maritbet girişmaritbet
Platin Group Fikirtepe'de şov yapıyor

Platin Group Fikirtepe'de şov yapıyor

Fikirtepe'de son dönem de hızlanan kentsel dönüşüm sürecine bir katkı da Platin Group A.Ş.'den geldi

Fikirtepe Erdemler Mahallesi projesinde 100'e yakın parselin bulunduğu adada Platin Group A.Ş, parsel başına 15 bin TL gibi bugüne kadar en yüksek rakam olarak rekor düzey de bir bonus dağıttı. (Sektör'de bu Bonus'lar  tüm kira, taşınma yardımları dışında hak sahiplerini teşvik amaçlı ödenmekde.) Platin Group A.Ş'den verilen bilgiye göre bayram öncesi sadece 2 gün de dağıtılan bonus'ların 1 milyon TL'ye yaklaştığı ifade edildi. Son yapılan imza törenleri ile birlikte şirket olarak“Kentsel Dönüşüm Sürecinde” geçerli olan 2/3 katılım oranının çok üstüne çıkıldığı ifade edildi.

Kentsel dönüşüm sürecinde İstanbul'un en değerli ilçelerinden Kadıköy sınırlarındaki ‘Kentsel Dönüşüm'ün Pilot Bölgesi' Fikirtepe'de, Akasya AVM karşısı, E5 üzeri, Fenerbahçe stadı güzergahında bulunan “Erdemler mahallesi projesinde” yüklenici Platin Group A.Ş, bayram öncesi sürece olumlu katkıda bulunmak üzere rekor ödeme yaptı. 

Lokasyon olarak, İstanbul Anadolu Yakasının en merkezi avantajlarını bir arada bulunduran ve tüm firmaların göz bebeği konumunda olan Fikirtepe'de, imar avantajları, ana yola cephesi, Metrobüs, Marmaray ve Metro duraklarının ana arterinde bulunması, E5 kesişim ana kavşağı konumu ve büyük hotellerin şimdiden ilgi odağı olan Platin Group A.Ş'nin projesinde, son imzaları almak için rekor bonus dağıtımıyla ‘Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Sürecinin' hızlanmasına katkıda bulunuldu. 

İki günde 1 milyon TL'ye yaklaşan bonus dağıtıldı

100'e yakın parselin bulunduğu ada da Platin Group A.Ş. 15 bin TL gibi bugüne kadar en yüksek rakam olarak rekor düzey de bonus dağıttı. (Sektör'de bu Bonus'lar  tüm kira, taşınma yardımları dışında hak sahiplerini teşvik amaçlı ödenmekte.)Platin Group A.Ş yetkilileri bayram öncesi sadece 2 gün de dağıttıkları bonus'ların 1 milyon TL'ye yaklaştığını ifade etti. Son yapılan bu imza törenleriyle “Kentsel Dönüşüm Sürecinde” geçerli olan 2/3 oranının çok üstüne çıkıldığı ifade edilerek,  Platin Group A.Ş'nin birlikte olduğu Sevgili Yapı ile yüzde 90'ı aşan orana ulaşıldığını söylediler. Yapılan açıklamada henüz atılmayan imzaların veraset, yurt dışında bulunma gibi teknik sıkıntılarından dolayı süreci uzadığı ve takip edilen hissedarlar bulunduğu dile getirildi.

Benzersiz bir lokasyonda

300'e yakın daire ve 100'e yakın iş yerini içine alan ve 100 bin m2'i aşan bir kapalı alan ile üretilecek olan proje, aranan lokasyon özelliklerinde benzersiz avantajları bir arada bulunduruyor. Marmaray durağından 10 dakikada Anadolu yakasından Sirkeciye geçebilecek olan  proje sakinleri, 2015 sonuna yetişmesi planlanan ve 1.000 metresi tamamlanan Marmaray'a entegre ile büyük avantaj sağlayacak olan Lastik Tekerlekli Araçlar geçiş güzergahının da ana arterinde. Metrobüs durağının da hemen önünde yer alan Erdemler Projesinden Platin Group A.Ş. yetkilileri Anadolu Yakasında metrekare birim rakamları en değerli proje olmasını bekliyor. Ana arter de yer alan proje aynı zaman da tüm prestijli mekanlar ile iç içe. Kalamış Marina'ya 900 metre, Bağdat Caddesine 600, Fenerbahçe stadına 500, Kadıköy Evlendirme dairesine de 400 metre mesafede. Deniz ve İstanbul'u panaromik görme avantajı ise projeye eşsiz bir değer katıyor. 

 “Kentsel Dönüşümde Öncü” marka tescilli Platin Group A.Ş, bu süreç de -Yüksek Bilgisayar Mühendisi -Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Güleç yönetimindeki ekibiyle, teknolojiyi yapıyla sentezleyen, profesyonel, akademik ve teknik yönetim anlayışını kurum felsefesi haline getirerek , yeşil ve akıllı bina konseptleri üretiyor. 
Teknoloji dünyasından da yakından tanıdığı, İstanbul Bilişim A.Ş.'nin de kurucusu olan Platin Group A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Özgür Güleç, “ Yapılara sadece beton yığınları olarak bakmamalı, Akıllı Sistem Otomasyonları, Leed sertifikalı çevreci ve yeşil bina konsepti anlayışının da komple bir yaşam alanı entegrasyonun da önemli olduğunu söyledi. İnsanımız beton yığınlarından yoruldu, onlara modern, nitelikli, üst düzey teknolojik yatırımlar içeren, çevreci, Rezidanslarımız da ailelerimizin 5 yıldızlı tatil köyü anlayışı ile çocuk ve ailelerini güven içerisinde, gözleri arkada kalmadan ebeveynlerin bırakabileceği A+ Sosyal Donatı Alanları ile zenginleştirilmiş yaşam alanları ürettiklerini ifade etti. Flat Office ve Ticari alanlarında Akıllı Sistem Otomasyonlarını en üst düzeyde uygulayan şirket bu konw how'ı tüm sektör öncülerimiz ile paylaşabiliriz” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe'yi ve sektörü değerlendirdi
  • 10.11.2016 12:05

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe'yi ve sektörü değerlendirdi

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Fikirtepe kentsel dönüşümün ...

Ünlü mimar Fikirtepe'deki o projeyi anlatıyor!
  • 29.10.2014 13:03

Ünlü mimar Fikirtepe'deki o projeyi anlatıyor!

Deniz Çağlar Duman, İstanbul 216 projesinin detaylarını emlaktasondakika.com Hab ...

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümü değerlendirdi! - 2
  • 14.08.2013 14:26

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümü değerlendirdi! - 2

Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamında yapılan inşaat çalışmalarıyla ilgili fikir ...

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümü değerlendirdi!
  • 14.08.2013 14:19

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamında yapılan inşaat çalışmalarıyla ilgili fikir ...

Bitmeyen dönüşüme hak sahipleri ne diyor?
  • 05.12.2016 08:31

Bitmeyen dönüşüme hak sahipleri ne diyor?

Türkiye'nin en önemli dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe'de süreç uzadı hak sa ...

Fikirtepe'nin dönüşümünde son viraja girildi!
  • 18.11.2016 10:08

Fikirtepe'nin dönüşümünde son viraja girildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı müdahalelerle Fikirtepe'de devam eden ...