maritbet girişmaritbet
SRC, kral banyolarını 1.999 liraya yapı marketlerinde satıyor!

SRC, kral banyolarını 1.999 liraya yapı marketlerinde satıyor!

Jakuziyi lüks olmaktan çıkardı, filmlerde rastlanan ayaklı küvetleri makul fiyatla yapı marketlerde satışa sundu.

Önce jakuzi fiyatlarını ucuzlattı, ardından filmlerde görmeye alıştığımız aslan ayaklı küvetleri Türkiye'de ilk defa yapı marketlerde satışa sundu. Krallara layık banyonun bedeli 1.999 TL

Abdurrahman Sürücü'nün, Giresun'da çeşmeden su taşıyarak başlayan hayatı, 10 yaşında geldiği İstanbul Perşembe Pazarı'nda hırdavatçılıkla devam etti. Çin'den, aç-kapa muslukları getirerek edindiği sermayeyle kendi atölyesini kurdu. Küvet ve duş teknesi üretmekle geçen yıllarda katıldığı bir fuar onu ihracatçı konumuna yükseltti. Almanya Bau Fuarı'nda Praktiker'le tanışan Sürücü'nün ürünleri yapı market zincirlerine girdi. Bugün, Hadımköy'de 45 bin metrekarelik entegre tesisini kuran Sürücü, banyo sektöründe devrim sayılacak işlere imza atıyor.
 
“Yıkanmak için güğümle su taşırdık, şimdi film izleyerek banyo yapıyoruz”
 
İnsanlar günün yorgunluğunu banyoda çıkarıyor. Konut projelerinde banyonun rolü artık odalar kadar önemseniyor. Banyoda geçen zaman uzuyor. Evde keyifli zaman geçirmenin ilk adımı ‘uzun ve keyifli bir banyo' olarak tanımlanıyor. Eskiden bir evin bir banyosu olurdu. Müteahhitin tercih ettiği küvet veya duş teknesi yıllarca kullanılırdı. Jakuzi lükstü. Hele aslan ayaklı küvetlere sadece filmlerde rastlanırdı. Köpükler içinde banyo yapmanın keyfi alt ve orta gelir grubu için hayalden öteye gidemiyordu. Oysa banyo, en ekonomik ve en masum dinlenme yöntemidir. 
 
Takım elbise fiyatına jakuzi
 
Yapı marketlerin hayatımıza girmesiyle ev dekorasyonunu yenilemek kolaylaştı. Demonte halde satılan ürünlerin taşınması ve kurulumu basite indirgendi. Buna rağmen jakuzi, zenginliğin simgelerinden biri kabul ediliyor ve yüksek fiyatlarla satılıyordu. Maliyeti düşürecek yöntemler geliştirmeye odaklandık. Artık jakuzilerimiz, 799 TL'den başlayan fiyatlarla zincir marketlerde satılıyor. Alıp evine götürmek isteyenlere 12 taksitle ödeme kolaylığı sağlanıyor. Takım elbise fiyatına jakuzi keyfi yapmak mümkün.
 
Banyodaki ihtişamdan etkilenmeyecek kimse yok
 
Bir evin tüm odalarını gezdikten sonra banyoda jakuziyle karşılaşmak hayranlık uyandırıyor. Banyolar, konut satın almaya karar verirken belirleyici bir özellik olarak öne çıkıyor. Ebeveyn banyosu, yardımcı banyosu derken çoğalan banyo adedi, inşaat üreticilerini farklı yöntemlerle buluşmaya zorluyor. İşte bu düşünceyle yeni bir yol haritası çizdik. Pratik bir duş alıp çıkmaktan başlayan yıkanma seramonisini geliştirerek, banyoda geçirilen zamanı uzatacak yöntemlere odaklandık. Müzik dinlemekten tutun da bilgisayarınızı açıp çalışmaya, sevdiğiniz tabloyu kabine giydirmekten, masaj ve ozon terapisine uzanan bir çeşitlilikte hidrokabinler ürettik. Aslan ayaklı küvetler ise estetikle ihtişamı buluşturan en yeni ürünümüz. Ülkemizde ultra lüks dekorasyonlu evlerde rastlanan, 10 bin-20 bin TL gibi fiyatlarla sadece yüksek gelir grubuna yönelik bir ürün olarak tanımlanan ayaklı küvetleri 1.999 TL'den satışa sunduk. Eskiden özel olarak talep edilen ve fahiş rakamlarla satın alınan aslan ayaklı küvetler, Türkiye'de yapı marketlere ilk defa SRC markasıyla girdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!
  • 24.04.2024 17:16

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!

Çin'in Shenzhen kentinde bulunan bir kitabevi, sarmal şeklindeki ilginç tasarımı ...

Çin’in Shenzhen kentindeki Ping An Uluslararası Finans Merkezi havadan görüntülendi
  • 02.09.2022 11:23

Çin’in Shenzhen kentindeki Ping An Uluslararası Finans Merkezi havadan görüntülendi

Çin’in Shenzhen kentinde bulunan 115 katlı Ping An Uluslararası Finans Merkezi 5 ...

Çin'de duran konut projelerine 29 milyar dolarlık destek!
  • 31.08.2022 09:34

Çin'de duran konut projelerine 29 milyar dolarlık destek!

Çin'in, gayrimenkul sektöründeki borç problemleri nedeniyle yapımı duran ko ...

Çin'de inşaata dayalı büyüme modeli düşüşte!
  • 30.08.2022 15:18

Çin'de inşaata dayalı büyüme modeli düşüşte!

Financial Times’da dün kaleme alınan bir analizde Çin’in küresel ekonomiye ...

Çin'de konut kredi faizleri indirildi, sektör hareketlenecek!
  • 23.08.2022 09:15

Çin'de konut kredi faizleri indirildi, sektör hareketlenecek!

Analistler, emlak kredileri için referans kabul edilen faiz oranındaki ...

Çin'de 100 bin kişilik stadyum inşaatından görüntüler!
  • 19.03.2022 15:45

Çin'de 100 bin kişilik stadyum inşaatından görüntüler!

İnşası devam eden Guangzhou Evergrande'nin dünyanın en büyük stadyumu olması pla ...