maritbet girişmaritbet
Plicell ile alternatif mekanlar için 40 farklı perde çözümü!

Plicell ile alternatif mekanlar için 40 farklı perde çözümü!

Standart perde uygulamalarının mümkün olmadığı asimetrik, üçgen, yuvarlak, beşgen pencerelerde çözümler sunan Plicell, ev, ofis, tekne veya otomobiller için kullanıcılarını 160 farklı desen, 40’tan fazla çözüm sistemi ile buluşturuyor.

Tekstil sektörünün birçok alanında yüz yılı aşkın süredir faaliyet gösteren, sürekli teknolojiyi takip eden, yeniliklere öncü olan Berteks Tekstil San. ve Tic A.Ş ve Jalpersan Tekstil ve Perde Sistemleri San.Ltd.Şti. firmalarının ortak girişimi sonucu 2014 yılında kurulan Plicell, ihtiyaca yönelik çözümleriyle fark sağlıyor. Tüm üretim aşamalarını bünyesinde gerçekleştirebilen entegre tesisinde üretimini sürdüren, yola 20 mm dekoratif Plise perdeler ile başlayan Plicell, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik taleplere çözümler üreterek dünyada ilk kez 14mm plise perde ve mekanizmalarını üreterek cam balkonlara kusursuz bir çözüm getiriyor. Yeni 7mm slim profil ile ısıcamlar ve sürgülü pencerelere de çözüm getiren Plicell, tüm ürünlerinde tasarım, teknoloji ve konforu bir arada sunuyor.

Rahatlık, estetik ve kalite bir arada

Kullanıcılara 160 farklı desen seçeneği ve 40’tan fazla çözüm sistemi sunan tüm Plicell perdeler 2 yıl garantili olarak satışa sunuluyor. Ev, ofis, otomobil, tekne gibi perdenin olduğu her alanda ve standart perde uygulamalarının mümkün olmadığı asimetrik (üçgen, yuvarlak vs) pencerelerde rahatlıkla kullanılabilen Plicell perdeler kolay montaj özelliği ile de öne çıkıyor. Alışmış perde sistemlerinden farklı olarak yaşam alanlarında ısı, ışık ve ses kontrolü sağlayan ürünler sunan Plicell, kendi üretimi %100 blackout kumaşı ile de dikkat çekiyor. Işık kesme gücüyle öne çıkan blackout kumaşlar, ortamın karartılmasının amaçlandığı durumlarda, örneğin ofislerin toplantı odalarında ve evlerin yatak odalarında şık bir çözüm sunuyor.

“Hedefimiz Türkiye pazarında lider olan markamızı yurt dışı pazarında da lider hale taşımak”

Türkiye genelinde 60 üretici bayisi  ve 2.500 satış noktası bulunan Plicell, bu geniş tedarik ağının yanı sıra müşteri destek hatları ile her zaman kullanıcılarının taleplerine cevap veriyor. Plicell, sunduğu kaliteli ve orijinal ürünleri sadece Türkiye’de değil, Avrupa’nın neredeyse her ülkesinde de tüketicilerle buluşturuyor. Plicell markası ile Amerika, Asya ve Afrika’da ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Berteks Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Erdebil, marka hakkında şu bilgileri veriyor: “Kurulduğumuz 2014 yılından bu yana her yıl ihracatımızı da artırarak büyümekteyiz. Her zaman olduğu gibi öncelikli hedefimiz Plicell kullanıcılarının mutlu olmasını sağlamak, Plicell perdelerini uzun yıllar kullanabilmeleri için en iyisini tasarlama, üretmek ve satış sonrasında sürekli destek olmak. 2022 özelinde baktığımızda Türkiye pazarında zaten lider konumda olan Plicell markamızı yurt dışı pazarında da lider konuma taşımayı hedefliyoruz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Plicell ile alternatif mekanlar için 40 farklı perde çözümü!
  • 31.08.2022 11:38

Plicell ile alternatif mekanlar için 40 farklı perde çözümü!

Standart perde uygulamalarının mümkün olmadığı asimetrik, üçgen, yuvarlak, beşge ...