maritbet girişmaritbet
“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”

Emlak danışmalığı konusunda sektöre yön veren TURYAP, 2022 yılında agresif büyüme kararı aldı. 

Yıl içinde 90 franchise açacaklarını belirten TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay “Yolumuza yeni yatırımlarla, büyüyerek devam ediyoruz. 90 yeni ofis açacağız, 2022 yılında faaliyette olmadığımız şehir kalmayacak” dedi.

Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık markası olarak 37 yıldır sektöre yön veren TURYAP, 2022 yılında 90 şube açarak Türkiye’nin her ilinde hizmet vermeyi hedefliyor. Yeni yılda yatırımlarının aralıksız süreceğini belirten TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay, halhazırda Türkiye genelinde 250 şube ile hizmet verdiklerini kaydederek bu yıl, içinde 90 yeni şube daha açacaklarını duyurdu. 

Yatırım yapmanın önemine değinen M. Onur Sarıbay, “TURYAP kurulduğu günden bu yana  emlak danışmanlığı dendiğinde ilk akla gelen ve güvenilir marka olma özelliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Biz hiç durmadan yatırımlarımızı sürdürdük, bundan sonra da bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz. Bugün ülke çapında 250 ofis, bin 500 danışman ve 35 bin portföyle  hizmet veriyoruz. Bu yıl 90 yeni franchise daha açacağız. Böylece Türkiye’nin her şehrinde hizmet vermiş olacağız” dedi.

Cirodan pay alınmıyor

TURYAP franchise’ı olmak için öncelikle bir ofis gerektiğine dikkat çeken M. Onur Sarıbay, mesleki eğitim sertifikaları almak gerektiğinin de altını çizdi. Sarıbay, gereken belgelerin hazırlanması ve şehir ile ilçelere göre değişen franchise bedellerinin temin edilmesiyle birlikte TURYAP ofisi açılabilceğini anlattı. 

Yatırımcılarını ciddi şekilde desteklediklerini hatırlartan Sarıbay, sağladıkları avantajlar hakkında ise şu bilgileri verdi: “Öncelikle cirodan pay almıyoruz. TURYAP, kendi markasının ve bilgi birikiminin sahibidir. Dolayısıyla her yeni temsilci için yabancı marka sahiplerine pay ödemek zorunda değildir. Bu sayede aylık ödenti ücreti düşüktür. TURYAP temsilcileri portföylerini ‘www.turyap.com.tr'de ücretsiz olarak yayınlayabilir. İşe başlarken, kuruluş yeri ve ofis seçimi, tabela, dış giydirme, ofis dekorasyonu, çalışanlarının organizasyonu gibi konularda TURYAP'ın danışmanlığından, bilgi, teşvik ve deneyiminden yararlanırlar. En zor dönem olan kuruluşta, acemiliğin getirebileceği hatalardan uzak kalır ve hızlı ilerleme imkanı bulurlar. Yeni danışmanlara emlak pazarlama, değerleme, tapu ve imar bilgilerinin yanı sıra müşteriyle iletişim ve deneyimlerden oluşan önemli bilgiler aktarılır. Bu eğitimlerle temsilcilerin tam donanımlı olarak mesleğe başlamaları sağlanır. Eğitimler daha sonra da periyodik olarak devam eder. 

İşe yeni başlayan her temsilciye aynı bölgeden tecrübeli bir başka temsilci danışman olarak atanır. Danışmalar, yeni temsilcilerin uygulamada karşılaşabilecekleri sorunları çözmelerine yardımcı olur ve sorularını yanıtlar. Aynı bölgedeki TURYAP temsilcileri periyodik olarak toplanarak bölgeye ilişkin gelişmeleri gözden geçirir, birbirlerine portföylerini anlatır, bilgi ve deneyimlerini paylaşır. Temsilciler, ofislerinde diledikleri sayıda gayrimenkul danışmanı çalıştırarak pazarlama kadrolarını genişletebilirler. Çalıştırdıkları kişiler için genel müdürlüğe herhangi bir ödemede bulunmazlar.”

M. Onur Sarıbay, 2022 yılında pek çok yeni yatırımı hayata geçirmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”
  • 24.01.2022 11:56

“TURYAP, 2022’de 90 franchise açarak büyüyecek”

Emlak danışmalığı konusunda sektöre yön veren TURYAP, 2022 yılında agresif büyüm ...

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay oldu
  • 29.12.2021 14:07

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay oldu

Yaklaşık 40 yıldır emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başka ...

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor
  • 04.12.2017 11:26

İstanbul'da 300 bin yeni konut satılmayı bekliyor

TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar, İstanbul'un özellikle dış çeperlerin ...

TURYAP markası icradan 35 milyon TL bedelle satışta!
  • 01.03.2021 10:27

TURYAP markası icradan 35 milyon TL bedelle satışta!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü firmalarından biri olan TURYAP’ın markası ...

Kentsel dönüşümün hızlanması satışları artıracak mı?
  • 17.02.2021 07:30

Kentsel dönüşümün hızlanması satışları artıracak mı?

Turyap Kurumsal Satış ve Pazarlama Koordinatörü Serpil Yarış, konuyla ilgili şu ...

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!
  • 14.02.2021 09:15

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!

Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk projesi olarak Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı’nı s ...