maritbet girişmaritbet
Sed-Cem Turizm İzmir’de kendi markasıyla şehir oteli açacak!

Sed-Cem Turizm İzmir’de kendi markasıyla şehir oteli açacak!

Holiday Inn Bursa ile 2000 yılından beri Bursa'da hizmet veren Sed-Cem Turizm, İzmir'de kendi markasıyla bir şehir oteli açmak için arayış içinde

Holiday Inn Bursa ile 2000 yılından beri Bursa'da hizmet veren Sed-Cem Turizm, İzmir'de kendi markasıyla bir şehir oteli açmak için arayış içinde.

Turizm sektöründe yatırımlarına devam etmek isteyen Sed-Cem Turizm, İzmir'de bir şehir oteli açmak için fizibilite çalışması yaparken, 5 yıl sonra da Bursa'da kendi markasıyla yeni bir otel yatırımı yapmayı planlıyor. Sed-Cem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Çağlar, Türk turizmcilerinin uluslararası zincir otellerden ciddi kazanımlar sağladığını ve artık kendi standartlarını oluşturduğunu belirterek, "Türkiye'de otelcilik anlamında ciddi bir altyapı oluştu, hizmet anlayışı, standartlarımız gelişti. İzmir'de planladığımız otelimiz için şu anda arazi bakıyoruz. Fizibilite yapıyoruz. Turizm sektöründe devam edeceğiz. Bursa'da yeni bir otel yatırımı şimdilik düşünmüyoruz. Bursa yatak kapasitesini doldurmuş vaziyete. Rekabet çok ciddi boyutlarda. Mevcut yatırımların hazmedilmesi için en az 5 yıla ihtiyaç var. Bursa'da da 5 yıllık süreci geçirdikten sonra yeni bir yatırıma yönelebiliriz" dedi. Sed-Cem'in Uludağ Üniversitesi Görükle kampusu girişinde bulunan Holiday Inn Bursa Oteli'nde 130 oda ve 270 yatak bulunuyor.

Alman Becker Sed-Cem ile Ortadoğu'ya açılacak

Turizmin yanı sıra farklı alanlarda da faaliyet gösteren Sed-Cem, son olarak perde, panjur, tente ve endüstriyel kapı motorları ile dünya piyasasına panjur otomasyonu ve güneş koruma sistemleri üreten Alman Becker markasının distribütörlüğü aldı. Ortadoğu pazarına yönelik olarak Dubai'de Jebel Ali Serbest Bölgesi'nde (JAFZ) 300 metrekarelik bir alanda ofis açma hazırlığında olan firma, Alman Becker'in Ortadoğu'ya açılma planında köprü görevi görecek. Dubai merkezli olmak üzere başta Kuveyt, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, İran gibi ülkelerde bayilik açmayı planlayan firma, ilk yıl 30 bayi elde etmeyi, sonraki yıllarda da oradaki talep ve ihtiyaca göre ilerlemeyi hedefliyor.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sed-Cem Turizm İzmir’de kendi markasıyla şehir oteli açacak!
  • 31.03.2013 09:54

Sed-Cem Turizm İzmir’de kendi markasıyla şehir oteli açacak!

Holiday Inn Bursa ile 2000 yılından beri Bursa'da hizmet veren Sed-Cem Turizm, İ ...