maritbet girişmaritbet
Rod Wakefield: Müşterilerimize Gloria Jean’s Coffees’e geri dönmesi için çalışıyoruz!

Rod Wakefield: Müşterilerimize Gloria Jean’s Coffees’e geri dönmesi için çalışıyoruz!

Gloria Jean’s Coffees’in Uluslararası CEO’su Rod Wakefield, Türkiye’nin kendileri için çok önemli bir pazar olduğunu söyleyerek, “Türk müşterilerine Gloria Jean’s Coffees’in geri dönmesi için gece gündüz çalışıyoruz” dedi

 

Reysaş'tan ayrıldıktan sonra Türkiye pazarındaki yoluna Hacı Sayid ile devam etme kararı alan Gloria Jean's Coffees'in Uluslararası CEO'su Rod Wakefield, Türkiye'nin kendileri için çok önemli bir pazar olduğunu söyleyerek, “Bazı durumlarda, Gloria Jean's Coffees markasını büyütmek isteyen yeni ortaklar bulmak gerekiyor. Biz Hacı Sayid'i seçtik. Son bir kaç ay içinde herkesten çok destek aldık. Ve şimdi Türk müşterilerine Gloria Jean's  Coffees'in geri dönmesi için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
 
Türkiye pazarına yönelik vizyonlarının çok net olduğunu belirten Wakefield, “Amacımız Türkiye'nin en sevilen ve saygı duyulan kahve markası olmak. Çok açık bir amacımız var, o da Gloria Jean's  Coffees'i, lezzetli soğuk içecekler için, sağlıklı bir öğle yemeği için, hızlı bir kahvaltı için, kahve içmek için öncelikli tercih edilen mekanlar haline getirmek” diye konuştu.
 
Rod Wakefield, “Biz Hacı Sayid'in doğru ortak olduğundan çok eminiz. Bu şirketin başından beri dinamik bir yiyecek ve içecek perakendeciliğindeki şeffaflık, dürüstlük ve anlayışından etkilendim” dedi.
 
‘Yol haritası geliştirdik'
 
Gloria Jean's  Coffees'in, küresel kalkınma için bir yol haritası geliştirdiğini ifade eden Wakefield, şöyle devam etti:
 
“Türkiye bizim önemli pazarlarımızdan birisi. Avrupa ve Asya'nın kavşak noktasında bulunması nedeniyle stratejik konuma sahip. Dünyanın 17. büyük nüfusuyla birlikte gelişmekte olan büyük bir ülke. Sahip olduğu bu özellikler Türkiye'yi Gloria Jean's  Coffees için bölgenin en önemli pazarlarından biri yaptı. Gloria Jean Coffees'in bir perakende yaşam tarzı markası olarak, genç orta sınıf hedef müşterileri tarafından benimseneceğine inanıyoruz. Ayrıca gelecekte bu pazarda heyecan verici bu markanın büyümesini görmeye devam edeceğiz.”
 
3 hedefi başararak liderlik üssü olacak
 
Gloria Jean's Coffees'in dünya çapında franchise modeliyle büyüyen bir şirket olduğunu söyleyen Rod Wakefield, “Aslında bizim temel değerlerimizden biri yaşam inşa etmek ve yaşamı değiştirmek... Bu nedenle tüm dünyada tutkulu girişimcilere fırsatlar sunmak istiyoruz” dedi.
 
“İşletmenin iş riski olmadan kurulamaz” diyen Wakefield, şunları söyledi: “Franchise modeliyle birlikte risk düzeyi yüksek olsa bile Gloria Jean's Coffees marka bütünüyle güven ve paydaşlara kâr artırmak amacı ile yerel ortaklıklar yapmakta. Gloria Jean Coffees ‘Büyüme, Sağlamlık ve Destek' olmak üzere üç hedefi başarmak için çaba harcanan liderlik merkezidir.”
 
‘Yeni başlangıca' hazır Türklerden destek istedi
 
Hacı Sayid ile Türkiye'de yeni bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Rod Wakefield, “İş ortaklarımızın her zaman vizyonumuzu paylaşması, aynı tutku ve değerleri taşıması bizim için çok önemli olmuştur. Bu bizim Türkiye'deki yeni ortağımız Hacı Sayid ile yeni bir başlangıçtır. Türk konuklarımızın da Gloria Jean Coffees'in büyümesine destek vereceklerine inanıyorum” dedi.
Wakefield şöyle devam etti:
 
“Gloria Jean's Coffees stratejisinin kalbinde Marka Büyüme, Marka Sağlamlığı ve Marka Destek yatıyor. Küresel varlığımızı geliştirmeye devam ederken daha iyi bir müşteri deneyimi sağlamak için daha yerel iş modelleri geliştiriyoruz. Amaçlarımıza ulaşmak için, bizim uluslararası danışman ekibimiz Türkiye'deki ortağımızla çok yakın çalışıyor. Hepimiz heyecanlıyız ve Türkiye'de Gloria Jean's Coffees'in başarılı bir şekilde yeniden kurulumunu görmek için sabırsızlanıyoruz.”
 
Eylem Türk / Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çekirdekden fincana sehpada kahve yapımı!
  • 21.01.2021 12:36

Çekirdekden fincana sehpada kahve yapımı!

MNL tasarım tarafından tasarlanan sehpa, hem sehpa görevini görüyor, hem de mini ...

"Yeni bir istikrar, büyüme ve istihdam odaklı seferberlik başlatıyoruz"
  • 11.11.2020 17:42

"Yeni bir istikrar, büyüme ve istihdam odaklı seferberlik başlatıyoruz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM AK Parti Grup ...

TOGG’dan markalaşma adına paylaşım
  • 03.01.2020 17:47

TOGG’dan markalaşma adına paylaşım

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medya üzerinden markalaşma sü ...

Süleyman Çetinsaya Bloomberg HT'de inşaat sektörünü değerlendirdi
  • 28.06.2019 18:11

Süleyman Çetinsaya Bloomberg HT'de inşaat sektörünü değerlendirdi

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya Bloomberg HT'de yayınlana ...

Mutfağınızı barista mutfağına dönüştürün!
  • 19.06.2021 14:05

Mutfağınızı barista mutfağına dönüştürün!

Ufak dekorasyon değişiklikleri ile mutfağınızı bir kahve dükkanı tadında değişti ...

İstanbul Havalimanı'nda engelliler için "Özel Yolcu Noktaları"
  • 23.02.2021 12:48

İstanbul Havalimanı'nda engelliler için "Özel Yolcu Noktaları"

İstanbul Havalimanı'nda fiziksel engelli yolcular için oluşturulan "Özel Yolcu H ...