maritbet girişmaritbet
Yemenli iş insanlarından İsra Holding'in ''V'' projelerine büyük ilgi!

Yemenli iş insanlarından İsra Holding'in ''V'' projelerine büyük ilgi!

Türkiye’de ibda (Yatırımcılar ve İş Geliştirme Derneği) çatısı altında faaliyetlerini yürüten Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in düzenlediği Workshop etkinliğine katıldı. Yaklaşık 60 Yemenli yatırımcı İsra Holding’in hayata geçirdiği marka projeleri V Mall İstanbul ile V Orman Resort’e büyük ilgi gösterdi.

İsra Holding, ibda çatısı altında faaliyet gösteren Yemenli İş İnsanlarına devam eden yatırımları ile ilgili Workshop etkinliği düzenledi. Elite World Europe Hotel’ de gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 60 Yemenli yatırımcı katıldı. 

Gayrimenkul geliştirme, konut yatırımı, turizm, kentsel dönüşüm ve finans modelleri hakkında katılımcılara sunum yapan İsra Holding yetkilileri; Başakşehir’ de devam eden V Mall İstanbul ile Bolu Mudurnu’daki turizm kompleksi V Orman Resort projelerinin avantajlarını Yemenli yatırımcılarla paylaştı. Ayrıca Türkiye’de hali hazırda yatırımları bulunan ve yeni yatırımlarda bulunmak isteyen iş insanlarına “Türkiye’de yatırım ve finans modelleri, Türk Ticaret hukuku” başlıklarında bilgilendirmeler yapıldı.  

‘V Mall İstanbul’ ile ‘V Orman Resort’ projelerinin kârlı bir yatırım olduğunu ve büyük potansiyel taşıdığını ifade eden Yemenli İş İnsanları, yatırım noktasında projelere sıcak baktıklarını kaydettiler.

isra holding yönetim kurulu başkanı abdurrahim tavlı

TAVLI, “YEMENLİ İŞ İNSANI DOSTLARIMIZI TÜRKİYE’DE YATIRIM YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”

Türkiye’nin yabancı yatırımcılar için çok cazip olduğunu belirten İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı; “Pandemi sürecine rağmen Türkiye, yılın ilk çeyreğinde yakaladığı yüzde 7'lik büyümenin ardından ikinci çeyrekte de yüzde 21.7'lik bir büyüme kaydetti. ABD, Çin gibi devleri büyüme rakamlarıyla geride bırakarak güçlü bir performans sergileyen ülkemiz, ikinci çeyrekte İngiltere’nin ardından dünyanın en hızlı büyüyen ikinci ekonomisi oldu. Tabi ki bu büyüme yabancıların yatırım iştahını da artırdı. Gelişmiş ülkelerin dikkatini çeken Türkiye’ye artık dünyanın birçok ülkesinden İş İnsanları yatırım için geliyor. Bundan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Hiç şüphesiz ki bu büyüme, yeni yatırım ve istihdam artışlarını da beraberinde getirmeye devam edecektir. İsra Holding olarak bizlerde iş alanlarımızın temelini oluşturan inşaat ve gayrimenkul geliştirme noktasında aktif iki proje yatırımımızı İstanbul ve Bolu’da devam ettiriyoruz. İstanbul’un mega yatırımlarla uydu kenti haline gelen Başakşehir’ deki AVM projemiz ‘V Mall İstanbul’ ile doğanın kalbinde, yeşillikler içerisinde Bolu -Mudurnu’da yer alan ‘V Orman Resort’ turizm kompleksimiz, yurt içinde olduğu gibi yurt dışındaki yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Bu noktada Yemenli İş İnsanı dostlarımızı fırsatlar ülkesi Türkiye’de yatırım yapmaya davet ediyoruz. Buradaki temel amacımız; çeyrek asra yaklaşan bilgi ve birikimimizi yatırımcı dostlarımıza aktarmak ve karşılıklı ekonomik çıkarlar temelinde iş birliğini güçlendirmektir” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İSRA Holding, AYD'nin yeni oyuncusu oldu!
  • 16.12.2022 09:47

İSRA Holding, AYD'nin yeni oyuncusu oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 13. sü düz ...

İsra Holding yöneticileri çözüm ortaklarıyla buluştu!
  • 07.12.2022 09:33

İsra Holding yöneticileri çözüm ortaklarıyla buluştu!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla yirmi yılı aşkın süredir gayrimenkul geli ...

V Mall İstanbul ile V Metroway AVM projeleri görücüye çıktı!
  • 17.10.2022 12:10

V Mall İstanbul ile V Metroway AVM projeleri görücüye çıktı!

ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü'nde İsra Holding'in AVM projele ...

"Hükümetin sosyal konut hamlesi sektöre can suyu olacak"
  • 14.09.2022 10:42

"Hükümetin sosyal konut hamlesi sektöre can suyu olacak"

İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, "Hükümetin TOKİ aracılığı ...

V Mall İstanbul, farklı ülkelerden yatırımcı çekmeyi sürdürüyor
  • 08.07.2022 09:18

V Mall İstanbul, farklı ülkelerden yatırımcı çekmeyi sürdürüyor

İsra Holding çatısı altında faaliyet gösteren V Mall İnşaat A.Ş'nin genel kurul ...

İsra Holding, Kayaşehir Palladium'u satın aldı!
  • 24.05.2022 13:58

İsra Holding, Kayaşehir Palladium'u satın aldı!

İsra holding, Başakşehir’de bulunan Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO’dan satın a ...