maritbet girişmaritbet
Total, istasyonlarında imaj yenileme çalışması başlattı!

Total, istasyonlarında imaj yenileme çalışması başlattı!

İstasyonlarında imaj yenileme çalışması başlatan Total, satış grafiğini yükseltti

 

İstasyonlarında imaj yenileme çalışması başlatan Total, satış grafiğini yükseltti. Total Grubu'nun bu yıl içinde dünyanın her yerinde yaptığı gibi Türkiye'de de yeni imajının lansmanını gerçekleştirdiğini aktaran Total CEO'su Antoine Tournand, “Türkiye, bugün yeni imaja sahip 50 istasyonla, yeni istasyonlar konusunda Fransa'nın da önüne geçerek, bir numaralı ülke konumuna gelmiş bulunuyor” dedi. Yeni imajla, istasyonların kentsel çevreye daha uygun olarak dizayn edildiğini ifade eden Tournand, “Bununla birlikte, inşa prosesimizde geri dönüşümlü malzemeler kullanarak ve eko-verimli çözümler ile tüm istasyonlarda enerji tasarrufu sağladık. Edinilen tecrübeler, müşterilerimizin bu yeni imajı hoş karşılamasıyla daha fazla satış yaptığımızı gösteriyor” şeklinde konuştu.
 
“Artan satışlarımız ve yatırımlarımıza uygun bir şekilde 2012 sonunda daha yüksek ciro ve pazar payı hedefliyoruz” diyen Tournand, ilk dokuz ayda yüzde 4 satış artışı sağladıklarını, bu oranı koruyarak, yıl sonunda yeni imaja sahip en az 70 istasyona sahip olmayı hedeflediklerini dile getirdi. Tournand, akıllı telefon ve tablet uygulamalarının da bulunduğuna değinerek, “Bunun yanında, sosyal medya kanalındaki varlığımızı, facebook ve twitter hesapları gibi uygulamalarla zenginleştirmeye başladık. Yenilikçi, müşterilerimize yakın ve güvenilir olmayı sürdürmek istiyoruz” ifadesini kullandı.
 
Bu yıl, istasyon ağlarını yenilemek ve pazar paylarını artırmak için geçmiş yıllara oranla yatırımları hızlandırdıklarını anlatan Antoine Tournand, “Önümüzdeki beş yılda yoğun olarak yatırım yapacağız. Yüzde 50 satış artışı sağlamayı ve 500 istasyona ulaşmayı hedefliyoruz. Bunların yüzde 15'inin şirket mülkiyetinde olmasını planlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada yenilik odaklı pazarlama anlayışı en önemli aracımız olacaktır. Bunun yanında bayilerimiz bizim için de önemli bir oyuncu ve ortak olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Total, 3. Havalimanı'na akaryakıt istasyonu açacak
  • 27.10.2018 15:23

Total, 3. Havalimanı'na akaryakıt istasyonu açacak

Total Oil Türkiye AŞ, İstanbul yeni havalimanı ziyaretçilerine hizmet verecek To ...

Sur Yapı, endüstriyel tesis müteahhitliğine başladı!
  • 22.04.2013 15:36

Sur Yapı, endüstriyel tesis müteahhitliğine başladı!

Bugüne kadar 3 bin 500'ün üzerinde konut üretimi gerçekleştiren Sur Yapı, inşaat ...

Total, istasyonlarında imaj yenileme çalışması başlattı!
  • 19.12.2012 11:32

Total, istasyonlarında imaj yenileme çalışması başlattı!

İstasyonlarında imaj yenileme çalışması başlatan Total, satış grafiğini yükseltt ...