maritbet girişmaritbet
Remax Lider Konut Projeleri Zirvesi Holiday Inn Ankara'da yapıldı!

Remax Lider Konut Projeleri Zirvesi Holiday Inn Ankara'da yapıldı!

4-5 Mayıs 2013 Tarihlerinde Holiday Inn Ankara Otelinde sektörün önde gelen uzmanlarının bir arada olduğu Konut Projeleri Zirvesinin birinci etkinliği olan “Taner Özdeş’le Kurumsal Satışın Sırları” organizasyonunu gerçekleşti

Organizasyona, tüm Türkiye'den konusunda uzman Gayrimenkul Danışmanlığı, İnşaat, İletişim, Reklam, Pazarlama, Gayrimenkul Hukuku, Maliye ve Eğitim sektörlerinden 70'e yakın katılımcı ilgi gösterdi. Katılımcılar Taner Özdeş'in deneyimlerini paylaşmanın yanı sıra etkinlik aralarında gerçekleştirilen molalarda ve etkinlik sonrasında gerçekleşen akşam yemeğinde sektörün dinamiklerini ve Gayrimenkul Dünyasındaki son gelişmeleri de masaya yatırdılar. 

Remax Lider, 2003 yılında Dünyada en çok gayrimenkul satan Remax'in Kavaklıdere Temsilcisi olarak çalışmaya başlamıştır. Şirketimiz, kurulduğu 2003 yılından bu yana Ankara da başladığı Gayrimenkul Danışmanlığı serüvenine, 10.yıldan itibaren tüm Türkiye'ye hizmet verecek ölçekte büyüyerek devam etmektedir. Sektörde son 5 yılın Ankara Ciro Şampiyonu olma gururunu taşımaktadır. Remax Lider uzman ekibiyle büyümekte ve edindiği deneyimleriyle “Mutlak Müşteri Memnuniyeti” ilkesi doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir.

Taner Özdeş Kimdir?

1963'te doğan Taner Özdeş 1983'te Avusturya Lisesi'nden, 1986'da ABD'deki University of Miami' den Pazarlama bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine satış ve pazarlama alanında devam etti. Profesyonel hayatı boyunca yönetim, pazarlama ve satış odaklı çok sayıda eğitim program ve seminerine katıldı.

1997 yılından bu yana edindiği deneyimler doğrultusunda eğitim, danışmanlık ve koçluk alanlarında çalışmakta ve Türkiye'nin önde gelen otellerine gizli müşteri olarak hizmet vermektedir. Özdeş, “Satışın 10 Altın Kuralı” kitabını yazmış ve aynı zamanda www.tanerozdes.com internet sitesi ile de satış ve pazarlama konusunda çalışmakta olan profesyonellerle deneyimlerini ve bilgilerini paylaşmaya devam etmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Remax Lider Konut Projeleri Zirvesi Holiday Inn Ankara'da yapıldı!
  • 09.05.2013 13:22

Remax Lider Konut Projeleri Zirvesi Holiday Inn Ankara'da yapıldı!

4-5 Mayıs 2013 Tarihlerinde Holiday Inn Ankara Otelinde sektörün önde gelen uzma ...