maritbet girişmaritbet
Ortadoğu'nun en kuvvetlisi Maknoon, Türkiye'yi sevdi

Ortadoğu'nun en kuvvetlisi Maknoon, Türkiye'yi sevdi

Maknoon Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk, Türkiye'nin Ortadoğu'ya yeni bir yol olduğunu söyledi

Ortadoğu'nun en büyük gruplarından Maknoon Grup, Dubai'deki Cityscape Global 2014'e damgasını vurdu. Majdi Muhammet Hariri'nin kurucusu olduğu Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, fuarda Türkiye yatırımlarını tanıttı.

maknoon genel müdürü jamila öztürk

Türkiye aşığı biri olarak Dubai'de dikkat çeken açıklamalarda bulunan Jamila Öztürk ‘Türkiye, Ortadoğu'nun yolu oldu.  Biz şirket olarak bu fuarda oldukça avantajlıyız. Hem ev sahibi konumundayız, hem de Türkiye'ye yatırım yapan güvenilir bir firmayız' dedi.

Ortadoğu'nun en kuvvetli grubu Türkiye'de

Maknoon Grup firmasını Türkiye getirmekten duyduğu sevinç ve memnuniyeti anlatan Jamila Öztürk ‘Suudi Arabistan'ın Türkiye'ye yatırım yapması, Maknoon Grubu'un buna öncülük etmesi benim için iftihar verici. Ortadoğu'nun en kuvvetli grubunu Türkiye'ye getirmekten mutluluk duyuyorum. Türkiye ekonomisi de istikrar devam ettiği sürece,Ortadoğu'nun parası Türkiye'ye akacak. Ortadoğu'dan bizi takip eden müşterilerimiz iş adamlarımız ve kadınlarımız mevcut. Arap sermayesi şuan ve gelecek  20 yıl için Türkiye'ye akacak. Bu yıllar  altın yıllar olacak. Bu alanda öncü olan ilk şirketlerden birinin genel müdürü olmaktan Türkiye adına iftihar duyuyorum' diye konuştu.

Dünyanın gözü Türkiye'de

Türk ekonomisinin başarılı olduğunu ve bu istikrarın devam ettiği sürece Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edeceklerini açıklayan Öztürk ‘Türkiye istikrarı bu şekilde devam ettiği sürece biz paramızı buraya gömmeye hazırız. Ortadoğu'nun deviyiz, Türkiye'nin de devi olmaya adayız. Güvenli, özverili, müşterisi cevher gibi ışıldayan bir firmayız. Suudi Arabistan'da ve Körfez ülkelerinde çok güzel yatırımlarımız var. Ortadoğu'nun en kuvvetli şirketlerinden biriyiz.  Türkiye dört mevsimi yaşayan bir ülke, ben de Türkiye'ye dört mevsimi yaşatmaya seve seve hazırım. Yeter ki onlar beni takip etsin. Biz Maknoon olarak nereye gidersek Ortadoğu gözü kapalı bizi takip ediyor' açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Jamila Öztürk 'Maknoon, olarak Türkiye'yi tanıtıyoruz'
  • 22.09.2014 15:16

Jamila Öztürk 'Maknoon, olarak Türkiye'yi tanıtıyoruz'

Maknoon Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk, Dubai Cityscape Global 2014'te Hüseyin ...

Ortadoğu'nun en kuvvetlisi Maknoon, Türkiye'yi sevdi
  • 26.09.2014 09:48

Ortadoğu'nun en kuvvetlisi Maknoon, Türkiye'yi sevdi

Maknoon Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk, Türkiye'nin Ortadoğu'ya yeni bir yol ol ...