maritbet girişmaritbet
Vestel, Plus X’de En İyi Tasarım Markası ödülü aldı

Vestel, Plus X’de En İyi Tasarım Markası ödülü aldı

Vestel, Almanya’da düzenlenen onuncu Plus X Tasarım Yarışması’nda “Ev Eğlence Sistemleri” kategorisinde “En İyi Tasarım Markası” ödülünün sahibi oldu

Tasarımla dost teknoloji Vestel, Almanya'da düzenlenen onuncu Plus X Tasarım Yarışması'nda “Ev Eğlence Sistemleri” (Home Entertainment Video) kategorisinde “En İyi Tasarım Markası” (Best Design Brand) ödülüne layık görüldü. Vestel, her ürün grubunda yalnızca bir markaya verilen Best Desing Brand ödülü ile tasarımdaki iddiasını ortaya koydu. 

Vestel'in gerek Türkiye'de gerek yurtdışında ileri teknolojiyi estetik tasarımla birleştiren, başarısını ve kalitesini kanıtlamış bir marka olduğunu belirten Vestel Endüstriyel Tasarım Elektronik Bölüm Müdürü Burak Emre Altınordu şunları ifade etti:

“Vestel olarak biz, teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran, tasarımıyla bulunduğu ortama estetik katan ürünlerde uzman bir markayız. Ürün geliştirme sürecinde tasarım ekiplerimiz çok önemli role sahip. Onlar da bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirerek her yıl bize onlarca tasarım ödülü kazandırıyorlar. Özellikle Plus X Tasarım Yarışması'ndan aldığımız ‘En iyi Tasarım Markası' ödülü bizim için ödüllerin ödülü oldu. Türkiye'yi yurtdışında bu başarılarla temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz.” 

Vestel, 2013 yılında Plus X Tasarım Yarışması'ndan yüksek kalite, kullanım kolaylığı, tasarım, işlevsellik, çevre duyarlılığı kriterleri çerçevesinde 52 ödül kazandı. Plus X Tasarım Yarışması'nın en prestijli ödüllerinden olan ‘En Yenilikçi Marka' ve ‘Yılın En İyi Ürünü' ödüllerine de layık görüldü. Her markanın yarışma kapsamında kazandığı tasarım ödüllerinin profesyonel jüri üyeleri tarafından değerlendirilmesiyle de ‘Home Entertainment Video' kategorisinde ‘Best Design Brand' ödülünün sahibi oldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vestel, İklim Performans Liderleri Ödülü’ne layık görüldü
  • 27.11.2013 14:33

Vestel, İklim Performans Liderleri Ödülü’ne layık görüldü

Dost teknoloji Vestel, Türkiye’nin İklim Değişikliği Performans Liderlerinden bi ...

Vestel, Plus X’de En İyi Tasarım Markası ödülü aldı
  • 15.11.2013 11:54

Vestel, Plus X’de En İyi Tasarım Markası ödülü aldı

Vestel, Almanya’da düzenlenen onuncu Plus X Tasarım Yarışması’nda “Ev Eğlence Si ...