maritbet girişmaritbet
V Mall Ağrı karma yaşam projesinin temelleri atıldı

V Mall Ağrı karma yaşam projesinin temelleri atıldı

Ağrı Valiliği ve Ağrı İl Özel İdaresi’nin destekleriyle İsra Holding tarafından hayata geçirilecek olan V Mall Ağrı karma yaşam projesinin temelleri atıldı. Ağrı Valisi Mustafa Koç, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ve ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın başta olmak üzere çok sayıda önemli ismin bir araya geldiği temel atma töreni, bölge halkından da yoğun ilgi gördü. AVM, otel, ofisler, konutlar ve rezidans alanlarını kapsayacak olan V Mall Ağrı’nın, başta Ağrı olmak üzere tüm bölgenin çehresini değiştirmesi bekleniyor. Tamamlandığında bin 800’e yakın istihdam sağlayacak olan V Mall Ağrı’nın şehir ekonomisine yıllık katkısı 6.2 milyar TL olacak.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden olan ve hali hazırda gayrimenkul, turizm, perakende, enerji, ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren İsra Holding, Doğu Anadolu’nun ilk ve en büyük karma yaşam projesi olan V Mall Ağrı’nın temelini attı. Ağrı Valisi Mustafa Koç, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ve ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın başta olmak üzere çok sayıda önemli ismin katılımıyla gerçekleştirilen temel atma törenine bölge halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Ekonomiye yıllık 6.2 milyar tl katkı sağlayacak

Ağrı Valiliği ve Ağrı İl Özel İdaresi’nin destekleriyle İsra Holding tarafından hayata geçirilecek olan bu prestijli yatırım, “Bir Kuşak, Bir Yol Projesi” güzergahında olması sebebiyle yalnızca şehrin değil, tüm bölgenin çehresini değiştirecek vizyoner bir proje olarak dikkat çekiyor. Konutlar, ofisler, rezidanslar, otel ve dünyaca ünlü markaların yer alacağı alışveriş merkeziyle eşsiz bir yaşam kompleksi olacak olan V Mall Ağrı’nın yıllık 6.2 milyar TL ekonomik katkı sunması beklenirken tamamlandığında bin 800 kişiyi istihdam etmesi bekleniyor. 

Ağrı Valisi Mustafa Koç “şehrin buluşma noktası olacak”

V Mall Ağrı’nın, bölge halkı tarafından heyecanla beklenen bir proje olduğunu ifade eden Ağrı Valisi Mustafa Koç “Valilik olarak şehrimize büyük bir değer katmasını beklediğimiz V Mall Ağrı’nın bugün temellerini atmış bulunuyoruz. İsra Holding tarafından hayata geçirilecek ve kentimizin sosyal yaşamına pozitif katkılar sunacak olan bu özel proje, şehrin yeni buluşma noktası haline gelecek. İçerisinde barındırdığı yaşam alanları ve özellikle dünya markalarının yer alacağı alışveriş merkeziyle V Mall Ağrı, tüm taleplere yanıt verirken önemli ekonomik katkılar da sağlayacak. Bölgesel kalkınmaya direkt katkılar sunacak olan V Mall Ağrı’nın turizme de pozitif destek sağlayacağını öngörüyoruz. Doğu Anadolu’yla birlikte tüm bölgenin çehresi, bu eşsiz projeyle değişecek. V Mall Ağrı, tüm bölgenin yeni yıldızı olacak” dedi.

Abdurrahim Tavlı “V Mall Ağrı, yeni çekim merkezi olacak”

V Mall Ağrı projesiyle bölgenin yeni bir yüze kavuşacağına dikkat çeken İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “Ağrı Valiliği ve Ağrı İl Özel İdaresi’nin kıymetli destekleriyle, İsra Holding olarak üzerinde titizlikle çalışmalarını sürdürdüğümüz ve yatırımını gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyduğumuz V Mall Ağrı’nın bugün temelini atmış bulunuyoruz. “Bir Kuşak, Bir Yol Projesi” güzergahında yer alan bu eşsiz yatırım, sahip olduğu karma yaşam konseptiyle bölgenin çehresini değiştirecek. Konutlar, ofisler, rezidanslar, otel ve dünyaca ünlü markaların yer alacağı alışveriş merkezinin bulunacağı V Mall Ağrı, bulunduğu lokasyonla birlikte komşu şehirler ve yakın bölgelerdeki Azerbaycan, Rusya, Ermenistan, Gürcistan, İran gibi ülkelerin de tüm taleplerini karşılayacak. Ekonomik hareketlilik anlamında ülkemize ve güzide şehrimiz Ağrı’ya büyük katkılar sunacak olan projemiz, istihdama da önemli katkılar sunacak. V Mall Ağrı karma yaşam projesi, her detayıyla Ağrı’yı bölgenin yeni çekim merkezi haline getirecek” diye konuştu.

İshak Paşa Sarayı, Ahmed-i Hani Türbesi, Ağrı Dağı, Nuh'un Gemisi gibi bölgenin ana turizm merkezlerini de ziyaretçileriyle destekleyecek olan V Mall Ağrı, TOBB’un bölgede açacağı yeni gümrük kapısıyla ticaretin de merkezi haline gelecek. Ayrıca İbrahim Çeçen Üniversitesi de akademik kadrosu ve öğrenci potansiyeliyle V Mall Ağrı’ya önemli katkılar sunacak.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şubat'ta 124 bin 549 adet konut satıldı
  • 13.03.2026 11:54

Şubat'ta 124 bin 549 adet konut satıldı

Türkiye'de Şubat ayı içerisinde ilk el konut satışları 37 bin 785, ikinci el kon ...

Ege Yapı'nın 60 ay 0 faiz kampanyası ile 60 günde 60 satış
  • 10.03.2026 16:30

Ege Yapı'nın 60 ay 0 faiz kampanyası ile 60 günde 60 satış

Ege Yapı’nın 20. yılı kapsamında hayata geçirdiği 60 ay vadeli faizsiz ödeme mod ...

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi
  • 27.02.2026 15:39

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi

TOKİ tarafından İstanbul Ataşehir Şerifali Çiftliği 1. Etap'ta yapımına başlanan ...

RAMS Park House Maslak’ta 48 ay sıfır faiz imkânı
  • 25.02.2026 15:41

RAMS Park House Maslak’ta 48 ay sıfır faiz imkânı

RAMS Türkiye’nin yeni projesi RAMS Park House Maslak’ta, 3 milyon 900 bin TL’den ...

Ocak ayında toplam 111 bin 480 konut satıldı
  • 19.02.2026 14:18

Ocak ayında toplam 111 bin 480 konut satıldı

Türkiye genelinde 2026'nın ilk ayında ilk el konut satışları 34 bin 69, ikinci e ...