maritbet girişmaritbet
Yellow Pages Edenred ile anlaştı

Yellow Pages Edenred ile anlaştı

Yellow Pages, Türkiye'de yemek kuponu hizmeti sunan ilk uluslararası firma olan Edenred ile işbirliği yaptı

Türkiye'nin en kapsamlı online firma rehberi Yellow Pages, Türkiye'de yemek kuponu hizmeti sunan ilk uluslararası firma olan Edenred ile işbirliği yaptı. Anlaşma kapsamında Yellow Pages, Edenred'in Ticket Plus kart sahibi olan üye işyerlerine sunduğu özel kampanya ile restoranlara dijital ortamda yüksek bulunulurluk imkanı sağlıyor.  

Türkiye'nin en büyük dijital firma rehberi Yellow Pages'in sahibi Yellow Medya, Edenred ile yaptığı işbirliğiyle Ticket Plus kullanıcılarına özel bir “Dijital Bulunabilirlik Paketi” sunuyor. 

Edenred'in Ticket Plus kartı kullanıcıları, Yellow Pages'in sunduğu bu hizmetten www.YellowMedya.com.tr/Ticket adresine kart numarası ile giriş yaparak faydalanabiliyor. 

Retoranların Tüm Bilgileri  Yellow Pages'ın “Dijital Bulunabilirlik Paketi”nde

Yellow Pages'in “Dijital Bulunabilirlik Paketi”, Edenred'in Ticket Plus üyesi işyerlerine Türkiye'nin en büyük dijital firma rehberi Yellow Pages'da özel bir sayfa oluşturma imkanı sunuyor. Bu uygulama ile müşteriler Ticket Plus sahibi işyerlerine arama motorları üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor. Ayrıca bu sayfada işyerleri müşterileriyle yol tarifi, çalışma saatleri, fotoğraf, mutfak tipi ve kısa tanıtım yazısı gibi faydalı bilgilerini de paylaşabiliyor.   

Dijital ortamda restoranların işini kolaylaştırıyor

Aylık ortalama 4 milyon ziyaretçi sayısına sahip olduklarını söyleyen Yellow Medya Genel Müdürü Semin Özmoralı, Edenred ile gerçekleştirdikleri anlaşma kapsamında işyerlerine çok özel bir fırsat oluşturduklarını belirterek, Yellow Pages'in “Dijital Bulunabilirlik Paketi” ile işyerlerinin dijital ortamdaki bulunabilirliklerine katkı sağladıklarını söyledi. Uygulama kapsamında müşterilerin özellikle turistik lokasyonlarda Türkçe ve İngilizce sayfalar ile aradıkları restoranlara kolay ulaşabildiklerini vurgulayan Semin Özmoralı, harita uygulamalarındaki yüksek görünürlük oranı ile de restoranların işini kolaylaştırdıklarını ifade etti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yellow Pages Edenred ile anlaştı
  • 29.11.2014 09:42

Yellow Pages Edenred ile anlaştı

Yellow Pages, Türkiye'de yemek kuponu hizmeti sunan ilk uluslararası firma olan ...