maritbet girişmaritbet
Sephora Türkiye'de her yıl 5 mağaza açmayı hedefliyor!

Sephora Türkiye'de her yıl 5 mağaza açmayı hedefliyor!

Sephora’nın dünyada 27 ülkede faaliyet gösterdiğini söyleyen Sephora Türkiye Genel Müdürü Beyhan Figen, Türkiye operasyonu ile ilgili detaylar aktardı

Beyhan Figen, markanın Türkiye pazarında geride bıraktığı 5 yılı ve sektörü değerlendirdiği bir basın buluşması düzenledi. 2007 yılında Türkiye pazarına girdiklerini hatırlatan Figen, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı.

Türkiye genelinde 16 mağazayla 3 bin 500 metrekareyi aşkın bir alanda faaliyet gösterdiklerini kaydeden Figen, “Yıl sonuna kadar mağaza sayımızı 18'e çıkarmayı, 2013 sonuna kadar bu sayıyı en az 23'e ve 5 bin metrekare satış alanına taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.
 
Her yıl 5 mağaza açacak
Her yıl en az 5 mağaza açmayı hedeflediklerini belirten Figen, şöyle devam etti: “Mağazalarımızda 3 farklı konseptte ürün bulunuyor. Sephora markalı ürünler, dünyada sadece Sephora'da satışa sunulan markalar ve en prestijli selektif markalar. En çok satış yaptığımız kategorilerde ilk sırayı makyaj alıyor. Makyaj ürünlerini, parfüm ve cilt bakımı ürünleri takip ediyor.”
 
İlk siyah parfüm Lady Gaga Fame, Sephora'da
Hollywood yıldızları, pop star'larla bir araya gelerek projelere imza atan Sephora'nın yeni bir işbirliğine imza attığına değinen Beyhan Figen, dünyanın ilk siyah parfümü olan Lady Gaga Fame'in dünya ile aynı anda Türkiye'de Sephora mağazalarında ekimde satılacağını belirtti. 100 mililitrelik parfüm 179 TL olacak.
 
‘Amiral gemimiz Demirören mağazamız...'
İstinye Park, Demirören ve Palladium mağazalarının en fazla satış yaptıkları mağazalar olduğunu söyleyen söyleyen Beyhan Figen, “Birbirleriyle rekabet halindeler. Bir gün birisi bir gün diğeri ciroda öne geçiyor” dedi. Figen, “Bunlar arasında flagship diye tabir edilen amiral gemimiz Demirören AVM'deki mağazamız. Bu mağaza bize farklı deneyimler kazandırıyor” dedi.
 
Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sephora mağazaları nerede ve hangi AVM'lerde var?
  • 05.12.2020 17:46

Sephora mağazaları nerede ve hangi AVM'lerde var?

Ünlü kozmetik markası Sephora'nın Türkiye'deki mağazalarının nerede ve hangi AVM ...

Sephora Türkiye'de her yıl 5 mağaza açmayı hedefliyor!
  • 25.09.2012 12:31

Sephora Türkiye'de her yıl 5 mağaza açmayı hedefliyor!

Sephora’nın dünyada 27 ülkede faaliyet gösterdiğini söyleyen Sephora Türkiye Gen ...