maritbet girişmaritbet
Yapınet 2012'de yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Yapınet 2012'de yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Geçen yıl yaklaşık yüzde 25 büyüme elde ettiklerini belirten İşcan inşaat ve Yapınet Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşcan, bu yıl ise büyüme hedeflerinin yüzde 30 olduğunu ifade etti

 

Geçen yıl yaklaşık yüzde 25 büyüme elde ettiklerini belirten İşcan inşaat ve Yapınet Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşcan, bu yıl ise büyüme hedeflerinin yüzde 30 olduğunu ifade etti.
 
Manisa'nın ilk yapı marketi olan Yapınet, geçen yıl yaklaşık yüzde 25 büyüme kaydetti. İşcan İnşaat ve Yapınet Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşcan, bu yıl büyüme hedeflerinin yüzde 30 olduğunu söyledi. Yapınet'te, 25 bin ürün çeşidi bulunduğunu aktaran İşcan;
 
"Yapınet firmamız, 11 bin 500 metrekare arsada kurulu bulunan, 9 bin metrekare kapalı alana sahip binamızda müşterilerine hizmet vermektedir. Dünyada ve Türkiye'de kendini ispatlamış, inşaat sektörünün kendi konularında en büyük 50 firmasının bayiliğini yapmaktadır" diye konuştu.
 
Yapınet bünyesinde, beyaz yakalı 45 kişilik ekiplerinin olduğunu belirten İşcan, şöyle devam etti:
 
“Yeni çıkan tüm ürünleri Yapınet olarak hemen getirmekte ve müşterimizin beğenisine sunmaktayız. Uygun fiyat politikamız, hizmet anlayışımız, müşteri odaklı yapımız ve ürün çeşitliliğimiz, sektörde bizi sadece Manisa'da değil, İzmir ve ilçelerinde, Aydın'da, Muğla'da inşaat malzemeleri konusunda söz sahibi yapmıştır."
 
50 FİRMANIN BAYİLİĞİNİ YAPIYOR
 
Dünyada ve Türkiye'de, inşaat sektörünün kendi konularında en büyük 50 firmasının bayiliğini yaptıklarını belirten Hakkı İşcan, Yapınet bünyesinde, beyaz yakalı 45 kişilik ekiplerinin olduğunu söyledi.
 
2011 yılında bir önceki yıla göre yüzde 25 büyüdüklerini belirten İşcan, "2012 yılının ilk ayları durgun geçmiş olsa da hedefimiz bu yıl yüzde 30 gibi bir büyüme kaydedebilmek. Son iki aylık verilerimiz de bunu destekler nitelikte" diye konuştu.
İşcan, geçen yıl çalışan sayısını 25'ten 45'e yükselttiklerini de kaydetti. İşcan İnşaat'ın ise, sanayi yapılarında ve endüstriyel tesis inşaatlarında uzmanlaşmış olduğunu belirten İşcan; çelik konstrüksiyon, prefabrik ve konvansiyonel inşaatları, anahtar teslim olarak yaptıklarını söyledi. Ayrıca okul, alışveriş merkezi ve hastane inşaatları gerçekleştirdiklerini de kaydeden İşcan, inşaat mühendisi ve mimardan oluşan teknik kadro ile işi arsadan alıp, anahtar teslimi hizmet verdiklerini söyledi.
 
"Son beş yıl içinde 200 bin metrekare kapalı alana sahip sanayi tesisi inşaatı tamamlanmıştır. Indesit, Ema, Inter Abrasiv, Elba, Yonca Yağ, Yapınet AVM, MOSB Sağlık Merkezi, bu tesislerden sadece bir kaçıdır." şeklinde konuşan İşcan, müşterileri, tedarikçileri ve çalışanları ile sinerji yarattıklarını ifade etti. Dünyada ve Türkiye'de inşaat sektörünün çok hızlı ilerlediğini vurgulayan İşcan, özellikle gelişmekte olan ülkelerde sektörel gelişimin daha belirgin bir biçimde göze çarptığını söyledi. İşcan, şöyle devam etti: "Ülkemiz istikrarlı bir biçimde büyüdüğü için, her sektör gibi inşaat sektörü de payına düşeni fazlasıyla almaktadır. Yabancı yatırımcıların ülkemize gelmesi, sanayi yatırımlarında teşviklerin devam etmesi, toplu konut yatırımlarına önem verilmesi ve büyük şehirlerimizde kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi ile inşaat sektörünün büyümeden aldığı pay artmıştır."
 
İşcan, "Özel sektörün dinamik yapısı, yeni otoyol, köprü, havaalanı ve liman projelerinin gündeme gelmesi, büyük hastanelere ve okullara ihtiyaç duyulması, konut kredilerinin uygun hale gelmesi, nüfusumuzun hızla artması gibi etkenlerden dolayı, inşaat sektörünün ülkemizdeki büyümesini uzun süre sürdüreceği görüşündeyim." dedi.
 
Dünya Özel Ek

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trabzon Şehir Hastanesinin gelecek yıl hizmete açılması planlanıyor
  • 13.05.2024 10:57

Trabzon Şehir Hastanesinin gelecek yıl hizmete açılması planlanıyor

Gelecek yıl hizmete açılması planlanan Trabzon Şehir Hastanesi'nde 900 yatak kap ...

Slovenya'nın en büyük projesi Türk şirketi liderliğinde ilerliyor
  • 06.05.2024 14:08

Slovenya'nın en büyük projesi Türk şirketi liderliğinde ilerliyor

Slovenya'nın Divaca-Koper Demir Yolu Projesi'nin inşaatı Yapı Merkezi liderliğin ...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi şubatta yüzde 24,7 arttı
  • 06.05.2024 13:45

İnşaat malzemesi sanayi üretimi şubatta yüzde 24,7 arttı

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi şubatta geçen yılın aynı dönemine gö ...

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı
  • 26.03.2024 14:12

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının başlattığı kampanya kapsamın ...

Bakan Özhaseki:"Bakanlığımızın deprem bölgelerinde 1000’e yakın şantiyesi, 110 bin çalışanı var"
  • 27.02.2024 15:50

Bakan Özhaseki:"Bakanlığımızın deprem bölgelerinde 1000’e yakın şantiyesi, 110 bin çalışanı var"

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’da Bakırcı ...

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubatta teslim edilecek
  • 01.02.2024 13:17

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubatta teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, ...