maritbet girişmaritbet
RB, Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı!

RB, Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı!

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı. RB'nin yıl sonu hedefi 10 milyon dolar ciro

20 yılı aşkın tecrübesini 2008 yılı itibari ile hizmete giren "RB Et Lokantası'nı "kurarak farklı bir konsept ile sektöre yeni bir soluk getiren Ramazan Bingöl; hedefleri doğrultusunda ilerleyerek beş yıl gibi kısa bir süre içerisinde Ramazan Bingöl firmasını büyütmeyi başardı. 

"RB Şirketler Grubu" adı altında 2011 yılında kurulan "Geleneksel Lezzetler" markası ile geçmişten bugüne gelen birçok geleneksel lezzeti restoranlarında ve sanal mağazasında satışa sunan Bingöl; 2013 yılı başlarında üçüncü franchsing şubeye ulaşan "Hepsi Lahmacun" markası ile de sektöre yenilik getirdi. Bingöl; 2013 yılında büyüme halkasına "Köfteci Ramazan Steak" adında yeni bir marka eklerken, bir yandan da inşaat sektörüne de girerek "Kapı Yapı" firması ile yeni yatırımlara yöneldi. 

2013 Yılı Sonu için Hedef 10 milyon dolar 

Ramazan Bingöl; 2012 yılı sonunda 3 milyon dolar ciroya yaklaşan RB Şirketler Grubu'nun, 2013 yılı sonunda yeni açılan şubeler ve markalar ile birlikte hedeflenen cironun 10 Milyon Dolar'a ulaşmasını beklediğini belirtti. 

Aynı anda 3300 kişiye hizmet heyecanı 

750 kişilik Bayrampaşa Şubesi ve 1050 Kişilik Esenler(Giyimkent) şubelerinden sonra, yeni açılan 1500 kişilik Ümraniye Şubesi de RB'ye eklenerek aynı anda toplam 3300 kişiye hizmet verecek kapasiteye ulaştı. Anadolu yakası ve Türkiye'nin en büyük ve en kompike alkolsüz restoranını açan Bingöl; Ümraniye'nin en önemli bölgesi olan TEM otoyolu bağlantı noktasında 5000 m.2 açık 2200 m.2 kapalı alan üzerine kurulu; 2 salonu, 2 ayrı terası ve 1 arka bahçesi bulunan toplam 1500 kişilik kapasiteye sahip restoranı ile Türk Mutfağının lezzetlerini Ümraniye Şubesinde hizmetinize sunmaya başladı. 

Özel dizayn edilmiş salonları, çocuk oyun odaları ve parkı ile ailelerin de beğenisine sunan Ramazan Bingöl, 50 ve 16 kişilik özel VIP Salonların da donanımlı alt yapısı sayesinde iş ve aile toplantılarının rahatlıkla yapılabileceğini bir tesis olduğunu belirtti. 

Ramazan Bingöl Kimdir?
1967 Şanlıurfa Birecik'te doğan Ramazan Bingöl; ilkokulu İstanbul'da okudu. Çeşitli sebeplerden dolayı iş yaşamına erken girmek zorunda kalan Bingöl, eğitimine devam edemedi. Daha sonraki yıllarda orta okulu ve liseyi dışarıdan başarıyla bitirdi. Evli ve dört çocuk babası olan Bingöl, halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde yükseköğretime devam ediyor. 

Erken atıldığı iş yaşamının kendisine kattıklarını, tüm sektörün faydalanması için bir kitap haline getirerek paylaştı. 2005 yılında Timaş Yayınları'ndan çıkan ve 6. baskıya ulaşan Restoran İşletmeciliği Restoran Ve Lokantalar Nasıl Yönetilir? Adlı kitabı, Türkiye'de bu alanda yazılmış ilk ve tek eser olma sebebiyle sektörün el kitabı oldu. 

2010 yılında çıkardığı Restoran İşletmeciliğinde İşçi - İşveren ilişkileri adlı kitabı ile de tüm çalışma hayatına yeni bir soluk getirdi ve 2. baskısı piyasaya satışa konuldu. Bir dönem Star ve İTO gazetelerinde "Mutfak Kültürü ve Hizmet Yönetimi" konularında yazılar yazmıştır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Restorancılar lira ile kiralamadan memnun!
  • 31.08.2018 10:20

Restorancılar lira ile kiralamadan memnun!

Bakan Albayrak'ın dövizle kiralama ve satışın önüne geçmek için gerekli çalışmal ...

TÜRES Başkanı'ndan AVM kiraları ile ilgili açıklama!
  • 15.05.2018 10:33

TÜRES Başkanı'ndan AVM kiraları ile ilgili açıklama!

TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, restoranların TL ile satış yapıp döviz ile k ...

RB, Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı!
  • 24.07.2013 13:51

RB, Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı!

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümr ...