maritbet girişmaritbet
NAI TREAS 2013 yılında Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapacak!

NAI TREAS 2013 yılında Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Yıllık 45 milyar dolarlık işlem hacmi ile dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan ve Türkiye pazarında NAI TREAS olarak faaliyet gösteren NAI Global’in öncelikli yatırım yapacağı ülkeler arasında Türkiye’de bulunuyor

 

Yıllık 45 milyar dolarlık işlem hacmi ile dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan ve Türkiye pazarında NAI TREAS olarak faaliyet gösteren  NAI Global'in öncelikli yatırım yapacağı ülkeler arasında Türkiye'de bulunuyor. Dünyada 30 milyon metrekare ticari alan yöneten NAI Global, 2013'te Türkiye'de ki yatırımlarına hız verecek.

Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük fonlarından biri olan C-III Capital Partners tarafından alınan NAI, bu ortaklıkla, yaygın uluslararası ağı, deneyimli personel ve kapsamlı hizmet yelpazesi ile hizmet kalitesini Türkiye'de de en üst düzeyde sağlamayı hedefliyor.

NAI Global'in sahibi C-III Fonu Başkanı Andrew L. Falkas, geçtiğimiz hafta Las Vegas'ta yapılan NAI Global Konvensiyonunda; “2012 içinde 600.000 milyon dolarlık ticari gayrimenkul alımı yaptık. 2013'te Avrupa ülkelerine ciddi bir yatırım yapacağız. Planlarımız içinde Türkiye de öncelik verdiğimiz ülkeler arasında yer alıyor. Türkiye gayrimenkul alanında oldukça hareketli ve cazip bir pazara sahip. Son dönemde yabancı yatırımcılarında odağında olan bir ülke. 2013' te birçok Amerikan markası da Türkiye'ye geliyor. Bu nedenle C-III Capital Partners olarak yapacağımız satın alma işlemlerinde Türkiye'ye öncelik veriyoruz ” dedi.

Naı Global başkanı Jay Olshonsky, NAI ‘nin kuvvetinin dünyanın en büyük ticari gayrimenkul ağı olmasından kaynaklandığını söyledi.

NAI'nin Amerikan firması profilinden çıkması ve dünya firması haline gelmesi için C-III' nin yatırımcı yönünün ve kontrol ettiği 40 milyar dolardan fazla olan sermayenin, değişik pazarlara akıtılmasının etkili olacağını ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NAI TREAS 2013 yılında Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapacak!
  • 18.02.2013 11:17

NAI TREAS 2013 yılında Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Yıllık 45 milyar dolarlık işlem hacmi ile dünyanın en büyük gayrimenkul şirketle ...

TNL Gayrimenkul Geliştirme, NAI Global ile birleşti!
  • 21.01.2013 12:49

TNL Gayrimenkul Geliştirme, NAI Global ile birleşti!

Ofis geliştirme danışmanlığı, ofis satış ve kiralama konularında hizmet veren TN ...