972 yılında perakendeyle başlayan hırdavat, nalbur işimizi genişleterek, hedefimizi büyüttük ve çeşitli firmaların dağıtıcı bayiliğini bünyemize katarak, toptancılık yapmaya başladık” şeklinde bilgi verdi. Çalışkan, 2004 yılında inşaat işinin bir parçası olan boyayı üretmek için karar aldıklarını belirterek, “Gaziantep Üçüncü Organize Sanayi Bölgesi'nde Falcon Boya Kimya Sanayi adında kendi öz sermayemizle bir fabrika kurduk. Buradaki tesiste inşaat ve sanayi boyaları üretiyoruz. Bayiliklerimiz aracılığıyla yurt genelinde hizmet veriyoruz. Ayrıca yurtdışına da ihracat yapıyoruz” dedi. Son olarak kurmayı planladıkları izolasyon tesisi yatırımı hakkında değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, Şanlıurfa İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak tesiste, 30 kişinin istihdam edileceğinin bilgisini verdi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yılsan Holding takım arkadaşları arıyor
  • 03.03.2014 11:11

Yılsan Holding takım arkadaşları arıyor

İnşaat, Enerji ve Sanayi alanlarında faaliyet gösteren Yılsan takım arkadaşları ...

Yılsan, Şanlıurfa İkinci OSB’ye yalıtım tesisi kuracak!
  • 09.01.2013 08:49

Yılsan, Şanlıurfa İkinci OSB’ye yalıtım tesisi kuracak!

Tüm inşaat sektörü ve yapı sektörüne hizmet veren Yılsan Şirketler Gurubu, yeni ...