maritbet girişmaritbet
Polisan Boya 1 milyar kilogram boya üreterek rekor kırdı!

Polisan Boya 1 milyar kilogram boya üreterek rekor kırdı!

Türkiye’de boya pazarının güçlü oyuncusu Polisan Boya, 1 milyar kilogram boya üreterek bir rekor kırmanın başarısını Dilovası’ndaki tesislerinde mavi yaka çalışanlarıyla kutladı

Türkiye'de boya pazarının güçlü oyuncusu Polisan Boya, 1 milyar kilogram boya üreterek bir rekor kırmanın başarısını Dilovası'ndaki tesislerinde mavi yaka çalışanlarıyla kutladı.

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, “Polisan şirketleri için ‘sürdürülebilirlik, istikrar, sağlıklı büyüme, sürekli gelişim, kalıcılık, köklü kuruluş' gibi söylemlerin eyleme dönüştüğünün en önemli ispatı işte bu tür rekorlar ve rakamlardır” dedi.

Türkiye'de boya pazarının güçlü oyuncusu Polisan Boya, ilk üretime başladığı 1985 yılından bu yana sektörde ilklere imza atmaya devam ederken, üretimde de 1 milyar kilogram rakamına ulaşarak, istikrarlı çalışmasının ödülünü ulaşılması güç bir rekora imza atarak almanın mutluluğunu yaşıyor.

Rekor, sektörün en çok tercih ettiği Elegans'la kırıldı

Polisan Boya, Dilovası Tesisleri'nde, geçtiğimiz hafta iç cephe boyalarında sektörün en çok tercih edilen Elegans markalı ürününün dolumu ile 1 milyar kilograma ulaştı. Polisan çalışanları,başarılarını Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ve CEO Erol Mizrahi'nin katıldığı bir törenle kutladı.

“Söylemlerin, Eylemlere dönüştüğünün en önemli ispatı”

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, şirketin ulaştığı büyük başarıya ilişkin yayımladığı kutlama mesajında, şunları kaydetti:

"İstatistiklere göre;  artan rekabet, kurumsallaşamama, hatalı nakit akışı yönetimi gibi türlü nedenlerle Türkiye'de işletmelerin yüzde 80'i beşinci yılına,  yüzde 96'sı onuncu yılına ulaşamamaktadır. Bu durum sadece Türkiye'ye mahsus bir durum değil.Tüm dünyada şirketlerin yaşam süresi kısalmaktadır. Öte yandan, varlığını koruyabilmiş, faaliyetteki tüm şirketlerin her fırsatta dile getirdikleri ‘sürdürülebilirlik, istikrar, sağlıklı büyüme, sürekli gelişim, kalıcılık, köklü kuruluş'gibi söylemlere hemen her türlü iletişimde maruz kalıyoruz. Bizim şirketlerimiz için bu söylemlerin eyleme dönüştüğünün en önemli ispatı işte bu tür rekorlar ve rakamlardır."

Erol Mizrahi, mesajında, çalışanlarından bayilerine, tedarikçilerinden, boyacı ustalarına kadar tüm paydaşlarının büyük emeğinin, özverisinin ve alın terinin yer aldığı bu büyük başarıyı yürekten kutlayarak, teşekkürlerini iletti.

Polisan Boya Sektöre Yön Veriyor, Fark Oluşturuyor

Polisan Boya, 1985 yılından bu yana inşaat boyaları ve dekoratif boyalar kategorisine giren ürünlerin dışında, deniz, endüstriyel ve mobilya boyaları ile de sektöre yön veriyor, fark yaratıyor.

"Home Cosmetics/ Evinizin Kozmetiği"  konumlandırması ile son 5 yılda boyaya yepyeni bir bakış açısı getiren Polisan Boya, yaşam alanlarına dekoratif farklılıklar getirmek ve evinde kendi zevkini yaratmak isteyen tüketicilerin ilgi odağı oluyor.

Ana faaliyet konusu inşaat boyaları kategorisinde lider konumda olan Polisan Boya, insan sağlığına önem veren, çevreci ve yenilikçi kimliğiyle sektörün ilklerine imzasını atarken, fabrika üretimi ile aynı kaliteyi sağlayan su bazlı mix makineleri, 7 özellikli iç cephe boyası, 9 özellikli dış cephe boyası, su bazlı yol çizgi boyasıve "yağlı boya" muadili su bazlı parlak son kat boyası gibi ürün ve sistemler Polisan'ın sektörde; Ar-Ge, teknoloji ve inovasyondaki liderliğini vurguluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Bridgestone, Fransa'daki fabrikasını kapatacak
  • 17.09.2020 14:35

Bridgestone, Fransa'daki fabrikasını kapatacak

Bridgestone, düşük talep ve yüksek rekabet nedeniyle Fransa'daki lastik fabrika ...

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor
  • 17.09.2020 14:02

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor

San Deco zararlı uçucu bileşenler ve toksik maddeler içermeyen ürün gruplarıyla ...

Polisan Boya'ya EPD Panel'nde büyük ödül!
  • 04.11.2016 10:40

Polisan Boya'ya EPD Panel'nde büyük ödül!

SBE 2016 Konferansı bünysinde düzenlenen EPD Paneli'nde Polisan Boya ödül aldı. ...

Polisan Boya'nın yüzde 50'sini Japon Kansai aldı!
  • 31.10.2016 11:12

Polisan Boya'nın yüzde 50'sini Japon Kansai aldı!

Polisan Holding'in iştiraki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'si ...

Polisan Boya Avrupa’dan ‘çevre etiketi’ aldı
  • 28.11.2015 12:51

Polisan Boya Avrupa’dan ‘çevre etiketi’ aldı

Polisan Boya, üretmiş olduğu 4 adet iç ve dış cephe ürünleri ile Çevresel Ürün B ...

‘Barış Sokağı’, Polisan ile yeniden hayat buldu
  • 29.09.2014 10:41

‘Barış Sokağı’, Polisan ile yeniden hayat buldu

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu ...