maritbet girişmaritbet
Polisan Boya, Oya Komar ile renklerle yeniden tanıştıracak

Polisan Boya, Oya Komar ile renklerle yeniden tanıştıracak

Polisan Boya; kişilere ve renk seçimi gerektiren sektörlere çözüm ortaklığı sunan, renk danışmanları yetiştiren “Colourfit” markasının kurucusu Oya Komar ile yeni bir işbirliğine imza atıyor

Polisan Boya; kişilere ve renk seçimi gerektiren sektörlere çözüm ortaklığı sunan, renk danışmanları yetiştiren  “Colourfit” markasının kurucusu Oya Komar ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Sanatsal alanda sürdürdüğü çalışmalarla rakiplerinden farklılaşan Polisan, ev kozmetiği konusundaki uzmanlığını, renk uzmanı Oya Komar sayesinde daha da güçlendirerek, tüketicilere doğru renk kullanımı konusunda bilgi ve tavsiyeler sunacak. Türkiye boya pazarının güçlü oyuncularından Polisan Boya, renk danışmanı ve eğitmeni Oya Komarile renklerin ahenk içinde kullanıldığı çok çekici mekanlara imza atacak. Polisan Boya'nın 2014 yılı kartela renkleri Oya Komar tarafından hazırlanan renklerin kullanımına dair teknik bilgiler ve önerilerden ilham alınarak hazırlanıyor. Çeşitli renk kullanımı önerileriyle kullanılacak dekorasyon görselleri tüketiciye,hem renk seçimleri hem dekorasyon konularında yeni fikirler verecek. Polisan Home Cosmetics ile aynı bakış açısına sahip olmaktan çok memnun olduğunu ifade eden Oya Komar, “Kişilere sunulabilecek en güzel bilginin, kendilerine ayna tutmak ve kendilerini kusursuz ifade edebilmelerine imkan yaratmak olduğuna inanıyorum. Mesleğimin dekorasyon ayağında, ev kozmetikleri üzerinden, estetik bütünlüğün olmazsa olmazı renk matematiğine dair bilgimi paylaşıyor olmaktan ve yenilikçi, genç bir ekiple çalışmaktan büyük heyecan duyuyorum.” dedi.

Renk danışmanı ve eğitmeni Oya Komar, Polisan'ın, Home Cosmetics ile tüketiciye kaliteli ürün sunmasının yanı sıra yaşam alanlarından keyif almasını önemsediğini dikkat çekerek, gerçekleştirecekleri çalışma ile doğru renk seçimleri konusunda tavsiyeler sunarak, uzun süreli müşteri memnuniyetini gözeteceklerini belirtti.

Oya Komar Kimdir?
2007'den bu yana bireysel ve kurum çalışanı binlerce kişiye, renk seçimlerinde kendileriyle uyumlu renk tonlarına dair danışmanlık yapmış olan Oya Komar, bu meslekte kazandığı bilgi, gözlem ve deneyimini renk uyumunu hedefleyen sektörlerin hizmetine sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Bridgestone, Fransa'daki fabrikasını kapatacak
  • 17.09.2020 14:35

Bridgestone, Fransa'daki fabrikasını kapatacak

Bridgestone, düşük talep ve yüksek rekabet nedeniyle Fransa'daki lastik fabrika ...

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor
  • 17.09.2020 14:02

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor

San Deco zararlı uçucu bileşenler ve toksik maddeler içermeyen ürün gruplarıyla ...

Polisan Boya'ya EPD Panel'nde büyük ödül!
  • 04.11.2016 10:40

Polisan Boya'ya EPD Panel'nde büyük ödül!

SBE 2016 Konferansı bünysinde düzenlenen EPD Paneli'nde Polisan Boya ödül aldı. ...

Polisan Boya'nın yüzde 50'sini Japon Kansai aldı!
  • 31.10.2016 11:12

Polisan Boya'nın yüzde 50'sini Japon Kansai aldı!

Polisan Holding'in iştiraki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'si ...

Polisan Boya Avrupa’dan ‘çevre etiketi’ aldı
  • 28.11.2015 12:51

Polisan Boya Avrupa’dan ‘çevre etiketi’ aldı

Polisan Boya, üretmiş olduğu 4 adet iç ve dış cephe ürünleri ile Çevresel Ürün B ...

‘Barış Sokağı’, Polisan ile yeniden hayat buldu
  • 29.09.2014 10:41

‘Barış Sokağı’, Polisan ile yeniden hayat buldu

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu ...